Bestil fyringsolie

Beregn rabatten på din næste leverance af fyringsolie. Vi har altid gode priser på vores kvalitetsolier, og vi sørger for olien leveres sikkert i din tank.

 • Gratis levering
 • Forsikret ved oliespild
 • Bestil 24/7 året rundt
 • Altid lav pris

Hvordan bestiller jeg fyringsolie?

Det er meget nemt at bestille fyringsolie hos os. Du skal først og fremmest angive, hvor meget fyringsolie du er interesseret i at bestille. Du skal som minimum bestille 700 liter, imens du i den anden ende af skalaen kan bestille op til 2500 liter. Herefter skal du vælge, hvorvidt du er interesseret i vores Basis fyringsolie, Comfort Super, Comfort eller Blåflamme-fyringsolie. Under hver af de enkelte typer fyringsolie kan du se, hvad der er de specielle karakteristika ved fyringsolien, og om den passer til præcis dit oliefyr.

Herefter skal du vælge, hvorvidt du vil have seks eller tre dages levering. Det koster dig ikke noget med tre dages levering, og vælger du op til seks dagens levering, får du 100 kroners rabat pr. 1000 liter. Herefter skal vi bruge dit navn og adresse samt oplysninger på din olietank, før du bliver sendt videre til betalingsformularen. Så tager vi os af resten. Du behøver ikke være hjemme, når vi leverer fyringsolien, så du kan frit læne dig tilbage imens vi sørger for at tanke dit oliefyr op. 

 

Konkurrencedygtige priser på fyringsolie

Dagsprisen på fyringsolie varierer fra dag til dag. Hos Q8 opdaterer vi dagligt priserne på fyringsolie, så du altid kan få den seneste information om priserne på olien. Prisen pr. m3 på fyringsolie ligger i øjeblikket stabilt, og du kan derfor bestille fyringsolie vel vidende, at der ikke er store udsving i priserne. 

Når du køber direkte hos Q8, får du markedets mest konkurrencedygtige priser kombineret med vores høje service. Selvom priserne på fyringsolie ligger stabilt i øjeblikket, ved vi, at de potentielt kan svinge op og ned. Det skal dog ikke være en hindring for dig og dit oliekøb, og derfor kan vi tilbyde dig en god løsning: 

Hvis du vælger at tilmelde dig automatisk levering vil du, ud over at slippe for at skulle huske at bestille olie, også få en prisgaranti.  Med prisgarantien får du den laveste pris vurderet fem dage før og efter leveringsdatoen. Det er med til at sikre dig, at du altid kan få fyringsolie til en konkurrencedygtig pris, uanset om der måtte være udsving i markedet.

Vi er e-mærket, hvilket er din garanti for en sikker og transparent nethandel

Services og produkter

Der er mange fordele ved at købe fyringsolie hos Q8. Vi garanterer altid lave priser, som gør os blandt de mest konkurrencedygtige i Danmark, når det kommer til køb af olie.

Vi leverer over hele Danmark på tre hverdage, så der er ikke langt fra tanke til handling, når du skal have fyldt tanken op med olie igen. 

Vores priser er konkurrencedygtige, så du er sikret olien til den bedste pris. Hvis du har nogle spørgsmål, kan du altid kontakte vores Kundeservice, som sidder klar 24/7 året rundt til at hjælpe dig.

 

Vores olie typer

Hos Q8 tilbyder vi fire typer fyringsolie af høj kvalitet, som gælder til både almindelig og kondenserende kedel med blåflammebrænder. Vi har følgende at vælge imellem, så du altid kan finde en fyringsolie til dit behov:

 • Comfort Super
 • Comfort
 • Basis
 • Blåflamme

Prisen du ser, er den du betaler. Der er ingen skjulte gebyrer eller leveringsomkostninger, så du har altid fuld gennemskuelighed når du køber hos os. Når du skal have olie, er det dog et krav, at du bestiller mindst 700 liter. For hver 1000 liter du bestiller giver vi op til 900 kroner i rabat (inklusive moms), så du med fordel kan bestille større mængder olie af gangen til dit fyr.

Levering af fyringsolie

Hos Q8 tilbyder vi gratis levering i hele landet, så du hurtigt og bekvemt kan få tanket dit oliefyr op. Og det gælder uanset hvilken form for fyringsolie du vælger. Hvis du bor på en ikke-landfast ø, gælder der dog særlige leveringsbetingelser. Ellers har du følgende muligheder for at få leveret din olie:

 • Op til 6 dages levering - udløser ekstra rabat på 100 kr. pr. 1000 liter
 • Op til 3 dages levering - gratis levering
 • Akut levering - leveringsgebyr på 500 kr.

Vores standardydelse er levering på op til 3 hverdage, som inkluderer gratis levering. Hvis du derimod vælger at vente op til 6 dage på leveringen af din olie, vil du få en ekstra rabat på 100 kr. pr. 1000 liter, du har bestilt for. Hvis det haster, og du har brug for fyringsolie hurtigst muligt, kan du benytte dig af vores akutlevering. Her skal du dog være opmærksom på, at der er et leveringsgebyr på 500 kroner. Ellers er det som standard helt omkostningsfrit at få leveret olie.

Hos Q8 sørger vi for alle aspekter, når du skal have leveret fyringsolie til hjemmet. Du behøver derfor heller ikke være hjemme, når olien skal leveres. Vi sørger for at tage os af det hele. Hvis vi ved et uheld skulle komme til at spilde, er vi forsikrede og sørger for at rydde op med det samme. Så snart du har afgivet din bestilling behøver du derfor ikke gøre mere. Vi sørger for at tage os af resten, imens du kan læne dig tilbage og vente på, at dit oliefyr bliver tanket op og er klar til de kolde vintermåneder, når der skal fyres op for det varme vand i bruseren.

 

Kundeservice

Du kan altid komme i kontakt med os, og bestille året rundt, både via telefonen og online. Vores kundeservice er åben 24/7, året rundt, og sidder klar til at hjælpe dig med dine bestillinger. Hvis du har generelle spørgsmål vedrørende fyringsolie, bestillingsprocessen eller noget helt tredje, er vi altid klar til at hjælpe dig. 

 

Ring til Q8 Kundeservice på 8020 8888

Betaling

Hos Q8 tilstræber vi at give dig så meget fleksibilitet som muligt. Derfor har vi forskellige betalingsmodeller, som hver især imødekommer, hvordan du foretrækker at betale for din fyringsolie. Med kreditkort kan du klare betalingen online, imens du med indbetalingskortet får fremsendt et girokort, du skal betale via netbank. Alternativt kan du vælge varmekonto, der er vores rentefri betalingsordning. Du fordeler varmeudgiften ud på 10 eller 12 måneder, og herefter betaler du et fast beløb den 1. i hver måned.

Du har følgende betalingsmuligheder:

 • kreditkort 
 • indbetalingskort
 • varmekonto

Det er stadig lovligt at opvarme med fyringsolie

I 2012 indgik den daværende regering en energiaftale, der vil nedbringe olie, naturgas og kul forbruget med 25 % fra 2010-2020. Men du må stadig gerne fyre med fyringsolie. Medmindre dit oliefyr skal udskiftes, og du bor i et område, hvor der findes alternative energiformer, kan du derfor fortsat bruge olie til at opvarme dit hjem. Derfor kan du også fortsat benytte dig af Q8’s leverancer af fyringsolie, så du kan holde varmen. 

Tips til oliefyret, olietanken og energisparebidraget

Som leverandør af fyringsolie har vi hos Q8 stor erfaring med, hvordan du får det meste ud af dit oliefyr.

Du kan læse vores tips her på undersiderne, samt finde oplysninger om energisparebidraget, når du køber ny fyringsolie.

Oliefyr

Her finder du vejledninger om oliefyret, såsom:


• Sådan virker dit oliefyr

• Flyttet i hus med oliefyr

• Hvis oliefyret er gået i stå

Olietank

På denne side vejleder vi dig i, hvordan du sikrer at din olietank altid fungerer optimalt, og hvis det skal udskiftes:


• Hvornår er olietanken tom?

• Er olietanken for gammel?

• Tilbud på ny olietank

Energisparebidrag

Fyringsolie er pålagt et energisparebidrag, uanset om man er privat- eller erhvervskunde.

Energisparebidraget udgør pr. 1. januar 2019 hos Q8 kr. 80,- eksklusiv moms pr. 1000 liter.

Fyringsoliens prisudvikling

En af de faktorer, der har indflydelse på prisen, er valutakurser. Den råolie, der bliver brugt til fyringsolie, bliver oftest  handlet i amerikanske dollars. Hvis valutaen bevæger sig, bevæger prisen på råolie sig også, hvilket i sidste ende har indflydelse på slutprisen af fyringsolie.

Vejret har ligeledes en stor indflydelse på prisen. Du, som forbruger, bruger mere fyringsolie, når det er koldt udenfor. Ligeledes falder efterspørgslen, hvis vi oplever varmere temperaturer, og der ikke er brug for olie i samme mængder. En højere pris og en større efterspørgsel påvirker derfor den pris, du kommer til at betale for fyringsolien.

En tredje faktor, der kan have indflydelse på prisen, er politiske forhold. I løbet af de seneste år har der været meget fokus på grøn energi, hvilket har haft indflydelse på prisudviklingen. Her har det særligt haft indflydelse på afgifterne på fyringsolie der betyder, at leverandører kan være nødsagede til at opjustere priserne for at sikre et overskud. 

I 2012 underskrev den daværende regering en energiaftale, der blandt andet har til formål at nedjustere forbruget af fyringsolie. Det er endnu en faktor, der påvirker prisen.

Afslutningsvis er der selvfølgelig den konkurrence, der er internt iblandt olieleverandørerne. Jo mere konkurrence der er, jo lavere vil prisen være for dig.

Hos Q8 tilstræber vi altid at give dig de mest favorable priser på fyringsolie, så du altid er sikret fyringsolie af høj kvalitet. Prisen ligger i øjeblikket stabilt på fyringsolie pr. m3, men hvis der er nogle udsving i prisen, kan du altid følge udviklingen på vores side.