Sikr din lokalrabat

Vær sikker på at du kan spare op til 2.000 kr. næste gang du skal have leveret fyringsolie. Reservér eller bestil inden d. 11. november 2020, så får du en Årstidens vask til en værdi af 159,95 kr.

Reservér din lokalrabat på op til 2.000 kr.

Du skal naturligvis have mest muligt ud af din særlige lokalrabat på fyringsolie. Derfor giver vi dig garanti på den lave pris helt frem til og med december 2021. Det eneste, du behøver at gøre, er at reservere din rabat. Så kan du få glæde af den, når dit fyr har brug for olie – og du gerne vil spare penge.  

Sådan sparer du penge og udnytter din prismatch*:

  1. Reservér din rabat ved at udfylde formularen
  2. Vi ringer til dig og aftaler det praktiske

*Vi giver prismatch på den laveste tilgængelige netpris med sammenlignelige vilkår. Skulle du kunne få min. 700 liter fyringsolie billigere på en anden danskejet webshop end hos Q8, kan du ringe til os på 80 20 88 88, hvor vi er klar til at matche prisen. For at vi sikrer, at vi sammenligner korrekte priser, skal prisen opfylde følgende vilkår: Prisen skal alle kunne gå ind på en dansk webshop og finde, den dag olien skal købes. Sammenlignelige vilkår betyder: Samme leveringsinterval +/- 3-5 hverdage. Samme betalingsmetode: Dankortbetaling, varmekontobetaling, PBS betaling eller girokort betaling. Samme kvantum: min 700 liter. Levering med tankvogn og påfyldning af tank. Prismatch gælder ikke ved afhentning. Samme produkt: Standardprodukter skal f.eks. sammenlignes med Q8’s Basis fyringsolie. Gælder aktuel netpris på handelstidspunktet og udelukkende privatkøb til levering i Danmark.

Bestil din fyringsolie med lokalrabat op til 2.000 kr.

Bestil allerede nu og få din lokalrabat op til 2.000 kr. 

For at opnå rabatten skal du indtaste kampagnekoden lokalrab til sidst i bestillingsflowet. 

Reservér eller bestil din fyringsolie inden d. 11. november 2020, så får du en Årstidens vask til en værdi af 159,95 kr. oveni.

Vi leverer Danmarks billigste fyringsolie til dig

Hos Q8 leverer vi billig fyringsolie til hele Danmark. Vi ved, hvor vigtigt det er for dig og andre boligejere, at der altid er olie på fyret – og varme i huset. Derfor kører vores chauffører hele ugen fra tidlig morgen til sen aften på de danske landeveje. Og vi leverer både lokalrabat og prismatch med et smil.


Mange andre boligejere i dit område bruger os allerede. Det er derfor, vi gerne vil bakke op om det lokale ved også at belønne dig med en helt særlig lokalrabat, når du uforpligtende reserverer Danmarks billigste fyringsolie hos os. 

Kundeservice

Du kan altid komme i kontakt med os, og bestille året rundt, både via telefonen og online. Vores kundeservice er åben 24/7, året rundt, og sidder klar til at hjælpe dig med dine bestillinger. Hvis du har generelle spørgsmål vedrørende fyringsolie, bestillingsprocessen eller noget helt tredje, er vi altid klar til at hjælpe dig. 

Ring til Q8 Kundeservice på 8020 8888