Industri

Hver dag er en rejse mod en effektiv arbejdsdag. En virksomhed fungerer som et velsmurt maskineri, hvor alle processer er nøje tilpasset hinanden. Står maskinerne stille, får det derfor indflydelse for hele produktionen. Med os som leverandør af brændstof og smøremidler får du ikke bare konkurrencedygtige priser. Du får også en dedikeret partner, der kender betingelserne. 

Det får du hos Q8 Erhverv

Dag til dag levering

Thumb

Produkter af høj kvalitet

Kort

Døgnåben Kundeservice

Vi har det smøremiddel, du skal bruge

Vi producerer over 200 forskellige smøremidler med forskellige egenskaber. Har du brug for et helt specielt smøremiddel, skræddersyer vi ét specielt til den enkelte maskine. 

Vi er der for dig, 24/7

Vores fagspecialister kender hverdagen i industrien, så du kan forvente teknisk sparring og support på et højt niveau alle ugens dage. Har du brug for en fleksibel aftale, hvor vi fx leverer direkte til fabrikken eller byggepladsen, så ring til os på 7012 8888.

Brændstof og smøremidler

Hos Q8 får du brændstof og smøremidler, der beskytter maskinerne og sikrer optimal udnyttelse af motorkraften.   

Brændstoffer ›
Smøremidler ›

Produkter til industri

Vi kender industrien

Du er altid velkommen til at trække på en af vores fagspecialister, der kender hverdagen i industrien. De kan bl.a. hjælpe dig, når du får brug for svar på specifikke eller tekniske spørgsmål til vores smøremidler eller brændstoffer.

Kort

Få et Q8 Erhvervskort i dag

Du få flere fordele og fuldt overblik med et Q8 Erhvervskort i hånden.

  • Betal med kortet, når du parkerer i lufthaven
  • Betal med kortet, når du kører over Storebælt 
  • Betal med kortet, når du tanker diesel og benzin 
Kundeservice

Kan vi hjælpe?

Vi laver gerne en aftale, der passer helt perfekt til dig og dine biler.

Ring til os på 7012 8888, og fortæl lidt om din hverdag i transport-branchen, så laver vi en skræddersyet aftale med rabatter og fordele, som bliver svær at sige nej til.