Smøremidler til generel industri

Vi har mere end 30 års erfaring med levering af smøremidler til industriens mange maskiner. Vores produktprogram omfatter blandt andet hydraulikolie, gearolie, kædesmøreolie, spindelolie mv. samt fødevaregodkendte smøremidler og bionedbrydelige smøremidler. Og vi leverer fra dag til dag på emballageprodukter.

Derfor skal du vælge smøremidler fra Q8

Q8 Oils tilbyder et stort udvalgt af højkvalitets hydraulikolie, gearolie, kædesmøreolie, spindelolie, fedt og mange flere. De er udviklet til at beskytte vigtige komponenter, sikre en jævn drift og forlænge levetiden for værdifulde maskiner.

Nogle af smøremidlerne til industrien findes også som bionedbrydelige smøremidler eller som fødevaregodkendte

Læs mere om hvor vores smøremidler kommer fra

Søren Junker er vores rådgiver inden for gasolier, metalbearbejdning og generel industri. Han har en baggrund som ingeniør – og med mere end 30 års erfaringen inden for olie til industrien kender og forstår han dine udfordringer og problemer.

Vi har stor leveringssikkerhed, da vi leverer direkte fra vores lager i Danmark.
 
 • Emballage produkter leveres fra dag til dag, så du ikke løber tør
 • Bulk produkter leveres indenfor fem hverdage
 • Automatisk levering, tankovervågning og udlån af udstyr
 
Vi tilbyder vores kunder forskellige olieanalyser. Spørg altid din rådgiver om vejledning. 
 
 • Q8RAS-analyser – Rutine Analyse Service af motorolier
 • Hydraulikolie analyser – partikeltælling og partikelanalyse
 • Ad hoc analyser – enkeltstående analyser 

Smøremidler til den generelle industri

Hydraulikolie

Vi har et stort udvalg af hydraulikolier med forskellige viskositetsindeks til både stationært og mobilt udstyr samt indendørs og udendørs brug. De mest populære er produktserierne Q8 Handel, Q8 Haydn og Q8 Heller.

Industrigearolie

Industrigearolierne Q8 El Greco, Q8 Goya og Q8 Gade sikrer alle øget output i selv de mindste gearkasser og har fremragende anti-slidegenskaber og holder en stabil høj temperatur ved brug.

Bionedbrydelige olier

Vores bionedbrydelige produkter har en nedbrydelighed på min. 60 %, og her finder du bla. miljøvenlige hydraulikolier. Undgå forurening af vand, vegetation og jord og vær med til at beskytte miljøet.

Se alle smøremidler

Vi har mange flere olier specielt udviklet til industrien – også fødevaregodkendte. F.eks. rustbeskyttelse, kædesmøreolie, kompressorolie og transformerolie.

Har du spørgsmål til vores smøremidler?

 
 
 

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Q8 Oils

Q8 Oils tilbyder et stort udvalg af højkvalitets smøremidler til industrien. Disse produkter er udviklet og testet baseret på mange års erfaring i branchen. Q8Oils er en af de ledende producenter af smøreolier i verden, og de sætter stort fokus på at smøremidlerne overgår standarder, når det handler om at beskytte vigtige komponenter, sikre en jævn drift og forlænge levetiden for værdifulde maskiner.

Et udvalg af Q8 Oils produkter til industrien er desuden fødevaregodkendte smøremidler eller bionedbrydelige smøremidler.

Q8 Oils er ligesom Q8 en del af Kuwait Petroleum Corporation (KPC) og vores leverandør af smøremidler. De har udviklet smøreolier til industrien i mere end 30 år og har smøremidler, der kan bruges til alt fra den mindste maskine til den største motor.

Q8 Oils er et sikkert produktvalg fordi de:

 • Udvikler og blander selv deres produkter
 • Laver kun høj kvalitets- og performance produkter
 • Har mere end 100 års erfaring indenfor industrien

Q8 Oils mission er at udvikle produkter, der overgår de højeste performance krav, imens de lever op til kundernes behov og deres ansvar for at beskytte miljøet.

Q8Oils udvikler og blander selv sine produkter på laboratorier og blandefabrikker i Europa – blandt andet den mest moderne i Antwerpen. De bruger kun den bedste kvalitet af baseolier og den nyeste teknologi for at sikre deres produkter er af højeste kvalitet og godkendt til brug i forskellige motorer og komponenter.

Størstedelen af smøremidlerne, Q8 i Danmark aftager, er udviklet i Rotterdam og produceret på Europas mest moderne blandefabrik i Antwerpen. Vores kølesmøremidler er udviklet og produceret på vores italienske fabrik, syd for Milan, da de kræver en anden proces. Men ens for begge er, at det er kvalitetssmøremidler udviklet efter de rette godkendelser og med stor fokus på effektivitet og holdbarhed, da produkterne er udviklet ved brug af kvalitetsbaseolier og additiver. For at sikre dette efterlever Q8 Oils standarden ISO 9001.

Q8 Oils har også i flere år udviklet på ”mere grønne” og bionedbrydelige smøremidler, samt indordnet sig under standarderne ISO 14001 og RC14001 og for at tage deres ansvar i at passe på miljøet. Disse grønnere produktvalg er mærket med vores egen mærkning ”et bedre miljøvalg”.

Få professionel rådgivning

Søren Junker

Søren er uddannet mekanik ingeniør og har mere end 30 års erfaring indenfor oliebranchen. Han har stor viden på hele industrifeltet, uanset om du har brug for en ekspert på gasmotorolier samt olier til metalbearbejdning eller generel industri.

 • Rådgiver med baggrund som ingeniør
 • 30 års erfaring indenfor olie til industrien
 • Bred teknisk forståelse uanset maskine

Ring direkte til Søren på 4599 2573 

Udfyld formularen, så kontakter Søren dig.
 
 
 

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Hydrema

Hvad siger vores kunder om os og vores smøremidler?

Hydrema

I 1950’erne startede den familieejet virksomhed, Hydrema, i Støvring, og laver primært high-end maskiner til entreprenørbranchen, som de kan specialdesigne efter behov. I dag er de udbredt i 26 lande og beskæftiger ca. 540 personer. For dem er medarbejderne grundkernen i deres virksomhed, når kunderne efterspørger kvalitet og fleksibilitet. For Hydrema er valget af leverandør baseret på leverandørens tekniske indsigt og produktsortiment, derfor har de brugt Q8 som leverandør siden 1990.

Klik på billedet for at se videoen.

Fagartikler om olier til den generelle industri

Med mere end 30 års erfaring indenfor smøreolier til industrien, tør vi godt kalde os selv specialister. Og vi deler gerne ud af vores viden om olierne. 

Sådan vælger du det rigtige smørefedt

Valg af det rigtige smørefedt er afgørende for at maksimere ydedygtigheden af din anvendelse. Mens de mest benyttede specifikationer giver en generel indikation af, hvilken smørefedttype der skal anvendes.

Valg af den rigtige olie til hydrauliske systemer

Hydraulikolien er den vigtigste komponent i et hydraulisk system. Valg af den rigtige hydraulikolie er afgørende for at garantere den bedste performance og effektivitet af systemet.

Udskift din mineralske olie med en biologisk nedbrydelig olie

Mange ejere af hydrauliske installationer spekulerer på, om deres maskines ydeevne kan opretholdes, når der skiftes fra en standard hydraulikolie til en bionedbrydelig olie såsom Q8 Holbein Eco.

Q8 som totalleverandør

Hos Q8 kan vi levere mere end blot smøremidler.

Brændstof

Skal vi holde dig kørende hjemmefra? Du kan nemt og hurtigt bestille brændstof til din hjemmetank med levering fra dag til dag. Ring til vores kundeservice eller bestil via Q8 Login efter oprettelse. 

Forsikring

Med vores selvrisikoforsikring LowRisQ Erhverv+ slipper du for unødige økonomiske konsekvenser. Får du en skade på firmabilen eller du mister dine nøgler, så dækker vi selvrisikoen for kun 188kr./md.

Fyringsolie

Skal vi opvarme din stald, hus eller lagerbygning? Bestil fyringsolie til din hjemmetank via vores kundeservice og få leveret næste dag. Du kan også bestille via Q8 Login eller få automatisk opfyldning. 

Erhvervskort

Med Q8 Erhvervskort får du rabat på brændstof alle 475 Q8, F24, Shell eller Shell Express stationer. Du får samtidig fuldt overblik over alle jeres Q8 kort transaktioner på benzin, diesel, vask eller parkeringsbilletter.

Vi er der for dig, 24/7

Vores kundeservice er døgnåben hele året rundt, så du kan altid forvente en god service fra os. Du kan ringe til dem på 7012 8888.