Smøremidler til metalbearbejdning

Vi har mere end 30 års erfaring med levering af smøremidler til metalbearbejdning. Vores produktprogram omfatter blandt andet kølesmøremidler, skæreolier, vangeolie, køleskære- og køleboreolier samt formolie. Udvalgte olier findes også i bionedbrydelig udgave. Vi leverer emballageprodukter fra dag til dag. 

Derfor skal du vælge smøremidler fra Q8

Q8 Oils har mere end 100 års erfaring med udvikling og test af olie til metalbearbejdning. De fleste af de metalbearbejdningsolier (kølesmøremidler, vangeolie, skæreolie og formolie mv.) er udviklet i forskellige klasser og tilpasset flere forskellige maskiner.

Nogle findes også som bionedbrydelige smøremidler eller som fødevaregodkendte

Læs mere om hvor vores smøremidler kommer fra 

Søren Junker er vores rådgiver inden for gasolier, metalbearbejdning og generel industri. Han har en baggrund som ingeniør – og med mere end 30 års erfaringen inden for olie til industrien kender og forstår han dine udfordringer og problemer.

Vi har stor leveringssikkerhed på smøreolier til metalbearbejdning, da vi leverer direkte fra vores lager i Danmark.
 
 • Emballage produkter leveres fra dag til dag, så du ikke løber tør
 • Bulk produkter leveres indenfor fem hverdage
 • Automatisk levering, tankovervågning og udlån af udstyr
 
Vi tilbyder vores kunder forskellige olieanalyser. Spørg altid din rådgiver om vejledning. 
 
 • Q8RAS-analyser – Rutine Analyse Service af motorolier
 • Hydraulikolie analyser – partikeltælling og partikelanalyse
 • Ad hoc analyser – enkeltstående analyser 
 

Download vores brochure

Vi har udarbejdet en brochure med vores produktprogram til metalbearbejdning. Her fortæller vi mere om disse produkter og giver det fulde overblik over deres virke. Samtidig sætter vi ekstra fokus på skæreolier og kølesmøremidler og giver vigtige input om disse. 

 

 

Smøreolier til metalbearbejdning

Kølesmøremidler

Q8 Baroni, Q8 Berlioz og Q8 Brunel er vores kølesmøremidler. De har forskellige forcer, men giver alle en overfladefinish af høj kvalitet på alle metaller, reducerer driftsomkostninger og øger værktøjets levetid.

Skæreolier

Q8 Bach produktserie er skæreolier tilpasset en lang række metalbearbejdningsanvendelser. Kraftig smøreevne. Lav flygtighed og reduceret produktion af olietåge. Modstandsdygtig over for oxidation.

Vangeolier

Vores Q8 Wagner produktserie er specielt udvikling til smøring af vanger, styr, gear mm. på bearbejdningsmaskiner. De beskytter mod vandbaseret skærevæske og reducerer friktion. 

Se alle vores smøremidler

Vi har mange flere olier specielt udviklet til metalbearbejdningens dreje-, fræse-, slibe- og boreopgaver. F.eks. hærdeolie, spindelolie, smørefedt og diverse serviceprodukter.

Har du spørgsmål til vores smøremidler til metalbearbejdning?

 
 
 

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Q8 Oils

Q8 Oils har mere end 100 års erfaring indenfor udvikling, test og produktion af smøremidler til metalbearbejdning. Vores R&D team tager en innovativ og progressiv tilgang til at udvikle forskellige produkter tilpasset enhver situation. Vi udvikler produkter, der kan forlænge levetiden på de forskellige metalkomponenter og reducere driftsudgifterne. Smøremidlerne lever samtidig op til de stigende krav fra højere tryk, hurtigere arbejdende maskiner, nye materialer og avancerede værktøjsteknologier.

Et udvalg af Q8 Oils produkter til metalbearbejdning er desuden fødevaregodkendte smøremidler eller bionedbrydelige smøremidler. 

Q8 Oils er ligesom Q8 en del af Kuwait Petroleum Corporation (KPC) og vores leverandør af smøremidler. De har udviklet smøreolier til industrien i mere end 30 år og har smøremidler, der kan bruges til alt fra den mindste maskine til den største motor.

Q8 Oils er et sikkert produktvalg fordi de:

 • Udvikler og blander selv deres produkter 
 • Laver kun høj kvalitets- og performance produkter
 • Har mere end 100 års erfaring indenfor industrien

Q8 Oils mission er at udvikle produkter, der overgår de højeste performance krav, imens de lever op til kundernes behov og deres ansvar for at beskytte miljøet. 

Q8 Oils udvikler og blander selv sine produkter på laboratorier og blandefabrikker i Europa – blandt andet den mest moderne i Antwerpen. De bruger kun den bedste kvalitet af baseolier og den nyeste teknologi for at sikre deres produkter er af højeste kvalitet og godkendt til brug i forskellige motorer og komponenter. 

Størstedelen af smøremidlerne, Q8 i Danmark aftager, er udviklet i Rotterdam og produceret på Europas mest moderne blandefabrik i Antwerpen. Vores kølesmøremidler er udviklet og produceret på vores italienske fabrik, syd for Milan, da de kræver en anden proces. Men ens for begge er, at det er kvalitetssmøremidler udviklet efter de rette godkendelser og med stor fokus på effektivitet og holdbarhed, da produkterne er udviklet ved brug af kvalitetsbaseolier og additiver. For at sikre dette efterlever Q8 Oils standarden ISO 9001. 

Q8 Oils har også i flere år udviklet på ”mere grønne” og bionedbrydelige smøremidler, samt indordnet sig under standarderne ISO 14001 og RC14001 og for at tage deres ansvar i at passe på miljøet. Disse grønnere produktvalg er mærket med vores egen mærkning ”et bedre miljøvalg”. 

Få professionel rådgivning om olier til metalbearbejdning

Søren Junker

Søren er uddannet maskiningeniør og har mere end 30 års erfaring indenfor oliebranchen. Han har stor viden og erfaring inden for industri, uanset om du har brug for en rådgiver på gasmotorolier samt olier til metalbearbejdning eller generel industri.

 • Rådgiver med baggrund som ingeniør
 • 30 års erfaring indenfor olie til industrien
 • Bred teknisk forståelse uanset maskine

Ring direkte til Søren på 4599 2573 

Udfyld formularen, så kontakter Søren dig.
 
 
 

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

JB Production

Hvad siger vores kunder om os og vores smøremidler?

JB Production

JB Production startede i 1982 i Horsens og er i dag en international virksomhed. De producerer maskinbearbejdede emner, svejsning og montage til kunder i forskellige industrier. Deres speciale er, at de er i stand til at dyrke kundens problemer og derfra komme med innovative løsningsforslag. De bruger kølesmøremidler fra Q8 til deres centralanlæg. Grunden til de har valgt Q8, er produkternes høje kvalitet og Bjarne Wittenbergs rådgivning.

Klik på billedet for at se videoen.

Fagartikler om olier til metalbearbejdning

Med mere end 30 års erfaring indenfor industrien, tør vi godt kalde os selv specialister. Og vi deler gerne ud af vores viden. 

Q8 Bach XNRG – miljørigtige og effektive skæreolier

Den Europæiske Union ønsker at reducere brugen af mineralske olier. Q8 Bach XNRG-biosmøremidlerne overgår kravene i EN 16807 og kombinerer fremragende skæreperformance med en miljøvenlig karakter.

Q8 Brunel XF 263 skærer igennem udfordringerne

Rustfrit stål anses ofte for at være svært at maskinbearbejde. Mens brug af det rigtige maskinel og de rigtige værktøjer til arbejdet er det vigtigste, kan valget af det mest effektive køle-smøremiddel til metalbearbejdning hjælpe til med at løse almindelige problemer forbundet med maskinbearbejdning.

8 årsager til at Q8 Brunel tilhører næste generation af kølesmøremidler til metalbearbejdning

Q8 Brunel er vores bedste serie til kølesmøremidler. Særlige additiver og fremragende rensende egenskaber er bare nogle af årsagerne.

Q8 som totalleverandør

Hos Q8 kan vi levere mere end blot smøremidler.

Brændstof

Skal vi holde dig kørende hjemmefra? Du kan nemt og hurtigt bestille brændstof til din hjemmetank med levering fra dag til dag. Ring til vores kundeservice eller bestil via Q8 Login efter oprettelse. 

Forsikring

Med vores selvrisikoforsikring LowRisQ Erhverv+ slipper du for unødige økonomiske konsekvenser. Får du en skade på firmabilen eller du mister dine nøgler, så dækker vi selvrisikoen for kun 188kr./md.

Fyringsolie

Skal vi opvarme din stald, hus eller lagerbygning? Bestil fyringsolie til din hjemmetank via vores kundeservice og få leveret næste dag. Du kan også bestille via Q8 Login eller få automatisk opfyldning. 

Erhvervskort

Med Q8 Erhvervskort får du rabat på brændstof alle 475 Q8, F24, Shell eller Shell Express stationer. Du får samtidig fuldt overblik over alle jeres Q8 kort transaktioner på benzin, diesel, vask eller parkeringsbilletter.

Vi er der for dig, 24/7

Vores kundeservice er døgnåben hele året rundt, så du kan altid forvente en god service fra os. Du kan ringe til dem på 7012 8888.