Få ekstra gode høsttilbud hele sommeren

Vores høstkampagne er skudt igang med en ny brochure, hvor du kan se et udpluk af de produkter, vi tilbyder landbruget. Her på siden kan du bestille et uforpligtende samlet tilbud, se priser og bestille vores smøremidler online eller se hvad vi ellers kan tilbyde. 

Husk på alle dine bestillinger fra 1. juli til 30. september 2020 får du et lod i lodtrækningen om at vinde op til 10.000 kr. Læs mere om konkurrencen her på siden.

Bliv ringet op med et uforpligtende tilbud

Brochuren er denne gang uden priser, fordi Simone og Jesper fra vores landbrugsteam i kundeservice sidder klar til at ringe dig op med et godt og udforpligtende samlet tilbud på alt, hvad du skal bruge. Det betyder, du kan spare lidt mere, end hvis du blot bestiller enkeltstående produkter.

Du udfylder blot formularen med kontaktoplysninger, og hvilket tidsrum du ønsker at blive ringet op, så ringer de hurtigst muligt tilbage. 

Hvis du er eksisterende kunde og bare gerne vil se enkeltstående produktpriser eller bestille online, så kan du finde link til bestilling af smøremidler og link til bestilling af destillater her eller længere nede på siden. 

Du kan downloade vores brochure via knappen herunder. 

Vind dine ordrer!

Bestil inden 30. september og vind den samlede værdi af alle dine ordrer købt i perioden 1. juli til og med 30. september. Gælder for ordrer på brændstof og smøremidler. Max præmieværdi på 10.000 kr. Konkurrencen slutter 30. september 2020, og vinderen får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontakter.

 

Online bestilling for eksisterende kunder

Vores høstkampagne er igang, og er du eksisterende kunde, kan du nemt og hurtig bestille via vores online services. Hvis du har brug for hjælp eller andet er du velkommen til at kontakte kundeservice på 7012 8888.

Se priser og bestil smøremidler

Ved du, præcis hvad du skal bruge, og er du eksisterende kunde? Så kan du bestille dine smøremidler nemt og hurtigt via nedenstående link. Hvis smøremidlerne, du bruger, ikke er i kataloget, så kontakt kundeservice 7012 8888.

Er du ny kunde, så udfyld kontaktformularen i toppen, så ringer vi dig op. 

Bestil brændstof

Som eksisterende kunde kan du nemt og hurtigt bestille brændstof online, uanset hvilken type du skal bruge. Klik på linket og log ind på Q8 Login. 

Er du ny kunde, så udfyld kontaktformularen i toppen, så ringer vi dig op.

Er du i tvivl om, hvilket smøremiddel passer til din maskine?

Søg på dit køretøj eller din maskines mærke, model og type, så får du en klar anbefaling og detaljeret beskrivelse af de smøremidler, du skal bruge.

Få gode råd og nyheder direkte i indbakken

Sig ja tak, og få nyheder, rådgivning, information om nye produkter og løsninger fra Q8 Erhverv. Vi kender din branche og tilpasser dine nyhedsbreve, så de er relevante for dig.

Det får du

  • Nyheder
  • Rådgivning
  • Specielle tilbud
  • Konkurrencer

Få rabat med et Q8 kort

Til og med 30. september 2020 tilbyder vi ekstra gode rabatter på brændstof (benzin og diesel) med et Q8 Erhvervskort. Og med en erhvervskortaftale kan du nu også tanke på alle Shell og Shell Express stationer i hele landet. Og du tager dine fordele med dig. Bliv erhvervskortkunde i dag og få de gode rabatter:*

  • 165 øre i rabat pr. liter brændstof på listeprisen til og med 30. september 2020**
  • 30 % på vask på alle Q8 stationer

*Gælder kun for virksomheder, der ikke i forvejen har en erhvervskortaftale hos Q8.

**Rabatten fratrækkes listeprisen. Efter 30. september 2020 får du rabat på 138 øre pr. liter brændstof på listeprisen.

Slip for selvrisikoen med LowRisQ Erhverv+

LowRisQ Erhverv+ dækker firma og erhvervsregistrerede biler og vil også dække, når bilerne bruges til privatkørsel.

Få dækket:

  • din selvrisiko med op til 5.000 kr.
  • udstyr monteret udenpå bilen med optil 20.000 kr.
  • mistet bilnøgle, tankning af forkert brændstof mv.

 

Tillægsforsikringen koster kun 188 kr./måned pr. bil.

Få en gratis bilvask (værdi 159,95 kr.) ved brug af koden "landbrug20", når du bestiller.