Tank på over 475 stationer i Danmark

Med et tankkort til erhverv får du gode rabatter på el, benzin, diesel og vask. Tank på Q8, F24, Shell og Shell Express med Q8 Erhvervskort.

Få rabat på brændstof og vask

Med et Q8 Erhvervskort kan du tanke på over 475 stationer i landet (inklusiv hos Shell). Tilbuddet gælder for virksomheder der ikke i forvejen har en erhvervsaftale hos Q8.

Bestil senest 31. oktober 2023, så får du:

 • 165 øre rabat pr. liter brændstof
 • 30 % rabat på Q8 Bilvask

Og mange andre fordele

Få adgang til det største netværk af bemandede stationer og motorvejsanlæg

Vi har udvidet vores netværk af stationer, så det bliver endnu nemmere for dig at tanke bilen og maven op. To nye bemandede Q8 servicestationer er åbnet på Silkeborgmotorvejen, og vi kan nu tilbyde syv nye motorvejsstationer rundt omkring i Danmark, og dermed det bedste netværk til vores kunder på farten. 

Du kan bruge dit Q8 Erhvervskort på over 475 stationer i landet – den nærmeste station er altså sjældent langt væk.
 

Brug dit Q8 Erhverskort hos Shell

Q8 og Shell har indgået en aftale, der giver dig flere fordele i det daglige. Nu kan du nemlig bruge Q8 erhvervskortet på samtlige Shell og Shell Express stationer i hele landet. Og du tager dine fordele med dig!

Her er de vigtigste punkter i aftalen: 

 • Brug erhvervskortet* på Q8, F24, og nu Shell og Shell Express 

 • Din normale rabat på brændstof og vask følger med, men gælder ikke øvrige varer

 • Du modtager stadig samme faktura, uanset hvor du tanker

 • Aftalen gælder kun i Danmark

*Erhvervskortet gælder korttype Firma, Firma Plus og Transport. Hvis du har et Q8 Benzinkort, kan du helt gratis få ændret det til et af vores erhvervskort, som omfatter denne aftale.

N.P. Trucks om Q8's nye kortsamarbejde med Shell

Jørn Kjær er Servicechef hos N.P. Trucks A/S.

"Jeg valgte Q8 af den simple grund, at de på baggrund af deres samarbejdet med Shell, kan give mig en dækning af tankstationer på tværs af landet, der var bedre end det, jeg havde i forvejen. Vi skiftede til Q8 for ca. to måneder siden, og det har været rigtig fint. På den måde får vi brugt tankstationer, som vi normalt ikke ville tanke på, fordi det ikke var en mulighed, men det er det nu. Det er vi glade for.”

 

 


 
Hvilken betydning havde Q8 og Shell's nye samarbejde for dig og dit valg som erhvervskunde?

”Med det nye samarbejde får vi som erhvervskunde en meget bedre dækning. Vi har nemlig biler, der kører rundt i hele landet, ca. 50. De kører fra deres bopæl og sælger og servicerer trucks og lifter i hele landet. Så stor dækning og mulighed for at tanke er afgørende. Prisen er også en betydelig faktor. Jeg havde en god aftale tidligere, men Q8 kunne give os en bedre dækning og en mere fordelagtig pris. Derfor kunne det betale sig for os at skifte til Q8.”

Hvorfor er særligt tilgængeligheden til tankstationer afgørende for dig som erhvervskunde?

”Det er vigtigt for virksomheden, fordi så skal vores montorer ikke køre land og rige rundt efter en tankstation. Det er tid, vi ikke kan faktuere ud. Tilgængelighed minimerer spildtid.”

Hvordan vil du udnytte de fordele, som Q8 og Shell's nye samarbejde giver?

”Q8 har en nem og overskuelig hjemmeside. Hvor vi kan logge ind på en brugerportal. Der kan jeg trække de statistikker ud, jeg har behov for. Det er vigtigt for en erhvervskunde som mig.”

Tror du Q8 og Shell bliver mere attraktive over for andre nye kunder? Hvorfor?

”Jeg tror, Q8 med deres nye samarbejde med Shell, der giver erhvervskunder som os mulighed for at tanke på 475 stationer i Danmark, vil gøre dem meget attraktive for andre virksomheder med samme kørselmønster som os.”

Fønix Transport om Q8's nye kortsamarbejde med Shell

Ibrahim Ergun er Logistikchef i Fønix Transport i Aarhus. Han ser det nye samarbejde som en kæmpe fordel for alle, der ligesom ham er erhvervskunde hos Q8. Nu kan han nemlig bruge sit Q8 Erhvervskort på 475 stationer. Han er derfor ikke i tvivl: 

“Det nye partnerskab mellem Q8 og Shell er et meget attraktivt og vigtigt initiativ. Det løser mange udfordringer for os i transport- og logistikbranchen, hvor det i det daglige handler om at få leveret varen hurtigt fra a til b. Vi kan nu levere flere varer til vores kunder på kortere tid.” 

Hvorfor er det særligt tilgængeligheden til tankstationer afgørende for dig som erhvervskunde?

”Vi kører med, at vi skal nå at levere til kunder inden for bestemte tidsintervaller og det, at skulle lede efter en tankstation, kan gøre, det hele skrider. Det er derfor også en fordel for vores slutkunder." 
  
Har der været mangel på tankstationer, hvor du som erhvervskunde har kunne bruge dit kort?


”Ja, det er ikke længe siden, vi har haft andre brændstofkort, og der har det været en udfordring. Vi kan også se det på, at brændstofforbruget er blevet mindre. Og mine chauffører er mindre stressede og ikke bange for at løbe tør for benzin/diesel og skal ikke køre omveje for at tanke op.”

Hvad tænker du om de fordele Q8 og Shell's nye kortsamarbejde giver? Hvordan vil du udnytte dem?

”En af de ting vi har udnyttet det til, er at vi kan køre med muligheden for flere stop.” 

Gør udstødningen renere – tank AdBlue

Alle dieselkøretøjer, som er udstyret med SCR-filter for at reducere skadelige emissioner, skal bruge AdBlue. For at sikre problemfri drift skal AdBlue-tanken på bilen altid indeholde godkendt Adblue. Q8 leverer certificeret AdBlue, som er godkendt til alle bilmærker.

Du kan købe AdBlue på dunk på alle Q8-stationer og tanke det fra standeren på udvalgte Q8-stationer og F24-anlæg i hele landet.

Tank Neste MY Renewable Diesel (HVO100) på udvalgte stationer

Nu kan du køre mere bæredygtigt med Neste MY Renewable Diesel (HVO100). HVO er et vedvarende alternativ til konventionel diesel og udleder op til 90 % mindre CO2e . I dag kan du tanke produktet på flere danske stationer. 

Hør hvad Aalborg Kommune siger om overgangen til Neste MY Renewable Diesel (HVO100)

Aalborg kommune vil være frontløber på den grønne omstilling og i tråd med dette har Aalborg Forsyning nu valgt at overgå til den fossilfri Neste MY Renewable Diesel (HVO100) på cirka 90 procent af renovationsafdelingens bilpark. Her har det vist sig, at det ikke kun er miljøet, der drager fordel af skiftet til HVO100.

Aalborg Kommune

Få et overblik over dit forbrug

Nem selvbetjening og et fuldt overblik over forbruget er kun ét klik herfra.

 • Få en samlet oversigt over dine fakturaer og kontoudtog
 • Administrér dine Q8 kort og konti
 • Se dit CO2-regnskab
 • Opret alarmer og få notifikationer på mail eller sms

Er det første gang, du logger ind, skal du oprette en profil først. 

Få en attraktiv erhvervsaftale med gode rabatter og fordele

Fortæl os om din forretning og behov, så vi kan sammensætte det bedste tilbud til dig.

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt til en uforpligtende snak om Q8 Erhvervskort.

Ønsker du at blive kontaktet?

Tilmeld dig gode råd og nyheder

Sig ja tak til vores nyhedsmail fra Q8 Erhverv, og få rådgivning, særtilbud, konkurrencer og nyheder om produkter og løsninger. Vi kender din branche og tilpasser nyhedsmailene, så de er relevante for dig.

Det får du

 • Nyheder
 • Rådgivning
 • Specielle tilbud
 • Konkurrencer