8 årsager til, at Q8 Brunel tilhører næste generation af kølesmøremidler til metalbearbejdning

Q8 Brunel er vores bedste serie til kølesmøremidler. Den indeholder særlige additiver, som reducerer værktøjsslid og den har fremragende rensende egenskaber samler de små partikler i sumpen, hvor de kan kontrolleres. Men den kan mere end bare det.

Af Matthew Bloomer 30. JANUAR 2019

1. Q8 Brunel tilbyder en avanceret sundheds- og sikkerhedsprofil

Det er vores første prioritet at beskytte sundheden og sikkerheden for maskinoperatøren og andre mennesker, der befinder sig i nærheden af maskinen. Vores Q8 Brunel-sortiment er designet til at levere den optimale balance af beskyttelse mod mikrobiologisk kontaminering uden behov for at bruge unødvendigt skadelige kemikalier, hvilket er med til at skabe et sikkert arbejdsmiljø.

 

2. Udviklet til at overholde eksisterende og fremtidig lovgivning

Q8 Brunel-sortimentet er i fuld overensstemmelse med EU-lovgivningen på miljø- og kemikalieområdet. Det samlede Q8 Brunel-sortiment af køle-smøremidler til metalbearbejdning (MWF'er) er fremstillet uden brug af borsyre, boron, klorparaffin og formaldehyd, som frigør biocider, nitritter og sekundære aminer, der er anerkendt som sundheds- eller miljøfarlige.

 

3. Innovativt designet med den mest avancerede additivteknologi

Q8 Brunel XF 343 er udviklet til at opfylde kravene til moderne maskinteknologi, i takt med at industrien introducerer avancerede materialer, hurtigere skærehastigheder, højere olietryk og nye værktøjsteknologier. Q8 Brunel XF 343 er det seneste eksempel på Q8Oils’ innovative teknologi, der er baseret på tre primære kundekrav: produktperformance, miljøbeskyttelse og operatørens sundhed. Den er udviklet specifikt til at opfylde rumfartsmarkedets behov for materialer, der er vanskelige at maskinbearbejde, såsom aluminiumslegeringer, herunder 7000-serien, titanlegeringer, Inconel- og kobberlegeringer.

 

4. Et bredt produktsortiment egnet til alle anvendelser og materialer

Med en portefølje på mere end 10 produkter dækker Q8 Brunel MWF'er et varieret udvalg af basisolie og additiver. Dette betyder, at du kan være sikker på at finde det mest egnede produkt til dine processer, så du opnår optimal maskineffektivitet og den rette finish præget af kvalitet. 

 

5. Avanceret formulering med høj biostabilitet og lang sumplevetid

Vores Q8 Brunel-sortiment er resultatet af omfattende research, og det intelligente design er formuleret ved brug af den mest avancerede additivteknologi, der er udviklet til at være naturligt resistent over for mikrobiel kontaminering fra bakterier og svampe. Dette forlænger smøremidlets levetid og skaber et sikrere og sundere arbejdsmiljø.

 

6. Justeret til at være stabil og holdbar i alle vandforhold

Q8 Brunel XF 343 har fremragende befugtnings- og rensningsegenskaber. Hvis produktet blandes med vand af enhver hårdhedsgrad, frembringer det et køle- smøremiddel med lang sumplevetid og et ekstremt lille tab fra olieudslip på spånerne, hvilket giver betydelige omkostningsbesparelser som følge af det reducerede forbrug af skæreolie.

 

7. Dokumenteret reduktion af de langsigtede driftsomkostninger

Ingen ønsker konstant at skulle skifte køle-smøremidlerne til metalbearbejdning (MWF'er) i deres maskiner, så Q8Oils står til rådighed for at hjælpe dig med at vælge det bedste produkt, så du kan tilpasse dine anvendelsesbehov med et køle-smøremiddel, der giver sikkerhed, holder værktøjet skarpt og sikrer den rette kvalitet af finishen til en fordelagtig pris. Høj smøreevne, biologisk og kemisk stabilitet og øget sumplevetid med opretholdelse af værktøjets skarphed er kombineret i Q8 Brunel-produkterne, så dine langsigtede driftsomkostninger reduceres.

 

8. Designet til at være operatørvenlig med et attraktivt udseende og ingen ubehagelige lugte

Q8 Brunel-produktsortimentet er udviklet omhyggeligt med tanke på operatøren. Udover at påskønne funktionaliteten vil operatøren ikke opleve ubehagelige lugte, restkoncentrationer eller overskydende olie, hvilket forbedrer operatørens oplevelse.

Kontakt vores rådgiver

Søren Junker

Søren er uddannet mekanik ingeniør og har mere end 30 års erfaring indenfor oliebranchen. Han har stor viden på hele industrifeltet, uanset om du har brug for en ekspert på gasmotorolier samt olier til metalbearbejdning eller generel industri.

  • Rådgiver med baggrund som ingeniør
  • 30 års erfaring indenfor olie til industrien
  • Bred teknisk forståelse uanset maskine

Ring direkte til Søren på 4599 2573 

Udfyld formularen, så kontakter Søren dig.
 
 
 

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.