Kvalitets motorolier til konkurrencedygtige priser

For vores smøremiddelmærke, Q8Oils, er produktionen af motorolie ikke blot et spørgsmål om at efterleve OEM standarderne, men også at tilbyde motorolier, der kan mere end det og til konkurrencedygtige priser.

Vores smøremiddelsmærke, Q8Oils, producerer mere end 1000 forskellige smøremidler til mange forskellige anvendelser deriblandt motorolier. Q8Oils holder altid øje med udviklingen på det automotive oliemarked, og arbejder løbende på at udvikle nye smøremidler for at forsyne markedet med højkvalitetsprodukter. Disse produkter er f.eks. motorolier, transmissionsolier, hydraulikolier og mange andre smøremidler.

Motorolier er udviklet efter krav fra bil- og motorproducenter og automotive organisationer, som ACEA, API og JASO, og skal opfylde en lang række af specifikationer. For at garantere, at de specifikationer vi oplyser på etiketten bliver opfyldt, er Q8Oils tilsluttet det frivillige kvalitetssystem, EELQMS, der sikrer de altid opfyldes.

 

Frivilligt kvalitetssystemet

EELQMS (European Engine Lubricants Quality Management System) er et frivilligt europæisk motorolie kvalitetssikringssystem, der er designet til at assistere smøremiddelproducenters i at sikre kvalitet og overholdelse af de krævede standarder på det automotive oliemarked. EELQMS omfatter forskellige europæiske, nordamerikanske og globale kvalitetsstandarder, testmetoder og -procedurer, udviklingsprotokoller og industriens regler for praksis og kravene i ACEA's europæiske oliesekvenser. Disse skal altid følges ved udvikling, produktion og markedsføring af motorolier.

Du kan læse mere om EELQMS og Q8Oils samabejde her

 

ISO certificerede forretningsgange

Udover at Q8Oils følger kvalitetssystemet, EELQMS, så opfylder både Q8 og Q8Oils retningslinjerne indenfor kvalitets- og miljøsikringssystemerne ISO 9001 og ISO 14001 (Q8Oils opfylder desuden også RC 14001 som kun gælder for kemiskindustri) i bestræbelserne med frembringelse af produkter og service.

Læs mere om alle certificeringer

 

Motorolier bliver stillet højere krav i dag

Kravene på det automotive marked har ændret sig radikalt og i dag betyder høj ydeevne i en motor ikke blot mere fart og kraft; det betyder også effektivitet, modstandsdygtighed og renlighed. Dette ændrer fundamentalt kravene til smøremiddelindustrien. For at den nye generation af højeffektive og højtydende motorer kan leve op til deres løfter, skal smøremiddelindustrien også opfylde nye premium standarder – og netop det, sætter Q8Oils en ære i.

Kvalitet og kontinuerlig forbedring er vejledende principper for Q8Oils, og disse udviklinger inden for bilindustrien - begrænsninger af CO2-udledninger, krav om større brændstoføkonomi og motorens holdbarhed – er højt på agendaen. De nyeste smøremidler vil være med til at skabe renere byer, mere effektive teknologier, mindre affald og mere energi. Sammen med motorfabrikanter og forbrugere vil Q8Oils bygge fremtiden.

Bestil minimum 250L smøremidler og få et olieskab med i købet

Bestil minimum 250 liter olie og få skabet med*. Du bestemmer selv hvilke olier du ønsker, og vores Account Managers står klar til at rådgive dig. Skabet er bygget med 6 fleksible hylder, og kan derfor tilpasses til at indeholde alt fra 1 liters dunke til 60 liters tromler. Med olieskabet fra Q8Oils har du altid de rigtige olier på lager. Q8Oils skabet følger miljølovgivningen og indeholder en opsamlingsbakke.

Teknisk rådgivning

Har du specifikke eller tekniske spørgsmål til vores smøremidler, så sidder vores specialist klar til at give dig grundig rådgivning. Søren kan både hjælpe dig, hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge, eller hvordan du anvender vores smøremidler.

Søren Julegaard

Søren Julegaard

Titel: Product Manager
Område: Smøremidler
Telefon: 4599 2572
Email: produktteknik@Q8.dk