Q8 Mahler fremviser fremragende egenskaber i Liebherr-gasmotorer

Hos Q8Oils udvikler vi højtydende stationære gasmotorolier til mange forskellige motormærker. Vores unikke QRAS-analyse hjælper os med at vælge det rigtige smøremiddel til enhver anvendelse og til at overvåge alle vigtige præstationsområder for vores smøremidler. De historiske data for disse analyser bekræfter, at Q8 Mahler fungerer ekstremt godt i Liebherr-gasmotorer.

Af Joris van der List, 13. JUNI 2018

Valget af et passende smøremiddel er afgørende for gasmotorers ydeevne. Hver motortype har sine egne karakteristika og varierer med hensyn til forbrug af smøreolie, tryk (BMEP), driftstemperaturer etc. For at sikre at der er et egnet produkt tilgængeligt for hver anvendelse, har Q8Oils fremstillet et bredt udvalg af gasmotorolier. Alle disse smøremidler er resultatet af omfattende praktisk erfaring og testning.

 

Q8Oils’ QRAS-analyse overvåger dine smøremidler

Q8Oils har udviklet et formaliseret, rutinebaseret analysesystem til screening af kvaliteten af smøremidler. QRAS står for Q8 Routine Analysis System og overvåger smøremidlernes centrale præstationselementer (TAN, TBN, oxidation etc.). QRAS-overvågningssystemet registrerer en forringelse af smøremidlet på et tidligt tidspunkt, hvilket gør det muligt at forebygge problemer og risikoen for motorbeskadigelse. På langt sigt vil dette sænke vedligeholdelsesomkostningerne, eftersom systemet angiver en potentiel optimering af intervallerne for olieskift. De historiske data, der genereres gennem QRAS-analysen, er ligeledes nyttige til udvælgelsen af det rette smøremiddel til enhver anvendelse, da disse hjælper med at forudsige og forstå mulighederne for en god stationær gasmotorolie.

 

Forudsigelse af oliens ydeevne i Liebherr-gasmotorer

I de seneste år har Q8Oils brugt QRAS-analysen til at overvåge kvaliteten og ydeevnen af Q8 Mahler-produkter i Liebherr gasmotorer. Disse motorer spænder fra 4-cylindrede in-line motorer til 20-cylindrede V-motorer. Alle Liebherr-gasmotorer er konstrueret til brug i kraftvarmeværker eller biogasanlæg med en effekt på mellem 59 kW og 1.070 kW. Vores database med prøver fra Liebherr-motorer på grundlag af rutinebaserede olieanalyser har en historik på næsten 15 år og indeholder en guldgrube af værdifulde oplysninger. 

Graferne nedenfor angiver Q8 Mahler-produkternes ydeevne i Liebherr-motorer:

Graf 1: TAN-/TBN-resultater for Q8 Mahler G8 i Liebherr-motorer, der kører på biogas.
Graf 2: TAN-/TBN-resultater for Q8 Mahler HA i Liebherr-motorer, der kører på biogas.
Graf 3: Oxidationsresultater for Q8 Mahler G8 i Liebherr-motorer, der kører på biogas.
Graf 4: Oxidationsresultater for Q8 Mahler HA i Liebherr-motorer, der kører på biogas

Selv om resultaterne varierer fra motor til motor, bekræfter de Q8 Mahler-produkternes fremragende ydeevne i alle Liebherr-gasmotorer. Det gennemsnitlige interval for olieskift for Q8 Mahler HA i Liebherr-biogasmotorer overstiger 1.500 timer, og Q8 Mahler G8 leverer endda olieskiftintervaller på mere end 3.000 timer.

 

Vælg det bedste smøremiddel til din motor

Leder du efter det optimale smøremiddel til din Liebherr-motor? Ved forespørgsel kan Q8Oils forsyne dig med flere oplysninger om Q8 Mahler-smøremidlernes ydeevne i din Liebherr-gasmotor. Du kan også kontakte os for oplysninger om ydeevnen af vores high performance-produkter, såsom den Gruppe III baserede Q8 Mahler GR-serie. Vores brede sortiment af højkvalitative smøremidler til gasmotorer kombineret med vores omfattende praktiske erfaring og historiske data for oliernes ydeevne gør Q8Oils til den ideelle partner på området for high performance-smøremidler til din Liebherr-motor.

Professionel rådgivning

Professionel rådgivning

Søren Junker er vores ekspert på energisektoren. Han er uddannet mekanik ingeniør og har mere end 30 års erfaring i at rådgive industrien, og finde olien der passer til deres maskiner.

  • Rådgiver med baggrund som mekanik ingeniør
  • Stor specialviden om smøremidler
  • Stor teknisk forståelse uanset maskine

Ring til Søren på 4599 2573 eller udfyld nedenstående formular, så kontakter han dig.

 
 
 

Tak

Søren kontakter dig hurtigst muligt.