Q8Oils' blandefabrik i Antwerpen

Hvor blandes den olie du køber hos Q8? Vi vil gerne indvige dig i, hvor vores kvalitetsolier bliver til. En fotograf har for nyligt besøgt vores fabrik i Antwerp for at vise, hvor teknologisk avanceret, moderne og miljøvenlig stedet er.

Alle Q8’s smøreolier udvikles på det internationale forskningscenter i Rotterdam og produceres på basis af de bedste baseolier på vores egne smøreoliefabrikker i Europa. I Antwerpen, Belgien, har vi Europas største blandefabrik, der opfylder de højeste krav til kvalitet og effektivitet. I 2016 blev der investeret over 100 mio. USD i den eksisterende blandefabrik for at skabe den største og bedste smøremiddelfabrik i Europa.

Vi har haft en fotograf på besøg på fabrikken og fået ham til at lave en billedserie, så vi kan forklare og vise jer, hvor vores kvalitetsolie kommer fra. Du finder den længere nede på siden.

Se billedeserie fra Antwerpen

Få indblik i hvor din Q8 olie kommer fra i denne billedserie med informationer om blandefabrikken.

Se vores video fra blandefabrikken

Q8Oils har udarbejdet en video om fabrikken, videoen er på engelsk. 

Tilmeld dig gode råd og nyheder

Sig ja tak, og få nyheder, rådgivning, information om nye produkter og løsninger fra Q8 Erhverv. Vi kender din branche og tilpasser dine nyhedsbreve, så de er relevante for dig.

 

Det får du

  • Nyheder
  • Rådgivning
  • Specielle tilbud
  • Konkurrencer