IDS - Europas sikreste dieselkort

Halvandet år efter introduktionen af de kontaktløse dieselkort til lastbiler kan IDS (International Diesel Service) konkludere: Der har ikke været ét eneste tilfælde af betalingssvig eller ”skimming” (kopiering). IDS-dieselkort til lastbiler er 100 % sikkert.

 

IDS-kortet er ikke bare Danmarks sikreste kort men også Europas. Og grunden til kortet er så sikkert, er fordi IDS stræber efter at kunne tilbyde et kort så sikkert som bankkort. Derfor kan IDS bryste sig af at kunne tilbyde kunderne et kort som gøres sikkert ved hjælp af:

  • Realtime validering af hver transaktion
  • RFID teknologi til kontaktløs kortlæser
  • 2-kortssystem til chauffør og lastbil til de større vognmænd
  • Realtime online administration af kort på iAccount

Og det vigtigste er, at kortet kan ikke kopieres, hvis det skulle komme i de forkerte hænder. 

Book et møde og få et gratis kamera*

Book et møde med en af vores rådgivere, og hør hvad vi kan gøre for dig.
De første 20 der booker et møde får et gratis forrudekamera.* 
Udfyld formularen, så kontakter vi dig. 

*Tilbuddet gælder kun nye erhvervskunder 
 
 
 

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

RFID-teknologi og realtid

Som førende på markedet inden for dielselkort-sikkerhed var IDS de første til at udstyre deres dieselkort med RFID-teknologi og autorisation i realtid for hver transaktion. Den indbyggede chip gør ikke kun kortene hurtigere og nemmere at bruge – du skal blot holde dem foran den kontaktløse kortlæser for at indlede valideringen af kortet – men det gør dem også ekstremt sikre.

”Brændstof er fortsat et meget attraktivt produkt for svindlere. Vi er meget stolte af at kunne annoncere, at IDS ikke har oplevet nogen tilfælde af bedrageri. Vores dieselkort er lige så sikre som betalingskort og er den mest sikre løsning, der er tilgængelig på markedet. Det er umuligt at forfalske dem, fordi kortet ikke kan kopieres, så de kriminelle kan ikke sætte sig ud over den teknologi, som vi bruger”, fortæller Vincenzo Maniaci, Global Card Business Director Q8.

 

Kortstyring i realtid

Ud over 100 % sikre kort tilbyder IDS et smart sæt foranstaltninger for sikre transaktioner på 600 europæiske tankningssteder og fuld kontrol over dieselkortene. Kunderne kan administrere og konfigurere alle deres dieselkort til lastbiler og chauffører online via iAccount; et velorganiseret kortstyringssystem, der er nemt at navigere rundt i.

Transaktioner, kreditoplysninger, priser og netværksinformation er lettilgængelige. Større kunder kan nemt gruppere og organisere underleverandører. En autorisation på tankningsstedet med et online PIN-tjek forebygger transaktioner i forbindelse med brændstofpåfyldning, der ikke er forhåndsgodkendt. IDS er således den eneste virksomhed på markedet med et dieselkort, der er fuldstændigt online.

Et betalingssystem med dobbeltkort er også tilgængeligt, hvilket stiller et dieselkort til rådighed pr. chauffør og pr. lastbil og validerer kun en transaktion, når begge kort anvendes sammen. Endelig overvåges alle transaktioner, og mistænkelige transaktioner bliver automatisk identificeret.

 

Fokus på bedrageri

IDS har et specialiseret team, der arbejder med at undersøge bedrageri, og de overvåger mistænkelige transaktioner 365 dage om året. Alle uregelmæssigheder bliver grundigt undersøgt, og de er i tæt kontakt med internationale polititjenester.

Netværk over stationer og anlæg

Her finder du en oversigt over de mere end 275 stationer og anlæg, du kan bruge dit IDS kort på.