LowRisQ Campingvogn 88,- pr. måned

LowRisQ Campingvogn er en tillægsforsikring til dig med egen campingvogn/autocamper, og dækker også når andre kører med den. Du slipper for din selvrisiko på din kasko- og ansvarsforsikring, uanset hvor du er forsikret.

  • Dækker indbrud i campingvognen

  • Dækker skader på fortelt, markise mm.

  • Du betaler kun 88kr./md.

  • Dækker dine småskader

Buler, ridser & skader

Får du en bule, en ridse eller en anden  skade, dækker vi selvrisikoen på din campingvogn/autocamper’s kasko- og ansvarsforsikring op til 4.000 kr. Hvis omkostningen til skaden er mindre end din selvrisiko, så dækker vi den også.

Udskiftning af glas m.v.

Får ruden stenslag og skal udskiftes, eller bliver spejle og lygter ødelagte, dækker vi din selvrisiko op til 2.500 kr. Hvis omkostningen til skaden er mindre end din selvrisiko, så dækker vi den også.

Indbrud i campingvognen

Får du stjålet løsdele i din campingvogn/autocamper - eller har brug for reparation efter indbrud, dækker vi din selvrisiko op til 2.500 kr. Hvis omkostningen til skaden er mindre end selvrisikoen, så dækker vi den også. 

Ødelagt fortelt o.a.

Får du en pludselig udefrakommende skade på dit fortelt/markise, påmonteret din campingvogn/autocamper, dækker vi op til 20.000 kr. – uden du behøver anden forsikring.

Forkert brændstof

Tanker du forkert brændstof på den bil der trækker din campingvogn eller på din autocamper, dækker vi udgifterne til tømning af tank, udskiftning af filtre og påfyldning af 10 liter brændstof – også selvom du har haft motoren startet. Vi dækker op til 2.500 kr.  – uden at du behøver anden forsikring.

Tyveri af nummerplader

Får du stjålet dine nummerplader på din campingvogn/autocamper, så dækker vi dine udgifter til nye plader. Vi dækker op til 2.500 kr. – uden at du eller bilen behøver anden forsikring.

Sådan er du dækket

Selvrisiko

Får du en skade, melder du den til dit forsikringsselskab. Hvis de dækker din skade, så dækker vi din selvrisiko. Er udgiften til at udbedre skaden under din selvrisiko, kan du gå helt udenom forsikringsselskabet og indberette direkte til os. 

Eksternt udstyr

Ved øvrige dækninger indberettes din skade direkte til os ex. ødelagt fortelt dækker vi med op til 20.000 kr. – også selvom din egen forsikring ikke dækker. 

Flere skader

Du kan bruge alle 6 dækninger 2 gange årligt for kun 88 kr. pr. måned. 

Du kan når som helst opsige dit abonnement med en måneds varsel.

Produktinformation

Anmeld skade

Hvordan?

Har du været så uheldig at få en skade skal du hurtigst muligt anmelde skaden ved at udfylde en skadesblanket. 

Vaskeskader skal anmeldes direkte til Q8 ved en mail til skader@Q8.dk

Hvor?

Send din skadesblanket via e-mail eller brev til:

Q8DK@aig.com

AIG Europe S.A.
Osvald Helmuths Vej 4
2000 Frederiksberg

Prøv Q8 LowRisQ lige nu