Graduate-programmet hos OKQ8 Scandinavia

Formålet med vores graduate-program er at tiltrække dygtige medarbejdere til nogle af nøglepositionerne i organisationen. Det handler om udvikling af talentfulde medarbejdere, der kan arbejde på tværs af virksomheden. Hos os skal det være muligt at gøre langsigtet karriere.

Graduate-programmet

Graduate-programmet varer 12 måneder og starter med en introduktionsuge på OKQ8 Scandinavias hovedkontor i Stockholm. Derefter venter der dig flere spændende forløb inden for vores forskellige forretningsområder.

Målet med hvert forløb er at få en god forståelse af virksomheden og de forskellige afdelingers arbejdsområder. Hver periode indebærer, at du får erfaring med både mindre og større projekter, samtidig med at du får støtte og coaching undervejs. Vi tilpasser forløbet ud fra dine kompetencer, erfaringer og interesseområder. Derfor håber vi, at du som ansøger er nysgerrig, modig og udviklingsorienteret.

Programmet retter sig mod dig, der enten for nyligt har færdiggjort en bachelor- eller kandidatuddannelse samt er superbruger i Excel og har stærke IT-kundskaber. Vi ser gerne, at du er i starten af din karriere og ikke har mere end et par års erhvervserfaring.

Rekrutteringsprocessen

 

Videreudvikling

Når dit program er afsluttet, fastansættes du hos OKQ8 Scandinavia. Efter dit forløb finder vi i fællesskab frem til, hvilken stilling og funktion der passer til dig. 

Har du spørgsmål til Graduate-programmet?

Så kontakt Rikke Harritz, HR Business Partner Rikke.Harritz@q8.dk +45 2988 5284