Graduate-programmet hos OKQ8 Scandinavia

Formålet med vores graduate-program er at tiltrække dygtige medarbejdere til nogle af nøglepositionerne i organisationen. Det handler om udvikling af talentfulde medarbejdere, der kan arbejde på tværs af virksomheden. Hos os skal det være muligt at gøre langsigtet karriere.

Graduate-programmet

Graduate-programmet varer i 12 måneder og begynder med en introduktionsuge på OKQ8 Scandinavias hovedkontor i Stockholm. Derefter venter praktikperioder, hvoraf den første periode inkluderer både stations- og kundeservicepraktik, da det er vigtigt for os, at du får et dybt kendskab til hele vores forretning.

Derefter fordeles praktikperioderne inden for rammerne af det forretningsområde, som du vil høre til, for eksempel Retail, Business to Business, Supply Chain, Finance eller Sustainability & Networks. Hver praktikperiode involverer både igangværende arbejde og projekter, mens support og coaching ydes i mellemtiden.

Et andet og mindst lige så vigtigt aspekt for os er, at programmet bliver tilpasset på individual basis ud fra dine kompetencer, erfaring og interesseområder. Derfor håber vi at du der ansøger er modig, drevet og udviklingsorienteret.

Programmet henvender sig til dig, der for nylig er uddannet kandidat. Hvad der danner grundlaget for din uddannelse er lidt mere fleksibelt, men vi kan forestille os, at det er inden for økonomi, forretning, ledelse, bæredygtighed, salg eller Supply Chain.

 

 

Rekrutteringsprocessen

 

Har du spørgsmål til Graduate-programmet?

Så kontakt Rikke Harritz, HR Business Partner Rikke.Harritz@q8.dk +45 2988 5284