Linnea Carlsson

Projektleder med mulighed for at påvirke

Titel: Project Leader – Direct Market

Har arbejdet for OKQ8 Scandinavia siden: August 2016


Fortæl, hvad du lavede, inden du begyndte hos OKQ8 Scandinavia?

Jeg har læst til civilingeniør inden for design og produktudvikling på Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm med fokus på produktinnovation. Jeg tog min eksamen i juni, og allerede i august fik jeg arbejde som projektleder her. Efter min ansættelse har jeg gennemført forstudier, der allerede har ført til et spændende projekt, hvor vi forbedrer kundeservice online.


Hvad er dine primære arbejdsopgaver?

Research og forstudier til potentielle projekter, planlægning af projekter, der skal gennemføres, og efterfølgende projektledelse i form af blandt andet afholdelse af regelmæssige statusmøder, hvor jeg udfærdiger forskelligt præsentationsmateriale. Jeg har for nylig også fået mulighed for at deltage i udviklingen af processer og strategier, hvilket indebærer mange kreative møder og workshops. Her handler det meget om tydelige beskrivelser i både tekst og billede – noget som ikke altid er let.


Hvad er det absolut bedste ved dit job?

At jeg får lov til at være kreativ samtidig med, at jeg kan være med til at påvirke forretningen.


Hvad tror du har været de vigtigste faktorer til, at du er nået dertil, hvor du er i dag?

Jeg tror, at det er vigtigt at lære sig selv at kende og finde ud af, hvad man synes er sjovt. Eftersom jeg har taget en teknisk uddannelse, var det meget naturligt at fortsætte i det spor. Til gengæld tog jeg en anden vej med min kandidatuddannelse, så den var mere orienteret mod forretningsudvikling, innovation og strategi. Dette – kombineret med, at jeg har prøvet projektledelse på forskellige nonprofit-projekter – gjorde mig bevidst om, hvad jeg synes er sjovt, og hvad jeg vil arbejde med, som ikke er så teknisk tungt.

 

Linneas tips til dig, der søger job

#1

Læs om virksomheden, og find ud af, hvordan og hvorfor du ønsker at bidrage til virksomhedens vision/why. For eksempel har OKQ8 Scandinavia 'muliggører for mennesker i bevægelse'. Det tror jeg gælder både, når man søger job, men også når man ønsker karriereudvikling.

#2

Du skal turde at have forventninger til, hvordan virksomheden kan udnytte dit potentiale og hjælpe dig med at udvikle dig – stil konkrete spørgsmål!

Flere karrieremuligheder hos os

OKQ8 Scandinavia tilbyder mange muligheder for udvikling og karrierevalg, både i Sverige og i udlandet. Her kan du læse om nogle af vores medarbejderes vej til et spændende arbejde.
 
Marc

Marc Skriver-Bayer

Fra elev til Manager

Mette Bengaard Pedersen

Afvekslende specialistrolle

Se om vi har et job, der passer til dig

LinkedIn

Følg os på LinkedIn

På LinkedIn kan du løbende følge med i, hvad vi laver, og vi fremhæver spændende job og karrieremuligheder løbende. Vi håber at se dig på LinkedIn.