Livet på en Servicestation

Hvis du arbejder på en af vores servicestationer, indgår du i et team af engagerede medarbejdere, der tager hånd om kunderne og hinanden. Her er mulighed for videreuddannelse og karriere. Hvad enten du ønsker at udvikle dig til leder eller have et spændende job, mens du studerer, er Q8 stedet for dig.
Mød Søren på stationen

Mød en medarbejder

Søren Mikkelsen. Forretningschef

Søren begyndte hos Q8 allerede som 17-årig. Siden da har han videreuddannet sig, samtidig med at han arbejdede i virksomheden. I dag er han forretningschef, og i filmen fortæller han om sit arbejde hos Q8 Kildebjerg Nord.

Mange veje at gå

Q8 byder på mange muligheder for udvikling og karriere inden for virksomheden. Gennem vores forskellige uddannelser er der mulighed for at avancere på vores servicestationer, blandt andet som leder af en servicestation. Vi tilbyder også uddannelse for dem, som ønsker at arbejde på vores kontor.

Få et fleksibelt job som salgsassistent

Som salgsassistent hos Q8 har du et varierende job, hvor kundefokus er centralt. Der er ofte et højt tempo, og du og dine kolleger har det vigtige ansvar for vores kunder og stationens drift. Arbejdstiderne er fleksible, og derfor kan mange lide den frihed, som jobbet giver. Du får kompetencer inden for salg, service og LEAN, og Q8 tilbyder flere uddannelser, hvor du har mulighed for at arbejde, mens du studerer.

Se om vi har et job, der passer til dig

LinkedIn

Følg os på LinkedIn

På LinkedIn kan du løbende følge med i, hvad vi laver, og vi fremhæver spændende job og karrieremuligheder løbende. Vi håber at se dig på LinkedIn.