Livet på kontor

Det er udfordrende og udviklende at arbejde på et af vores kontorer. Vi arbejder i åbne kontormiljøer, hvor mange kompetencer er samlet på ét sted.

Karriereveje hos os

OKQ8 Scandinavia byder på mange muligheder for udvikling og for at gøre karriere, både i Danmark og Sverige. Her kan du læse om nogle af vores medarbejderes vej til de spændende stillinger, de har i dag.
 

Mette Bengaard Pedersen

Afvekslende specialistrolle

Marc

Marc Skriver-Bayer

Fra elev til Manager

Linnea

Linnea Carlsson

Projektleder med mulighed for at påvirke

Mød Kathrine

Mød en medarbejder

Kathrine Hindsig, Retail Training Manager

Kathrine startede som salgsassistent og er nu Retail Training Manager - et job som hun kombinerer med uddannelse på Copenhagen Business School. I filmen kan du følge hendes arbejde, hvor passionen for jobbet og menneskene er nøgleordene.

Uddannelse og udvikling

Trainee program

For OKQ8 Scandinavia er det vigtigt at tiltrække, fastholde og udvikle talenter. Et led i dette arbejde er vores 12 måneder lange Trainee program. Programmet henvender sig til modige og engagerede personer med drive og ambition om at udvikle sig i sit arbejde og inden for et par år blive ledere eller specialister.

Programmet henvender sig til dig, som er civilingeniør, civiløkonom eller har en uddannelse inden for IT & Computer Science samt for nyligt har taget en kandidateksamen.

Elev- og traineeuddannelse

Elev- og traineeuddannelse

En elev-uddannelse på vores kontor i København er en to-årig uddannelse, hvor man har mulighed for at lære om et specifikt område fra bunden i en af vores afdelinger, mens man tager en kontoruddannelse ved siden af. 

Som trainee på Q8’s kontor går du på en HD-uddannelse, sideløbende med at du arbejder i din afdeling. I afdelingen har du mulighed for at afprøve den teoretiske viden i praksis. Efter det to-årige forløb har du en uddannelse inden for et bestemt område, eksempelvis Category Management, Marketing, HR eller Finans.

Fritidsuddannelser

Fritidsuddannelser

Q8 yder økonomisk støtte til de medarbejdere, der vil uddanne sig i sin fritid, og hvor målet er at dygtiggøre sig i sit aktuelle job eller gøre sig klar til potentielle fremtidige job i virksomheden. Støtten omfatter uddannelse hos anerkendte og prægodkendte uddannelsesinstitutioner. Q8 betaler studieafgifter, eventuelle eksamensomkostninger og obligatorisk litteratur. Ved uddannelsesomkostninger betaler Q8 den ene halvdel og medarbejderen den anden halvdel.

Lederudvikling

Lederudvikling

Fælles for Q8’s ledere er, at de har mod, engagement og et ønske om at skabe udvikling. Fokus på virksomheden og at nå vores økonomiske, sociale og miljømæssige mål er højt prioriteret hos vores ledere. Vores lederuddannelse er baseret på det personlige lederskab, hvor egen drivkraft, motivation og værdier er afgørende. Målet er at have ledere med en coachende tilgang, der inspirerer og skaber de bedste betingelser for medarbejderne, tager ansvar og samarbejder på tværs af grænser og funktioner.

Se om vi har et job, der passer til dig

Følg os på LinkedIn

På LinkedIn kan du løbende følge med i, hvad vi laver, og vi fremhæver spændende job og karrieremuligheder løbende. Vi håber at se dig på LinkedIn.