Livet på kontor

Det er udfordrende og udviklende at arbejde på et af vores kontorer. Vi arbejder i åbne kontormiljøer, hvor mange kompetencer er samlet på ét sted.

Vores fokus

Vores medarbejdere er vores største aktiv, og de er afgørende for vores virksomheds fremgang. For at tiltrække og fastholde medarbejdere arbejder vi fokuseret med fire områder.

Familie og fritid

En sund balance mellem arbejde og fritid er altafgørende for medarbejderens tilfredshed og effektivitet. Som arbejdsgiver vil vi muliggøre og opmuntre til et liv, hvor man succesfuldt kan kombinere familieliv og en aktiv fritid med arbejde og karriere.

Modige ledere

Vores mål er en kultur, hvor ledere tør træffe beslutninger, uddelegerer ansvar og har tillid til deres kolleger. Som leder hos os har man mulighed for at udvikle sit lederskab og sparre med andre erfarne og succesfulde ledere.

Fleksibelt arbejdsliv

Fleksibelt arbejdsliv

Hos OKQ8 Scandinavia arbejder vi sammen om at nå vores mål - det er sådan, vi opnår de bedste resultater. Vi er fleksible i både tanke, handling og bevægelse. Vores holdning er, at vi skal kunne arbejde alle steder fra, og vi skal kunne flytte os efter behov.

Udvikling og talent

Udvikling på alle niveauer er et must. Det vil sige at blive bedre til det, du er god til – men at der også er mulighed for at lære noget nyt. Vi ser det som en fordel, at du tør udfordre dig selv og prøve noget, du ikke ved, om du kan. Sådan finder vi nye talenter internt.

Karriereveje hos os

OKQ8 Scandinavia byder på mange muligheder for udvikling og for at gøre karriere, både i Danmark og Sverige. Her kan du læse om nogle af vores medarbejderes vej til de spændende stillinger, de har i dag.
 

Martin Bonde

Udvikler fremtidens digitale løsninger.

 

Emma Jernberg

Fra sommervikar i kundeservice til robotudvikler.

Harri Ikeda Karjalainen

Tillidsskabende Domain Architect CRM IT.

Mød Kathrine

Mød en medarbejder

Kathrine Hindsig, Retail Training Manager

Kathrine startede som salgsassistent og er nu Retail Training Manager - et job som hun kombinerer med uddannelse på Copenhagen Business School. I filmen kan du følge hendes arbejde, hvor passionen for jobbet og menneskene er nøgleordene.

Uddannelse og udvikling

Graduate-program

For OKQ8 Scandinavia er det vigtigt at tiltrække, fastholde og udvikle talenter. Et led i dette arbejde er vores 12-måneders Graduate-program, hvor du er tilknyttet en af vores divisioner.

Programmet henvender sig til modige og engagerede talenter, der har ambitioner om at udvikle sig i sit arbejde, og inden for et par år blive leder eller specialist. 

Programmet henvender sig til dig der for nyligt har færdiggjort kandidatuddannelse. Hvad der danner grundlaget for din uddannelse er lidt mere fleksibelt, men vi kan forestille os, at det er inden for Økonomi, Business , Management. Salg eller Bæredygtighed.

Elev- og traineeuddannelse

Trainee program og elevuddannelser

På vores kontor i København tilbyder vi både et Trainee-program og elevuddannelser.

Som Trainee på vores kontor får du et to-årigt forløb inden for et bestemt område, eksempelvis Category Management, Marketing, HR eller Finans. Sideløbende læser du en videregående uddannelse, som f. eks. kan være en HD-uddannelse. Programmet henvender sig til dig, som f.eks. har en relevant uddannelse eller kortere erhvervserfaring bag dig.

På kontoret har vi også mulighed for at ansætte administrations- og økonomielever. Vi tilbyder en to-årig grunduddannelse, hvor du har mulighed for at blive en del af en specifik afdeling og få en bred og lærerig uddannelse, samtidig med at du får to års erhvervserfaring. Uddannelsen henvender sig til dig, som har taget EUX-forløbet eller har suppleret din HF/STX/HHX med et 5 eller 10 ugers EUS-forløb.

 

Fritidsuddannelser

Q8 yder økonomisk støtte til de medarbejdere, der vil uddanne sig i sin fritid, og hvor målet er at dygtiggøre sig i sit aktuelle job eller gøre sig klar til potentielle fremtidige job i virksomheden. Støtten omfatter uddannelse hos anerkendte og prægodkendte uddannelsesinstitutioner. Q8 betaler studieafgifter, eventuelle eksamensomkostninger og obligatorisk litteratur. Ved uddannelsesomkostninger betaler Q8 den ene halvdel og medarbejderen den anden halvdel.

Lederudvikling

Fælles for Q8’s ledere er, at de har mod, engagement og et ønske om at skabe udvikling. Fokus på virksomheden og at nå vores økonomiske, sociale og miljømæssige mål er højt prioriteret hos vores ledere. Vores lederuddannelse er baseret på det personlige lederskab, hvor egen drivkraft, motivation og værdier er afgørende. Målet er at have ledere med en coachende tilgang, der inspirerer og skaber de bedste betingelser for medarbejderne, tager ansvar og samarbejder på tværs af grænser og funktioner.

Se om vi har et job, der passer til dig

LinkedIn

Følg os på LinkedIn

På LinkedIn kan du løbende følge med i, hvad vi laver, og vi fremhæver spændende job og karrieremuligheder løbende. Vi håber at se dig på LinkedIn.