Anita Storm

Hjælper kolleger med at levere på højeste niveau. Fra konsulent til Business Developer IT.

Titel: Business Developer IT

Har arbejdet hos OKQ8 Scandinavia siden: januar 2017

 

Hvad er din nuværende rolle?

Jeg er Business Developer i IT-afdelingen, og det indebærer, at jeg arbejder på et teknisk niveau med processer og arbejdsmetoder – og så er jeg en del af forskellige projekter. Fun fact: Jeg arbejdede for lang tid siden på en OKQ8-station, så nu er cirklen ved at være afsluttet.

 

Beskriv dit største projekt hos OKQ8 Scandinavia

I øjeblikket er jeg midt i mit største og vigtigste projekt - det handler om samarbejde. Jeg analyserer, hvilke huller, der findes i IT-afdelingen, og målet er at identificere bedre måder at samarbejde på – både i afdelingen, men også med andre afdelinger i virksomheden. Formålet med projektet er at skabe nye synergier i vores afdeling og mellem de forskellige afdelinger, så alle kommer endnu tættere på forretningen. Vi skal hele tiden have fokus på kunden og arbejde på at give vores medarbejdere de bedste forudsætninger for at give vores kunder den bedste service.

 

Hvad er den største udfordring med projektet?

Det er at finde ud af, hvordan vi opdeler projektet i små dele, så det bliver overskueligt. Hvordan vi bevæger os fremad og forandrer os – og ikke bare taler om det. Vi skal tage små skridt fremad og undgå at gøre alt på én gang, så det ikke bliver for overvældende. Forandringsarbejde handler mere end noget andet om at ændre menneskers adfærd, og det tager tid, men samtidigt er det inspirerende og spændende.

 

Hvad er det bedste ved dit job?

Det absolut bedste ved mit job er at bane vejen for, at andre kan lykkes.

 

Hvordan ser din fremtid ud?

OKQ8 Scandinavia er en spændende virksomhed, hvor jeg vil fortsætte med at søge nye udfordringer. Jeg fik for nyligt mulighed for at tage en coaching-uddannelse, og den vil jeg gerne bygge videre på, så jeg kan få flere kompetencer og mere erfaring. Jeg vil gerne fortsætte med at udvikle mine kolleger, så de kan levere på højeste niveau.

 


Flere karrieremuligheder hos os

OKQ8 Scandinavia tilbyder mange muligheder for udvikling og karrierevalg, både i Sverige og i udlandet. Her kan du læse om nogle af vores medarbejderes vej til et spændende arbejde.
 

Martin Bonde

Udvikler fremtidens digitale løsninger.

Emma Jernberg

Fra sommervikar i kundeservice til robotudvikler.

Se om vi har et job, der passer til dig

LinkedIn

Følg os på LinkedIn

På LinkedIn kan du løbende følge med i, hvad vi laver, og vi fremhæver spændende job og karrieremuligheder løbende. Vi håber at se dig på LinkedIn.