Isa Jakobsson

Effektiviserer og digitaliserer med drivkraft. Fra logistikadministrator til HR Solution Specialist

Titel: HR Solution Specialist

Har arbejdet hos OKQ8 Scandinavia siden: 2015

 

Hvad er din nuværende rolle?

Jeg arbejder med at effektivisere og digitalisere vores HR-processer. Jeg er øverste ansvarlig for vores HR og Payroll-system. Det vil sige det system, der håndterer information om alle vores medarbejdere i OKQ8 Scandinavia.


Beskriv dit største projekt hos OKQ8 Scandinavia 

Rejseafregningsprojektet. Hvordan vi håndterer udlæg var tidligere en kringlet og krævende proces for vores medarbejdere. Nu har vi efter omhyggeligt arbejde implementeret et nyt system, så vores medarbejdere i Sverige kan registrere og administrere udlæg via en app. Næste skridt er at effektivisere den proces i Danmark også.

 

Hvad er din største personlige sejr i dette projekt? 

At jeg er lykkes med at komme i mål med et projekt, der har mange både interne og eksterne interessenter. Den største succes er helt sikkert, at vores medarbejdere kommer til at spare en masse tid – det er fedt at være den, der gør sine kollegers arbejdsdag lettere. En vigtig lektion jeg kommer til at tage med mig er, at det er vigtigt at have en realistisk tidsplan og god kommunikation gennem hele processen. Når alle parter kan komme med input til projektet, bliver engagementet også højere.


Hvad er det bedste ved dit job?

At jeg i min dagligdag har kontakt med flere forskellige afdelinger og leverandører. Ligesom det er fedt at blive udfordret, at teste nye sager og nye teknikker. Det er det, jeg er drevet og motiveret af – at finde på nye løsninger og effektivisere.


Hvordan ser din fremtid ud?

Et område jeg synes er interessant, og som OKQ8 Scandinavia satser stort på, er bæredygtighed og miljø. Det er noget, jeg gerne vil arbejde med fremover.

Læs om flere karriereveje hos os

OKQ8 Scandinavia byder på mange muligheder for udvikling og karriere, både i Danmark og i udlandet. Her kan du læse om nogen af vores medarbejderes vej til et spændende job.

Martin Bonde

Udvikler fremtidens digitale løsninger.

Harri Ikeda Karjalainen

Tillidsskabende Domain Architect CRM IT.

Se om vi har et job, der passer til dig

LinkedIn

Følg os på LinkedIn

På LinkedIn kan du løbende følge med i, hvad vi laver, og vi fremhæver spændende job og karrieremuligheder løbende. Vi håber at se dig på LinkedIn.