Sådan tænker vi

Vi er et af Skandinaviens største Olie- og energiselskaber med 5000 medarbejdere i Sverige og Danmark. Vi tilbyder et højt tempo i et venligt og afslappet miljø med dygtige kolleger. Hos os kan du arbejde indenfor mange forskellige områder, alt fra salg, udvikling og kundeservice til bank og finans. Vil du være en del af en virksomhed og en branche i forandring, hvor vi hele tiden udvikler os? Så skal du arbejde sammen med os.

Værdier

Vores why

Alle vores projekter er i tråd med vores Why – grunden til at vi findes. Vi skal være den foretrukne muliggører for bæredygtig bevægelse gennem alt, vi gør, og det er derfor, at vi engang blev stiftet og det er vores eksistensberettigelse for fremtiden.

Vores Why vil du ofte møde, hvis du kommer til at arbejde for os, for de bliver omsat til handling og praksis hver dag. Alle i OKQ8 Scandinavia arbejder med dette som udgangspunkt, og det er sådan, vi sikrer fremtidens mobilitet.

Sådan arbejder vi

OKQ8 Scandinavia arbejder indenfor mange forskellige områder, hvor der findes et utal af muligheder for dig, som vil gøre karriere. Vi er en værdistyret virksomhed, hvor bæredygtighed er en del af vores grundtanke, økonomisk, socialt og miljømæssigt. Her kan du læse mere om, hvilke områder vi tilbyder job indenfor.

Byg kunderelationer

Vær med til at bygge gode kunderelationer. Vi er lydhøre og interesserede i vores kunder, det er sådan vi identificerer deres behov. Salg er en kernekompetence hos os.

Bliv en modig leder

Lederskab hos os defineres af mod og engagement, da egen drivkraft, motivation og dømmekraft er afgørende. Vores ledere skaber forudsætninger for at både virksomheden og medarbejderne udvikles.

Sæt grønnere fodspor

Vær med til at skubbe vores branche i en mere bæredygtig retning. Hos os er det en grundlæggende faktor for vores fremtid, og vi arbejder med Sustainability i alle dele af virksomheden.

Gør hele virksomheden stærkere

I OKQ8 Scandinavia støtter alle op om vores vigtigste fokus: Kunden. Derfor har vi brug for en række specialistroller som kan støtte op om dem med direkte kundekontakt og sikre udvikling inden for hele virksomheden.

Skab fremtidens mobilitet

Vi har en passioneret interesse for fremtiden. Gennem undersøgelser og projekter arbejder vi intensivt med at forudse verden i årene frem – for vi har bestemt os for at få en plads i fremtidens samfund.

Studiejob og praktik

Allerede tidligt i din karriere kan vi tilbyde nogle muligheder for udvikling. Erfaring fra den virkelige verden er ofte en hjælpende hånd, når du skal søge et job, og det er til gavn for både virksomhed og den der er ny på arbejdsmarkedet at lære af hinandens kompetencer og viden.

Sustainability

Sustainability er altid en prioritet hos os. Som brændstofselskab er vi en del af problemet, men vi er fast besluttet på at være en del af løsningen.

Vi arbejder aktivt på at reducere vores fodaftryk, men vi vil også drive udviklingen af nye bæredygtige initiativer. Vi har et ansvar gennem vores position og muligheden for at være en stærk drivkraft i vores branche. Bæredygtighed er derfor tænkt ind i alle dele af virksomheden – økonomisk, socialt og miljømæssigt.

Vi har som mål at være den foretrukne muliggører for bæredygtig bevægelse, og det vil vi fortsætte med at være – men med reduceret påvirkning på mennesker og miljø.

Se om vi har et job, der passer til dig

LinkedIn

Følg os på LinkedIn

På LinkedIn kan du løbende følge med i, hvad vi laver, og vi fremhæver spændende job og karrieremuligheder løbende. Vi håber at se dig på LinkedIn.