Et grønnere fodaftryk

Ved at gøre bæredygtighed til en prioritet i vores virksomhed, har vi gjort det til et spørgsmål for hele virksomheden og for alle medarbejdere. Vi vil ikke bare bidrage til branchens udvikling mod en mere bæredygtig fremtid – vi vil lede den.

Bæredygtighed ned til mindste detalje

Som en stor brændstofaktør har vi en vigtig opgave og et ansvar, når det kommer til at bidrage til en mere bæredygtig fremtid. Vi arbejder med bæredygtighed i hele virksomheden ud fra et økonomisk, socialt og miljømæssigt perspektiv. Der er derfor mange muligheder for at arbejde med området hos os.

Inden for brændstof er vi for eksempel ambassadører for mere bæredygtige alternativer, fordi vi tilbyder kunderne produkter med mindre miljøbelastning. Når det gælder social bæredygtighed, arbejder vi for, at vores medarbejdere kan kombinere en aktiv fritid med både familie, arbejde og karriere.

Vi har også, sammen med eksperter, lavet et totalt gennemsyn af hele virksomheden med det formål at finde ud af, hvordan vi kan reducere vores miljøpåvirkning. På det grundlag har vi lavet handlingsplaner for, hvordan vi så effektivt som muligt kan arbejde med bæredygtighed.

Som medarbejder hos os har du mulighed for at være med og bidrage til vores mål: at være en bæredygtig muliggører for mennesker i bevægelse, men med minimal negativ påvirkning på mennesker og miljø.

Hvor kan du passe ind?

Nedenfor kan du læse om, inden for hvilke områder du kan arbejde med bæredygtighed hos os, og hvilke egenskaber vi søger hos dig som medarbejder.

  • HR

  • Kommunikation

  • Logistik og distribution

  • SSHE

Hvis du skal arbejde med bæredygtighed hos os, er det vigtigt, at du brænder for emnet, at du tør tænke uden for boksen og ikke er bange for at komme med forslag til nye løsninger.

Se om vi har et job, der passer til dig

LinkedIn

Følg os på LinkedIn

På LinkedIn kan du løbende følge med i, hvad vi laver, og vi fremhæver spændende job og karrieremuligheder løbende. Vi håber at se dig på LinkedIn.