Harri Ikeda Karjalainen

Tillidsskabende Domain Architect CRM IT.

Titel: Domain Architect CRM IT

Har arbejdet for OKQ8 Scandinavia siden: 2016

 

Hvordan ser din nuværende rolle ud?

Jeg er Domain Architect CRM i vores IT-afdeling, og det betyder, at jeg har ansvaret for IT-arkitekturen for alle OKQ8 Scandinavias kundeoplysninger, hvordan vi bruger dem og hvilke systemer, der skal have adgang til kundeoplysningerne osv.


Hvad har været dit største projekt? 

Det må være implementeringen af vores nye kundesystem. Det er et projekt, hvor vi har flyttet alle vores kundeoplysninger til ét system. Hidtil har OKQ8 Scandinavia haft kundedata i flere forskellige systemer, hvilket har været både tidskrævende og besværligt. For nyligt har vi lanceret et nyt CRM-system, som er et kundesystem, hvor vi har alle oplysninger om vores kunder samlet på ét sted. Jeg har kørt projektet hele vejen – fra start til slut. Jeg har sat alt op fra bunden, fra forundersøgelse til implementering. 


Hvad er din største personlige sejr i dette projekt?

Det må nok være, at jeg formåede at få så massivt et projekt gennemført, selvom kravene og betingelserne har ændret sig mange gange under forløbet. I løbet af projektet har jeg været nødt til at tage mange valg selv, og det har vist sig at være vellykket. Det har også været en god mulighed for udvikling og ikke mindst sjovt at lede det indiske udviklingshold med alle de kulturelle forskelle, der findes mellem vores lande, både hvad angår arbejde og fritid. 


Hvad er det bedste ved dit job?

Det er alle de dejlige medarbejdere, det er altid sjovt at komme på arbejde, vi har gode diskussioner og alle er dygtige og professionelle. Men det er også forsikringen om, at min chef og mine kolleger altid støtter mig. Uanset om man er i Sverige eller i Danmark, er der en utrolig behagelig atmosfære, og alle er villige til at dele ud af sine erfaringer. 

 

Hvordan ser din fremtid ud?

Lige nu glæder jeg mig især til det næste projekt, som begynder, hvor CRM-projektet slutter. Det drejer sig om at håndtere vores kundemasterdata. Forarbejdet har vi allerede lavet i kraft af implementeringen af det nye CRM-system, og nu er det mit ansvar, at ledelsen og styringen af kundedata sker på bedst mulig vis. 

Flere karrieremuligheder hos os

OKQ8 Scandinavia tilbyder mange muligheder for udvikling og karrierevalg, både i Sverige og i udlandet. Her kan du læse om nogle af vores medarbejderes vej til et spændende arbejde.
 

Martin Bonde

Udvikler fremtidens digitale løsninger.

Emma Jernberg

Fra sommervikar i kundeservice til robotudvikler.

Se om vi har et job, der passer til dig

LinkedIn

Følg os på LinkedIn

På LinkedIn kan du løbende følge med i, hvad vi laver, og vi fremhæver spændende job og karrieremuligheder løbende. Vi håber at se dig på LinkedIn.