Skab fremtidens mobilitet

Hos OKQ8 Scandinavia har vi stor interesse i fremtiden. Gennem både forskning og projekter arbejder vi intensivt med at forudsige, hvordan verden ser ud om flere år, fordi vi har besluttet, at vi skal have en plads i fremtidens samfund.

En muliggører i fremtidens samfund

Vil du være med til at skabe fremtiden sammen med os? Så har du et spændende job i sigte. Hvad gør mennesker i fremtiden, og hvad arbejder de med? Hvor og hvordan bor de? Hvad rører sig?

Allerede nu undersøger vi, analyserer og forsøger at visualisere de behov, der kan komme til at opstå afhængigt af samfundet og menneskers udvikling. Dette er komplekst – og meget spændende. Vi kigger på områder som urbanisering, befolkningsvækst, byplanlægning, transportmidler, og vi forsøger at få styr på, hvordan menneskers mobilitet kommer til at se ud.

Vi arbejder for at sikre os, at vi har en naturlig plads i fremtidens samfund gennem fortsat at være en muliggører for mennesker i bevægelse.

Hvor kan du passe ind?

Nedenfor kan du se, hvordan du kan arbejde med fremtidens mobilitet hos os, og hvilke egenskaber vi søger hos dig som medarbejder.

  • Business Development

  • New Business

  • SSHE (Safety, Security, Health & Environment)

  • Engineering

Du er en nysgerrig problemløser, som ser muligheder i stedet for forhindringer.

Du er dedikeret og kan initiere og gennemføre visionære projekter.

Du har et ønske om at gøre en forskel og en egen drivkraft, som du omsætter til handling.

Se om vi har et job, der passer til dig

LinkedIn

Følg os på LinkedIn

På LinkedIn kan du løbende følge med i, hvad vi laver, og vi fremhæver spændende job og karrieremuligheder løbende. Vi håber at se dig på LinkedIn.