Studiejob og praktik

Hos Q8 kan du tage en uddannelse, mens du arbejder fuld tid hos os gennem vores elev- og traineeuddannelse for kontoransatte. Men det er også muligt at udvikle dig hos os, mens du tager en uddannelse et andet sted.

Vi leder efter talent på alle niveauer

Vi udbyder løbende forskellige studiejobs, hvor du som studentermedhjælper kan få noget praktisk erfaring ved siden af studiet. Lige nu har vi studenter ansat i Kommunikation, Indkøb, SSHE og i vores tekniske afdeling. Du kan altid se på vores hjemmeside, om der er en stilling ledig.

Hvis du ser, at vi som virksomhed kan være interessant for dig og din studieretning på en anden måde – i forbindelse med en opgave eller et praktikophold – så kontakt os.

Et job hos os giver mulighed for udvikling og karriere. Hos os er det ikke unormalt, at man bliver i virksomheden, og med den rette vilje kan det med tiden lede hele vejen til en lederposition.

Hvor kan du passe ind?

Nedenfor kan du læse om hvilke muligheder for studiejob og praktik, vi tilbyder.

  • Projektansat som student

  • Studentermedhjælper som fast del af en afdeling

  • Skriv din opgave hos os – et samarbejde

  • Praktik under studie

For at få et studiejob eller praktik hos os, er det vigtigt at have et drive, tage initiativ og kunne lide at tage ansvar. Et studiejob kan være krævende, når du kombinerer studier og arbejde på samme tid.

Vi tilbyder fleksible løsninger, så jobbet og studiet kan passe sammen, og du er altid med til at præge dine opgaver og arbejdstider.

Se om vi har et job, der passer til dig

LinkedIn

Følg os på LinkedIn

På LinkedIn kan du løbende følge med i, hvad vi laver, og vi fremhæver spændende job og karrieremuligheder løbende. Vi håber at se dig på LinkedIn.