Gør hele virksomheden stærkere

Hos OKQ8 Scandinavia arbejder vi med en række spændende områder udover brændstof. Bæredygtighed og samfundsudvikling er bare nogle eksempler. Derfor har vi et stort behov for forskellige specialistkompetencer, som giver vores afdelinger ekspertviden og erfaring inden for vores arbejdsområder.

Vores specialister forbedrer kvaliteten af vores arbejde

Som muliggører for mennesker i bevægelse har OKQ8 Scandinavia en langt mere avanceret rolle end den som brændstofaktør. Vidste du, at vi er en drivende kraft inden for bæredygtighed? At vi udvikler idéer, som skal gøre det lettere for mennesker i fremtidens samfund. Og at vi er på forkant, når det drejer sig om at være en arbejdsplads, hvor mennesker skal have en balance mellem en aktiv fritid, familie og karriere. Dette var bare nogle eksempler - listen over vores forskellige engagementer er lang.

Vores medarbejderes forskellige specialistkompetencer spiller en vigtig rolle i, at vi kan være fremgangsrige inden for så mange forskellige områder. De er vigtige støttefunktioner, der giver alle vores afdelinger ekspertviden og erfaring inden for de områder, vi ønsker at arbejde med – på den måde kan alle i virksomheden højne kvaliteten af deres arbejde. Har du en specialistkompetence, der kan være et aktiv for os? Herunder kan du se de områder, du kan arbejde inden for, og hvilke personlige egenskaber vi efterspørger.

Hvor kan du passe ind?

Her kan du læse om, hvilke områder vores støttefunktioner arbejder indenfor, og hvilke egenskaber vi efterspørger hos disse medarbejdere.

  • Kommunikation

  • HR

  • Finans

  • Digital udvikling

  • IT

For at arbejde som specialist hos os skal du være nysgerrig, kunne lide udfordringer, være løsningsorienteret og visionær.

Det er naturligt for dig at koble dit arbejde til værdi for kunden, og du har et drive for at opnå resultater. Du er god til det, du laver, men du er interesseret i dine kolleger og deres arbejdsområder. 

Se om vi har et job, der passer til dig

LinkedIn

Følg os på LinkedIn

På LinkedIn kan du løbende følge med i, hvad vi laver, og vi fremhæver spændende job og karrieremuligheder løbende. Vi håber at se dig på LinkedIn.