Bæredygtighed

For OKQ8 Scandinavia er bæredygtighed ikke bare en smart idé, men også afgørende for vores overlevelse. Vi har gjort bæredygtighed til en integreret del af vores forretning, og det er en af de afgørende faktorer i alt, vi gør.

Til alles bedste

Som stor brændstofleverandør har OKQ8 Scandinavia en vigtig udfordring, og et stort ansvar, når det handler om at bidrage til en bæredygtig fremtid. Vi skal være opmærksomme på udfordringerne, men også se mulighederne og fokusere på løsningerne.

Vores mål

Vores mål

Vi tager udgangspunkt i FN’s ti principper for bæredygtig udvikling (Global Compact). 

 Af FN’s 17 bæredygtighedsmål har vi valgt hovedsageligt at fokusere på tre områder: 
Mindre ulighed, bæredygtige byer og lokalsamfund og klimaindsats. Inden for disse prioriterede områder er vores overordnede mål: 

  • Top 50 på Universum på “Most Attractive Employer” inden 2025
  • Top 50 på ”Sustainable Brand Index” inden 2025
  • Reducere vores CO2e-udledning med 20 % til 2030 per m3 solgt produkt (basisår 2014/15)
Vores partnerskaber

Vores partnerskaber

Som en del af vores arbejde for et bæredygtigt samfund arbejder vi sammen med, og støtter, et antal udvalgte organisationer, som vi deler værdier med. Her kan du se eksempler på vores bæredygtige initiativer og partnerskaber. 

  • Bryd Unges Ledighed Nu! Et samarbejde med Foreningen Nydansker hvor vi via en erhvervsmentorordning er med til at få flere unge i job.
  • Samarbejde med det svenske innovationsprojekt SOLVATTEN om at hjælpe familier i Uganda med at få adgang til rent drikkevand.
  • OKQ8 Scandinavias vil i samarbejde med virksomheden Fryshuset være med til at reducere social marginalisering.

Se om vi har et job, der passer til dig

LinkedIn

Følg os på LinkedIn

På LinkedIn kan du løbende følge med i, hvad vi laver, og vi fremhæver spændende job og karrieremuligheder løbende. Vi håber at se dig på LinkedIn.