Skarp pris - spar 46 % på din nye ladeboks til elbil

Få høj kvalitet til lav pris nu, når du køber en Charge Amps Halo ladeboks til  4.050 kr. inkl. moms. Ladeboksen er perfekt til privaten og de mindre virksomheder med elbil.

Charge Amps Halo

 • IP 66 - støvavisende og tåler højtryksvandstråle (fra dyse 12,5 mm)
 • Kan forbindes med din egen cloud-tjeneste
 • Lavet af genanvendt aluminium
 • Oplader op til 70 km pr. time
 • 7,5 m fast kabel

4.050 kr.

(Før 7.495 kr.)

En brav bestseller

Denne lille og kraftfulde ladestation er kompatibel med OCPP og kan forbindes med enhver cloud-tjeneste. Med den højeste IP-rating på markedet, en veldesignet og kompakt form samt et ekstra schuko-udtag er det ikke underligt, at Charge Amps Halo er en bestseller.

Charge Amps Halo har LED-belysning, der lyser op og viser vejen i mørket, et fast kabel, der er fleksibelt og bøjeligt selv ved temperaturer ned til - 25 °C, et ekstra schuko-udtag til kabinevarmer og markedets højeste IP-klassificering (IP 66).
Det er ikke underligt, at Charge Amps Halo er vores mest populære ladeboks til private boliger, boligforeninger og virksomheder. Ganske enkelt en komplet lastning station, der er udviklet specifikt til vores barske nordiske klima. 

Tilpasset til forskellige forhold

Charge Amps Halo kan tilsluttes til og er tilgængelig med Charge Amps Cloud. I skytjenesten styres alle funktioner til ladeboksen, og det er her, rapporteringshistorikken og statistikken er tilgængelig.

Ligesom når du opdaterer din mobiltelefon, sender vi opdateringer over-the-air for at sikre, at ladestationen altid har den nyeste software med alle funktioner. 

Selvfølgelig kan Charge Amps Aura også tilsluttes til cloud-tjenester, der er kompatible med OCPP, så du selv kan håndtere flere funktioner. For eksempel kan det være planlægning, belastningsjustering og tilføjelse af betalingsfunktioner.

 • De tekniske specifikationer

  Driftstemperaturer: -30 °C til +45 °C

  Opladningsstandard: Mode 3

  Identifikation: RFID

  Opkobling til internettet: WiFi, LAN (Gælder for bestemte modeller.)

  Kommunikationsprotokol: OCPP 1.6J (Gælder for bestemte modeller.)

  Beskyttelse mod fejlstrømme: DC-beskyttelse integreret i ladestationen. En ekstern jordfejlsafbryder type A er nødvendig

  Energimåling: 1 til 3-faset volt, effekt og effekt (svarende til måleinstrumentdirektivet 2014/32/EU)

  IP-klassificering: IP 66

  IK-klassificering: IK 10

  Kabel: 7,5 m lang, forstærket Diameter: 13 mm (7,4 kW og 11 kW) ± 0,5 mm

  Dimensioner (B x D x H): Charge Amps Halo: 262,4 x 159,4 x 203,2 mm. Ladekontakt: 81 x 125 x 88 mm

  Vægt: 4 kg

   

  Halo version  Målespænding  Faser  Strømstyrke  Kontakt  El-/Schuko-udtag 
   7,4 kW
  11 kW
  230/400 V 50 Hz 32 A
  230/400 V 50 Hz 16 A
  1
  3
  1-fase 32 A**
  3-fase 16 A 
  Type 1 eller type 2
  Type 2*** 
  Nej
  Ja* 

   

  *EL/Schuko-udtag er helt fjernet for nogle markeder.
  **3-fase-tilslutning giver enklere ændring af aktiv ladefase samt belastningsjustering.
  ***Kan leveres med enfaset type 1-kabel.

FAQ om ladestander til elbiler hjemme

 • Hjemmelader til plug-in hybrid - er det nødvendigt?

  Det kan være en rigtig god idé med en ladeboks hjemme, når man kører plug-in hybrid. Et fuldt ladet batteri i en plug-in hybrid kan ofte holde til 50 km kørsel, hvilket dækker de flestes daglige kørsel –og med en ladeboks hjemme undgår du at bruge tid på at lade på farten. 

 • Hvor lang tid tager det at oplade en elbil med en hjemmeladestander?

  En ladeboks tager længere tid at lade end en hurtiglader eller lynlader. En tommelfingerregel er, at man kan køre ca. 5 km per kWh. Har man f.eks. en 11 kW-lader, vil det tage en time at oplade batteriet til at kunne køre 55 km.

 • Kan man selv installere en ladestander hjemme?

  Det kræver en autoriseret elinstallatør at installere en ladeboks hjemme. Når du køber en ladeboks hos Q8, kan vi sammen med en af vores installationspartnere stå for installation, så du hurtigt og nemt kan lade elbilen hjemme.

 • Opladning af hybridbil hjemme - hvad er forskellen på en hybrid og en plug-in hybrid?

  En hybridbil oplader, når du bremser og starter benzinmotoren. En plug-in hybrid kan du derimod oplade med en hjemmelader til elbil. Det kan derfor være en god idé at investere i en hjemmelader til plug-in hybrid.

   

 • Hvad koster en ladestander hjemme?

  Prisen på en ladestander afhænger af, om du køber en ladestander med ét eller to ladeudtag. Derudover varierer prisen også i forhold til, om du køber tilbehør, serviceabonnement og installation med.