Hvilken ladetype er du?

Anders Berner har en teori om, at der er 5 forskellige måder, man kan bruge sin tid på, mens man lader sin bil op. Se med her, når Anders præsenterer de 5 ladetyper.

Er du en af de 5?

Når man skal lade bilen, er der mange forskellige måder at bruge ventetiden på. Det har vi lavet en lille video om i samarbejder med bilentusiasten Anders Berner.

Kan du genkende dig selv i én eller flere af typerne?

De 5 ladetyper - kort fortalt

Den sociale type

Er du typen, der bruger ladetiden til at komme i snak med de andre på stationen? Den ekstroverte, der taler om løst og fast med alt og alle? Det er jo altid hyggeligt at møde nye mennesker, ik?

Arbejdstypen

Måske er du typen, der ser ladetiden som endnu et glimrende tidspunkt til lige at tjekke arbejdsmails, afholde telefonmøde på bagsædet af bilen eller forberede noget Power point. Ladetiden giver dig jo mulighed for i ro og mag at få noget fra hånden - med mindre du bliver afbrudt af den sociale type.

Snacktypen

Du kan også være typen, der bruger tiden på lidt selvforkælelse. Går du lidt amok med indkøb af snacks i butikken, som du kan nyde helt for dig selv, uden resten af familien kæmper om de samme vingummi, peanuts og chokolade? Ladetid er snacktid, eller hva?

Toilettypen

Eller måske er du typen, der tager mobilen med på toilettet, mens bilen lader. Så kan du holde dig opdateret med alt, hvad der foregår på Facebook, Instagram og de andre sociale medier. Du kan også lige nå at læse nyheder og se tossede videoer på youTube, uden nogen blander sig i, hvad du ser på mobilen.

Skærmtypen

Skærmtypen minder jo lidt om toilettypen. Men her sidder du måske i bilen med popcorn og ser nogle videoer, mens du kommenterer på, hvad der foregår i filmen. Derhjemme er der sikkert nogen, der brokker sig, når du taler ind over filmen. Men i bilen bestemmer du helt selv. Dejligt, ik?

Til dig, der er Snacktypen

Det er da altid godt med en lille snack – eller to. Opladningen af elbilen skal du se som en pause, hvor du kan strække ben, få stillet sulten og købe læskende drikke til resten af turen. 

På vores stationer finder snacktypen altid:

 • Kolde drikkevarer
 • Varme drikkevarer fra Starbucks
 • Økologisk brød og kager fra Meyers
 • Søde og salte snacks
 • Lune måltider med eller uden kød

Ladestandere i hele Danmark

Frem mod 2026 sætter vi lynladere op på alle vores bemandede Q8 stationer, og du kan allerede nu finde vores hurtigladere på flere Q8 stationer. 

Vores hurtige lynladere har en effekt fra 150kW, da denne effekt passer til gennemsnitsbehovet på elbiler på markedet lige nu. 

Vores ladestandere passer til alle nyere elbiler og sikrer dermed at du er lynhurtigt videre, når du er på farten. 

Du skal ikke have abonnement for at kunne oplade bilen på vores ladestationer. Du betaler kun for dit forbrug direkte ved lynladeren eller via vores app Q8 Opladning.

Q8 Opladning - appen der giver dig strøm

I appen Q8 Opladning finder du hurtigt frem til din nærmeste ladestander i Danrmark og hele Europa.

I appen kan du fx:

 • Få et hurtigt overblik over alle ladestandere i hele Europa
 • Betale for opladning direkte i appen med dit VISA / Dankort
 • Starte og afslutte din opladning

Hent appen Q8 Opladning til IOS og Android:

 

AppStore 

GooglePlay

Ét kort til alt - Firmakort Plus EL

Du bruger firmakort Plus EL, når firmabilen skal lades op. Uanset, om du bruger virksomhedens egne ladebokse eller kobler bilen til en privat ladestander. Brug også Firmakort Plus EL, når du lader bilen på en af vores lynladere på Q8 stationerne i hele Danmark. Se fordelene ved Firmakort Plus EL her:

 • Dit betalingskort, når du oplader din elbil hos Q8 (bruges direkte på ladestanderen)
 • Brug kortet på mere end 350.000 ladepunkter i hele Europa (hos andre ladeoperatører end Q8 lades der til roamingpriser)
 • Dit betalingskort på brændstof, bilvask, smøremidler og andre serviceydelser hos Q8 og F24 i Danmark
 • Se dit forbrug til elbilen med et Q8 Log ind
 • Alt forbrug samles på en faktura