Ladestandere i Aalborg

Hos Q8 i Aalborg og omegn får du nemt ladet elbilen, når du er på farten. Vi har ladestandere placeret rundt omkring i Nordjylland, så du er tæt på en lynlader. Og der er mange flere på vej.

Oplad elbilen hurtig og praktisk hos Q8

Når du er på farten med elbilen omkring Aalborg og Nordjylland, så skal det også være nemt og hurtigt at oplade bilen. Lægger du vejen forbi Q8, er du garanteret en problemfri og bekvem oplevelse. Oplad bilen på få minutter, der tager kun lidt længere tid med vores lynladere tæt på Aalborg, end hvis du skulle tanke konventionelt brændstof. 

Besøg butikken og oplad maven med vores lækre måltider, mens bilen oplader. 

Strategisk placerede ladestandere omkring Aalborg

I Nordjylland har vi indtil videre 2 lokationer, hvor vi har placeret vores Q8 ladestandere til elbilen. Er du på ferie på Skagen, ude og vandre i Råbjerg Mile eller lagt vejen forbi Badehotellet? Ja, så er I ikke langt væk fra vores ladestandere i fx Aalborg og Frederikshavn. Med vores lynladere på vores Q8 stationer, så lader du hurtigt elbilen op på 10-15 minutter. 

Når bilen hurtigt er ladet op, er I klar til igen at lægge mange kilometer bag jer på de nordjyske landeveje.

Nyeste teknologi giver hurtig opladning

Q8’s ladestandere omkring Aalborg er designet med dig i tankerne. Vi bruger den nyeste teknologi, der sikrer dig pålidelig og hurtig opladning hver gang. Skal du hurtigt videre, så er det kan fordel at bruge en af vores mange lynladere rundt om i Danmark, der lader din hurtigt og sikkert på få minutter. 

Giv dig selv en pause i de 10-15 minutter bilen lader på vores stationer tæt på Aalborg – køb en kaffe i butikken og stræk benene lidt. Eller hvad kroppen nu ellers måtte have brug for.

Effektiv og hurtig betaling på lynstandere

Din oplevelse på vores ladestationer har vi gjort så nem som muligt. Vi har enkle og simple betalingsløsninger på vores ladestandere i omegnen af Aalborg. Når du lader elbilen betaler du nemt med:

Du skal ikke tænke på besværlige registreringssystemer eller abonnementer, du betaler kun for den strøm du bruger. 

Q8 Opladning-appen - oversigt over ladestandere i hele Europa

Når du er i nærheden af Aalborg og Nordjylland, så er det nemt at få et overblik over mange ladestandere i vores app Q8 opladning. Du henter appen, logger ind og deler din placering. Så for du et fuldt overblik over de offentlige ladestandere, der er i nærheden af dig. 

Du kan også nemt betale og styre din opladning direkte fra appen, du skal blot tilføje dit betalingskort i appen. 

Hent appen Q8 Opladning til IOS og Android:

 

AppStore 

GooglePlay

Oplad kroppen, mens bilen lynlader

Kører du ind til Q8 i nærheden af Aalborg og giver bilen en lynladning på en af vores ladestandere, så skal du da også forkæle kroppen med et skud energi. Betragt opladningen af elbilen som en pause, hvor du kan strække ben, få stillet sulten og købe læskende drikke til resten af turen. 

På vores stationer finder du altid:

  • Kolde drikkevarer
  • Varme drikkevarer fra Starbucks
  • Økologisk brød og kager fra Meyers
  • Søde og salte snacks
  • Lune måltider med eller uden kød

Vi udvikler og forbedrer konstant vores sortiment og faciliteter, så du altid har et stort udbud af muligheder - og på den måde får det optimale ud af pausen, mens din elbil oplader. 

En fordel for vores klima

Når du vælger at køre elbil og oplade bilen på Q8’s ladestandere, bidrager du til en mere fossilfri fremtid. Elbiler er et vigtigt skridt i retning af at mindske miljøpåvirkningen. Når du oplader elbilen, støtter du en fremtid, der gør en positiv forskel for vores planet.

Læg vejen forbi Q8’s ladestandere i nærheden af Aalborg

Når elbilen har brug for en hurtig opladning omkring Aalborg, så led ikke længere. Vi har Q8 er altid klar til at give dig den bedste, hurtige og mest bekvemmelige oplevelse, når du bruger vores ladestandere og lader maven med gode sager fra butikken. Vi håber, vi bliver din foretrukne ven på landevejen.