Ladestandere i Aarhus

Det er hurtigt at lade elbilen hos Q8 i Aarhus. Vi har et voksende netværk af ladestandere i Aarhus og omegn. Så får du nemt og hurtigt ladet elbilen. Frem mod 2026, sætter vi ladestandere op på alle vores bemandede stationer. 

Du lader nemt og praktisk din elbil hos Q8

Det skal være nemt og hurtigt for dig, når du er på farten og skal oplade elbilen. Og det får du hos Q8. På vores Q8 stationer i nærheden af Aarhus oplader du hurtigt elbilen på ca. 15 minutter, og det er nemt og hurtigt at betale direkte ved lynladeren. Og så er du hurtigt videre. 

Strategisk placering af ladestandere omkring Aarhus

Hvor finder du Q8’s ladestandere i Aarhus? Vi har lynladere på 3 strategisk placerede Q8 Stationer i Aarhus og omegn. Uanset om du er på vej på job eller er på ferie i Aarhus og udforsker byen og området, så har vi ladestandere til din elbil i nærheden.

Du finder Q8 ladestandere i Viby, J, Århus N og Lystrup. Kom ind og lad hurtigt elbilen op på 10-15 minutter. Så er bilen ladet op, og du kører mange kilometer på én opladning.

Hurtig og nem opladning og den nyeste teknologi

Q8’s ladestandere tæt på Aarhus er designet med dig i tankerne. Vi bruger den nyeste teknologi, der sikrer dig pålidelig og hurtig opladning hver gang. Er tiden knap og vil du bare hurtigt videre, så læg vejen forbi vores lynladere hos Q8. Det tager kun 10-15 minutter at lade bilen op, så er du klar til at tilbagelægge mange kilometer bagefter. 

Stræk benene og køb noget lækkert til ganen i vores butik, men bilen lader.

Overskuelige betalingsløsninger på lynstanderene

Det skal være nemt at betale for en opladning på vores ladestationer hos Q8. Du skal ikke bekymre dig om komplekse systemer, eller abonnementer, der bestemmer hvor og hvornår, du må lade bilen. Hos Q8 kan du lade når som helst, og du betaler kun for den strøm, du bruger. 

Når du lader elbilen på Q8 ladestation betaler du nemt med:

Se kort med offentlige ladestandere i Q8-opladning appen

Når du er på farten omkring Aarhus og skal finde den nærmeste ladestander. Så er appen Q8 Opladning din hjælper. I appen får du altid et nemt overblik over offentlige ladestandere i Danmark og Europa i nærheden af dig. 

Du skal blot:

  • Downloade appen
  • Oprette bruger
  • Dele din placering.

I appen tilføjer du også dit betalingskort, så kan du nemt starte og slutte din opladning - og betale direkte i appen. 

Hent appen Q8 Opladning til IOS og Android:

 

AppStore 

GooglePlay

Lad kroppen med energi mens bilen lynlader

Vi har skabt de perfekte rammer på vores Q8 stationer med ladestandere omkring Aarhus til dig, der giver bilen en lynladning på vores ladestationer. For mens bilen lynlader, kan du tage en velfortjent pause. I vores butikker finder du altid noget, der kan lade energi på din krops egne depoter, hvad enten du trænger til noget læskende at drikke eller stille sulten med vores udvalg af lækre måltider.

Lidt af vores udvalg:

  • Lækre og mættende sandwiches
  • Økologisk brød og kager fra Meyers
  • Kaffe og te fra Starbucks
  • Friske grønne måltider – helt vegetarisk
  • Kolde drikkevarer

Vi udvikler og forbedrer konstant vores sortiment og faciliteter, så du altid har et stort udbud af muligheder - og på den måde får det optimale ud af pausen, mens din elbil oplader. 

En fordel for vores klima

Når du vælger at køre elbil og oplade bilen på Q8’s ladestandere, bidrager du til en mere fossilfri fremtid. Elbiler er et vigtigt skridt i retning af at mindske miljøpåvirkningen. Når du oplader elbilen, støtter du en fremtid, der gør en positiv forskel for vores planet.

Kom forbi Q8’s ladestandere i Aarhus

Næste gang din elbil har brug for en opladning, skal du ikke lede længere end Q8’s ladestandere omkring Aarhus. Hos Q8 vil vi altid kombinere den lynhurtige opladning og nem betaling af opladningen med en bekvemmelig pause til dig i vores butik. Kom snart forbi, så sætter vi kaffen over.