Ladestandere i Odense

Med Q8 får du en hurtig opladning af elbilen med vores lynladere til elbil. Vi har ladestandere tæt på Odense, så når du kører til eller fra Odense, så kan du få en opladning på vejen. Og der er flere ladestandere på vej.

Hurtig og praktisk opladning af din elbil hos Q8

Når man har taget valget og sprunget ud i at købe en elbil, så skal det også være nemt og bekvemt at oplade elbilen, når man er på farten. Så når du er på vej ud i landet og får brug for at oplade bilen, så kom forbi Q8. Her lader du hurtigt bilen op på vores lynladere og betalingen klarer du nemt med dit betalingskort eller via appen Q8 Opladning.

Strategisk placerede ladestandere tæt på Odense

På Fyn er vi også i fuld gang med at opsætte lynladere til din elbil på vores Q8 stationer. Er du i Odense på weekendbesøg og skal på vej mod Jylland? Så læg vejen forbi Q8 i Nørre Aaby, og lad bilen op. Med vores lynladere på vores Q8 stationer, så lader du hurtigt elbilen op på 10-15 minutter. Så når du har været forbi H. C. Andersens Hus i Odense, kan du trygt og hurtigt oplade bilen hos os på vejen hjem.

Nem og hurtig opladning med nyeste teknologi

Q8’s ladestandere tæt på Odense er designet med dig i tankerne. Vi bruger den nyeste teknologi, der sikrer dig pålidelig og hurtig opladning hver gang. Når du har brug for at komme hurtigt videre, så kør ind til Q8 og brug vores mange lynladere. Her bruger du kun få minutter på at få ladet bilen op, og så er du hurtigt på farten igen.

Mens bilen lader op, så giv dig selv en pause og køb en kop kaffe eller noget lækkert til ganen og stræk kroppen ud.

Brugervenlige betalingsløsninger uden besvær

Vi tror på, man får den bedste oplevelse med enkle betalingsløsninger på vores ladestationer, helt uden at skulle tænke på abonnement og komplekse løsninger. Så når du oplader elbilen på en Q8 ladestation i nærheden af Odense, betaler du kun får den strøm, du bruger. 

Når du lader elbilen på Q8 ladestation betaler du nemt med:

Prøv vores app med kort over ladestandere i hele Europa

Q8 Opladning-appen giver dig altid et fuldt overbilk over ladestandere i Danmark, ja i hele Europa. Så uanset hvor du er, så finder du altid nemt en offentlig ladestander i nærheden. Du skal blot:

Du skal blot:

  • Downloade appen
  • Oprette bruger
  • Dele din placering.

Så er du nemt henne på den nærmeste ladestander. Du tilføjer også dit betalingskort i appen, så kan du starte og slutte opladningen, samt ordne betaling direkte i appen. 

Hent appen Q8 Opladning til IOS og Android:

 

AppStore 

GooglePlay

Lynlad både bilen og kroppens egne depoter

Hvorfor ikke lade energi på kroppen, mens bilen står og lynlader? I vores butikker finder du alt, der er perfekt til en velfortjent pause, mens bilen er optaget ved ladestanderen i nærheden af Odense. Hvad enten du har brug for noget til den lille eller store sult, kolde drikkevarer eller en omgang koffein, så har vi det hele. 

I Q8 butikken finder du altid:

  • Kolde drikkevarer
  • Kaffe og te fra Starbucks
  • Lækkert økologisk morgenmad og kager fra Meyers
  • Sandwiches, pizza og andre varme måltider
  • Vegetariske måltider

Vi udvikler og forbedrer konstant vores sortiment og faciliteter, så du altid har et stort udbud af muligheder - og på den måde får det optimale ud af pausen, mens din elbil oplader. 

En fordel for vores klima

Når du vælger at køre elbil og oplade bilen på Q8’s ladestandere, bidrager du til en mere fossilfri fremtid. Elbiler er et vigtigt skridt i retning af at mindske miljøpåvirkningen. Når du oplader elbilen, støtter du en fremtid, der gør en positiv forskel for vores planet.

Læg vejen forbi Q8’s ladestandere nær Odense

Når du skal til og fra Odense næste gang og mangler en ladestander, så kom hen til vores Q8 ladestationer. Vi er klar til at give dig den bedste oplevelse, der kombinerer bekvemmelighed, pålidelighed og bæredygtighed. Vi håber, vi bliver din foretrukne ven på landevejen.