Ladestandere hos Q8 - Oplad på farten

Med over 4500 ladepunkter i Danmark og mere end 350.000 i hele Europa, finder du altid en ladestation i nærheden. Betal direkte med dit betalingskort ved lynladeren uden abonnement. Mens bilen lader, kan du besøge butikken og holde en lille pause.

Så nemt bruger du lynlader hos Q8

1. Find nærmeste ladestander

Med vores app Q8 opladning kan du altid finde nærmeste ledige lynlader. Opret dig som bruger og få adgang til mere end 4.500 ladepunkter i Danmark og mere end 350.000 ladepunkter i hele Europa. Appen downloader du her:

iPhone og Android nu.

2. Nem betaling på kort eller app

Vi vil gerne sikre hurtig og nem opladning for dig. Derfor kan du bruge dit betalingskort ved alle lynladere, eller betale direkte i appen. Prisen pr. kWh kan du altid se her på siden og ude på stationen. 

3. Et velfortjent hvil

Du er altid hurtigt videre, når du lader din elbil på en af vores ladestationer. Men brug tiden på at strække benene og fx købe en kop kaffe eller noget mad inde i butikken. Og skal du lige tjekke nogle mails eller arbejde lidt, har de fleste butikker nogle siddepladser, du kan bruge. 

Lad din elbil op på ladestandere i hele Danmark

Frem mod 2026 sætter vi lynladere op på alle vores bemandede Q8 stationer, og du kan allerede nu finde vores ladestandere på flere Q8 stationer. 

Vores hurtige lynladere har en effekt fra 150kW, da denne effekt passer til gennemsnitsbehovet på elbiler på markedet lige nu. Vi kan med tiden øge effekten efter behov og efterspørgsel. 

Vores ladestandere passer til alle nyere elbiler og sikrer dermed at du er lynhurtigt videre, når du er på farten. 

Du skal ikke have abonnement for at kunne oplade bilen på vores ladestationer. Du betaler kun for dit forbrug direkte på terminalen ved lynladeren eller via vores app.

Sammen om at styrke ladenettet

Netværket af lynladere lykkes gennem vores partnerskab med Skellefteå Kraft, et af Sveriges største elselskaber, som producerer vedvarende energi med egen produktion af vind-, vand- og bioenergi.

Samarbejdet med Skellefteå kraft er opstået på baggrund af et fælles ønske om at sikre el til mobilitet på en bred skala – og sammen sætter vi lynladere op i hele Danmark og Sverige hen over de næste fire år. I alt op mod 1100 ladepunkter fordelt på over 400 servicestationer. 

Lad op på farten med appen

Vi er i gang med at åbne ladestationer i hele Danmark. Allerede nu kan du lade bilen ekstra hurtigt på mange af vores ladestandere i Danmark, og vi udvider med lynhurtige ladestandere hvert år. Snart kan du lade elbilen på samtlige Q8 stationer i Danmark.

I appen Q8 Opladning finder du hurtigt frem til din nærmeste ladestander i hele Europa.

I appen kan du fx:

  • Få et hurtigt overblik over alle ladestandere i hele Europa
  • Betale for opladning direkte i appen med dit VISA Dankort
  • Starte og afslutte din opladning

Hent appen Q8 Opladning til IOS og Android:

 

AppStore 

GooglePlay

Ladestandere er vejen frem

Der er fart på, når det kommer til strømforbruget, og brugen af elektriske biler og ladestationer i voldsom vækst. Hos Q8 udvider vi konstant vores udbud af ladestandere, som sikrer alle bilister nem og hurtig opladning på farten, uanset hvor i landet du befinder dig.

En ladestander, ladestation eller en ladeboks - kært barn har mange navne, finder du på langt de fleste tankstationer, men også oftere hos ejerforeninger eller hjemme i privaten. Mange vælger at købe deres egen ladeboks til hjemmet, så de nemt kan lade bilen op om natten, hvor strømmen er billig. Og andre foretrækker den store frihed ved blot at lade bilen op på Q8s mange ladestandere, når det er nødvendigt, og de samtidigt kan få stillet sulten på farten. 

Bliv klogere på elbiler

Vi har samlet alt du skal vide om elbiler, så du lettere kan vælge lige netop den bil, der passer bedst til dig og dit behov.

Vil du gerne høre nyt fra os?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyttig viden der hjælper dig godt på vej som elbilsejer.