Lynlader til elbil: Prøv Q8’s lynladere i Danmark

Med en lynlader er du på blot 10-15 minutter klar til at tilbagelægge endnu flere kilometer. Q8 tilbyder lynladning af elbiler på flere af vores tankstationer over hele landet, og vi er i gang med en ambitiøs plan om at udruste alle vores stationer med lynladere til elbiler senest i 2026.

Her kan du finde Q8 opladning til elbilen

Find den nærmeste hurtiglader hos Q8. Vi ser frem til at hjælpe dig med at oplade din elbil, så du hurtigt og nemt er på farten igen.

Download også vores app Q8 Opladning og få overblik over alle vores ladestationer i Europa. I appen kan du nemt betale for en opladning, og det er muligt at starte og slutte en ladning.

Vil du se, hvor du finder nærmeste lynlader, tag da et kig på den enkelte lokations-side på websitet.

Hent Q8 Opladning til Android og IOS:

AppStore 

GooglePlay

Fordelene ved Lynladning hos Q8

Vælg lynladning til din elbil på Q8s stationer og få det optimale ud af din tid og din bil. Vores lynladere leverer høj effekt hurtigt, så du kan lade din bil op på kort tid.

  • Døgnåbne ladestationer Vores ladestationer er altid åbne. Du kan lade din elbil op, når det passer dig - uanset om det er tidligt om morgenen, sent om aftenen, eller midt på dagen.
  • Hurtig opladning Du skal ofte kun bruge 10-15 minutter på at oplade bilen for at køre en lang strækning.
  • Placering i hele Danmark Vi har placeret vores lynladere på strategiske steder. Uanset hvor du befinder dig i Danmark, er du tæt på en Q8-station med hurtiglader.
  • Nyd ventetiden Når du lader op hos Q8, kan du nyde vores faciliteter, mens din bil lades op. Tag en pause og nyd en kop kaffe, en sandwich, eller bare noget tid væk fra vejen.

 

Få en hurtig opladning hos Q8

Vælger du en lynlader til elbilen på Q8’s stationer, får du det optimale ud af din tid og din bil. Vores hurtigladere leverer høj effekt hurtigt, og er langt hurtigere end at lade bilen derhjemme.

En elbil, der lader på en ladestation med lynlader med en høj effekt (150 kW), skal kun bruge 10-15 minutters opladning for igen at kunne køre 150-200 kilometer.

 

Forskellen på en hurtiglader og lynlader

Når du lader din elbil ved en af Q8’s lynladere, får du en hurtigere og mere effektiv opladning, end hvis du lader din elbil hjemme eller ved en hurtiglader. Det er især nødvendigt, når du kører længere strækninger, hvor et fuldt opladet batteri ikke rækker. 

En lynlader til bil har en effekt på 150 kW eller mere, og det tager kun 10-15 minutter, før du kan køre en lang strækning igen. Q8’s lynladere har alle fastmonterede kabler og CCS-stik. 

Du får altså en hurtigere opladning med en lynlader, end hvis du bruger en hurtiglader eller en ladeboks hjemme. Vi er i fuld gang med at udrulle lynladning på alle vores stationer, så vi kan tilbyde den hurtigste opladning til dig. 

Du er hurtigt videre med Q8’s lynladere

Et besøg hos en af Q8’s lynladere går altid stærkt. Lynladerne kan benyttes af flere biler samtidig, og er de optagede, når du ankommer til en af vores stationer, er ventetiden kort. På den måde er du sikker på, at du hurtigt kan få ladet bilen op og fortsætte din tur videre med et opladet batteri. 

Du kan desuden altid benytte en lille pause til at købe en kop kaffe eller få en sandwich på vores tankstationer. Udvalget er stort, og vi tilbyder altid et frisklavet sortiment af både mad og drikke.  

Hvilke elbiler kan benytte lynopladning?

De fleste nyere elbilmodeller er udstyret med et batteri, der kan lade med høj effekt, som en lydladning kræver. Det gør det muligt at genoplade batteriet betydeligt hurtigere, end hvis man lader hjemme. Det er dog altid en god idé at tjekke fabrikantens information, så du er sikker på, at din elbil kan anvendes til en lynlader.

Vær opmærksom på, at plug-in hybrider ikke kan lade ved en lynlader, da de benytter et andet stik.

Q8’s plan: Flere lynladere i Danmark

Hos Q8 er vi engageret i at være en del af løsningen til en grønnere fremtid. Derfor er vi i gang med en ambitiøs plan om at have lynladere til elbiler på alle vores stationer i Danmark senest i 2026. Vi mener, at alle skal have nem og bekvem adgang til grøn energi, uanset hvor de befinder sig.

Vi har allerede mange stationer med lynladere rundt om i landet, og vi planlægger at udvide hurtigt. Hver dag er vi et skridt tættere på at realisere vores mål.

Har du spørgsmål til hurtig opladning af elbil?

Vi er altid klar til at hjælpe, hvis du brænder inde med spørgsmål til vores lynladere og i Danmark. Du kan kontakte vores kundeservice på telefon og mail døgnet rundt - vi glæder os til at høre fra dig.