Oplad bilen på tværs af Danmark med Q8

Kan du køre på tværs af landet med elbilen på én dag, hvor du kun oplader elbilen hos Q8 ja? Jeps, det kan du sagtens. Vi har nemlig allerede ladestandere på en del af vores stationer. Og frem mod 2026 opsætter vi hurtige lynladere på alle vores 106 Q8-stationer i hele Danmark.

Anders Berner tester Q8

Anders Berner har haft elbil i 10 år. Og nu er opgaven at køre de 550 km fra Gedser til Skagen på én dag og kun lade bilen hos Q8. Vi vidste godt, at opgaven ikke blev svær, for vi har hurtige lynladere placeret rundt omkring i hele Danmark. Men det er spændende at se, hvordan Berner familien tager imod vores udbud af lynladere på vejen mod spidsen af Danmark. 

Fra Gedser til Skagen på én dag med opladning hos Q8

Se videoen, hvor Anders Berner og den skønne familie kører fra Gedser til Skagen, hvor de kun oplader elbilen på Q8-ladestationer. Den flotte store bil har brug for meget strøm. Men strømforbruget gør ikke turen til Mission Impossible. 

Hvilken ladetype er du?

Ladetype? Øøøh....hva?

Jeps, den er god nok. Anders har oplevet mange ladesituationer i de 10 år, han har haft elbil, og nu er han klar med en video, hvor han præsenterer sin teori om, hvordan vi danskere brugere ventetiden, når bilen lader op. 

Måske kan du genkende dig selv eller andre i videoen. 

Oplad kroppen mens bilen lynlader

Mens bilen får en lynladning på en af vores ladestandere, kan du forkæle kroppen med et skud energi. Opladningen af elbilen skal du se som en pause, hvor du kan strække ben, få stillet sulten og købe læskende drikke til resten af turen. 

På vores stationer finder du altid:

 • Kolde drikkevarer
 • Varme drikkevarer fra Starbucks
 • Økologisk brød og kager fra Meyers
 • Søde og salte snacks
 • Lune måltider med eller uden kød

Ladestandere i hele Danmark

Frem mod 2026 sætter vi lynladere op på alle vores bemandede Q8 stationer, og du kan allerede nu finde vores hurtigladere på flere Q8 stationer. 

Vores hurtige lynladere har en effekt fra 150kW, da denne effekt passer til gennemsnitsbehovet på elbiler på markedet lige nu. 

Vores ladestandere passer til alle nyere elbiler og sikrer dermed at du er lynhurtigt videre, når du er på farten. 

Du skal ikke have abonnement for at kunne oplade bilen på vores ladestationer. Du betaler kun for dit forbrug direkte ved lynladeren eller via vores app Q8 Opladning.

Q8 Opladning - appen der giver dig strøm

I appen Q8 Opladning finder du hurtigt frem til din nærmeste ladestander i Danrmark og hele Europa.

I appen kan du fx:

 • Få et hurtigt overblik over alle ladestandere i hele Europa
 • Betale for opladning direkte i appen med dit betalingskort
 • Starte og afslutte din opladning

Hent appen Q8 Opladning til IOS og Android:

 

AppStore 

GooglePlay

Ét kort til alt - Firmakort Plus EL

Du bruger firmakort Plus EL, når firmabilen skal lades op. Uanset, om du bruger virksomhedens egne ladebokse eller kobler bilen til en privat ladestander. Brug også Firmakort Plus EL, når du lader bilen på en af vores lynladere på Q8 stationerne i hele Danmark. Se fordelene ved Firmakort Plus EL her:

 • Dit betalingskort, når du oplader din elbil hos Q8 (bruges direkte på ladestanderen)
 • Brug kortet på mere end 350.000 ladepunkter i hele Europa (hos andre ladeoperatører end Q8 lades der til roamingpriser)
 • Dit betalingskort på brændstof, bilvask, smøremidler og andre serviceydelser hos Q8 og F24 i Danmark
 • Se dit forbrug til elbilen med et Q8 Log ind
 • Alt forbrug samles på én faktura