Special installation til firmabil

Vi glæder os til at hjælpe dig godt i gang med din nye ladeboks.

Som det første indhenter vi et tilbud   på installation af din nye ladeboks. Vi indhenter tilbud hos vores autoriserede elinstallatører hos TS-Gruppen, der også står for installationen af din ladeboks. De sørger også for, at der trækkes de nødvendige kabler mellem ladeboksen  og din eksisterende eltavle. 

Når elektrikeren kommer, skal der være nogen hjemme på adressen, og der skal være gjort plads til, at elektrikeren har fri adgang til installationsstedet.

For at vi på bedst mulig måde kan hjælpe dig, bedes du besvare nedenstående spørgsmål

Bank oplysninger

For at kunne udbetale medarbejder godtgørelse for dit elforbrug derhjemme skal vi bruge kontooplysningerne for den konto som penge skal indsættes på. Grunden til det skal være de internationale bankoplysninger er at pengene bliver sendt fra vores Finske samarbejdes partner. 

Elafgift refusion

Din arbejdsgiver har mulighed for at søge om elafgiftsrefusion, Boliger, der ikke i forvejen har reduceret elafgift kan få dette. Har du solceller, varmepumpe, jordvarme m.v. kan der desværre ikke søges elafgiftsrefusion.

Hvis du har svaret ja, skal vi bruge bankoplysningerne på den FIRMA konto, som pengene skal sættes ind på.

Installation

Lad os gør det nemt for dig: Hvis der er særlige forhold (gravearbejde, særlige ønsker til placering m.m.) eller du ønsker en udvidet tilslutning med større kapacitet, kan vi naturligvis også hjælpe dig. Det kræver typisk et servicebesøg af vores installationspartner for at vurdere jeres særlige behov.

Billeder

For at kom bedst muligt forberedt på installationsdagen har vi brug for nogle billeder af de eksisterende installationer og hvor den nye ladeboks skal monteres.

Billeder af hele el-tavlen
El-tavlen er den med sikringer og fejlstrømsafbryder. Tag gerne et billede af selve eltavlen, samt et hvor vi kan se fra gulv til loft, hvor den er opsat.

    Billede/Billeder af hvor du ønsker ladeboksen placeret
    Gerne billeder, hvor man kan se de nærmeste omgivelser.

      Billeder af føringsveje du tænker, vi skal bruge til kabel mellem El-tavlen og ladeboks