Bilvask i Esbjerg

Du kan slappe helt af, mens vores fuldautomatiske bilvaskehaller vasker din bil ren på en miljøvenlig måde i Esbjerg og Hjerting. Vi bruger miljørigtig shampoo, når vi vasker din bil på de forskellige vaskeprogrammer, du kan vælge mellem hos Q8 og F24. 

Find adressen til din nærmeste bilvask herunder. 

Her kan du vaske bilen

F24

Hjertingvej 24
6700 Esbjerg

Åbningstider i vaskehal
7-22

Q8 Service

Storegade 223
6705 Esbjerg Ø

Åbningstider i vaskehal
0-24

F24

Sdr. Tobølvej 12
6710 Hjerting

Åbningstider i vaskehal
7-22

Bilvask fra89,95 kr

Vælg en maskinvask, som klarer det hele. Det er den absolut nemmeste og hurtigste genvej til en ren og fin bil. En bilvask tager mellem seks og 12 minutter. Læn dig tilbage, og lad maskinen gøre arbejdet.

Indholdet i vaskeprogrammet afhænger af årstiden og tilpasses sæsonen. Vores sommerprogram indeholder skumvask og insekt opløsning, mens vinterprogrammet indeholder ekstra effektivt skum, undervognsskyl og panelvask. En del af vores bemandede Q8 stationer tilbyder nye vaskehaller med højtryksvask for at gøre rengøringen endnu bedre. Kontakt din nærmeste station, hvis du vil vide mere.

Så let er det:

1. Vælg vaskeprogram på betalingsautomaten ude ved vaskehallen

2. Indsæt betalingskort eller scan vaskekupon, som er købt inde i butikken

3. Vælg på automaten om du vil blive siddende i bilen, eller om du vil vente udenfor, mens vi vasker din bil for dig

4. Fold sidespejlene ind, sikr at vinduer og soltag er lukket og skru antennen af. Og så er det bare at køre ind i vaskehallen. Træk håndbremsen, når du holder korrekt.

Tips på vejen

Jo flere gange du vasker din bil, jo blankere bliver den. Det er faktisk sandt. At børsterne i de automatiske bilvaskemaskiner skulle give ridser i lakken er en gammel skrøne.

Førhen var børsterne udrustet med nylonstrå, som kunne efterlade mærker i lakken. Men i dag anvender vi bløde skumbørster.  De er meget skånsomme mod lakken og har snarere en polerende effekt – børsterne minder mest af alt om svampeklude. Bilen bliver blankere, jo flere gange du vasker den.