Bilvask i Hillerød

Vask din bil hos Q8 i Hillerød og omegn og slap af, mens vores automatiske vaskehal vasker din bil. Det bliver ikke nemmere. Vælg mellem flere forskellige programmer og funktioner, eksempelvis vores bedste vask Superpolering med dobbeltpolering, som giver din bil en snavsafvisende overflade og ekstra glans.

Find vej til din nærmeste vaskehal hos Q8 og F24 herunder. 

Her kan du vaske bilen

Q8 Service

Holmegårdsvej 64
3400 Hillerød

Åbningstider i vaskehal
6-22 (weekend 7-22)

F24

Fredensborgvej 69
3400 Hillerød

Åbningstider i vaskehal
7-22

Q8 Service

Stationsvej 1
3450 Allerød

Åbningstider i vaskehal
6-22 (weekend 7-22)

Bilvask i Hillerød fra 89,95 kr

Vælg en maskinvask som klarer det hele. Det er den absolut nemmeste og hurtigste genvej til en ren og fin bil. En bilvask tager mellem seks og 12 minutter. Læn dig tilbage og lad maskinen gøre arbejdet.

Indholdet i vaskeprogrammet afhænger af årstiden og tilpasses sæsonen. Vores sommerprogram indeholder skumvask og insekt opløsning mens vinterprogrammet indeholder ekstra effektivt skum, undervognsskyl og panelvask. En del af vores bemandede Q8-stationer tilbyder nye vaskehaller med højtryksvask for at gøre rengøringen endnu bedre. Kontakt din nærmeste station, hvis du vil vide mere.

Så let er det:

1. Vælg vaskeprogram på betalingsautomaten ude ved vaskehallen

2. Indsæt betalingskort eller scan vaskekupon, som er købt inde i butikken

3. Vælg på automaten om du vil blive siddende i bilen, eller om du vil vente udenfor, mens vi vasker din bil for dig

4. Fold sidespejlene ind, sikr at vinduer og soltag er lukket og skru antennen af. Og så er det bare at køre ind i vaskehallen. Træk håndbremsen, når du holder korrekt.

Tips på vejen

Jo flere gange du vasker din bil, jo blankere bliver den. Det er faktisk sandt. At børsterne i de automatiske bilvaskemaskiner skulle give ridser i lakken er en gammel skrøne.

Førhen var børsterne udrustet med nylonstrå, som kunne efterlade mærker i lakken. Men i dag anvender vi bløde skumbørster.  De er meget skånsomme mod lakken og har snarere en polerende effekt – børsterne minder mest af alt om svampeklude. Bilen bliver blankere, jo flere gange du vasker den.