Bilvask i Kolding

Bilvask bliver ikke nemmere – du slapper af mens vores automatiske vaskehal og maskiner vasker din bil helt ren, Du kan vælge mellem forskellige programmer og funktioner, eksempelvis vores bedste vask Superpolering med dobbeltpolering, som giver din bil en snavsafvisende overflade og ekstra glans. 

Bilen vaskes billigt og miljørigtigt flere steder hos Q8 og F24 i Kolding. Se adresser til vaskehallerne herunder.

Her kan du vaske bilen

Q8 Service

Vejlevej 355
6000 Kolding

Åbningstider i vaskehal
0-24

F24

Vejlevej 79-81
6000 Kolding

Åbningstider i vaskehal
7-22

Q8 Service

Haderslevvej 120
6000 Kolding

Åbningstider i vaskehal
6-22 (wekend 7-22)

Bilvask fra 89,95 kr

Vælg en maskinvask, som klarer det hele. Det er den absolut nemmeste og hurtigste genvej til en ren og fin bil. En bilvask tager mellem seks og 12 minutter. Læn dig tilbage, og lad maskinen gøre arbejdet.

Indholdet i vaskeprogrammet afhænger af årstiden og tilpasses sæsonen. Vores sommerprogram indeholder skumvask og insekt opløsning, mens vinterprogrammet indeholder ekstra effektivt skum, undervognsskyl og panelvask. En del af vores bemandede Q8 stationer tilbyder nye vaskehaller med højtryksvask for at gøre rengøringen endnu bedre. Kontakt din nærmeste station, hvis du vil vide mere.

Så let er det:

1. Vælg vaskeprogram på betalingsautomaten ude ved vaskehallen

2. Indsæt betalingskort eller scan vaskekupon, som er købt inde i butikken

3. Vælg på automaten om du vil blive siddende i bilen, eller om du vil vente udenfor, mens vi vasker din bil for dig

4. Fold sidespejlene ind, sikr at vinduer og soltag er lukket og skru antennen af. Og så er det bare at køre ind i vaskehallen. Træk håndbremsen, når du holder korrekt.

Tips på vejen

Jo flere gange du vasker din bil, jo blankere bliver den. Det er faktisk sandt. At børsterne i de automatiske bilvaskemaskiner skulle give ridser i lakken er en gammel skrøne.

Førhen var børsterne udrustet med nylonstrå, som kunne efterlade mærker i lakken. Men i dag anvender vi bløde skumbørster.  De er meget skånsomme mod lakken og har snarere en polerende effekt – børsterne minder mest af alt om svampeklude. Bilen bliver blankere, jo flere gange du vasker den.

Hvornår har du sidst puslet din bil?

Næsten alle Q8 stationer har en pusleplads, hvor du kan støvsuge, banke måtter, polere ruder m.m. i fred og ro efter vasken. Husk at du kan låne gratis vinylpleje, silicone, ruderens m.m. i butikken!  

Plejemidler til alle situationer

Vi har seks forskellige bilplejemidler til rådighed, når du vasker! Lån ruderens, silicone, fælgrens, insektfjerner, indvendig og udvendig vinylpleje og spar plads i bagagerummet.