Bilvask i Silkeborg

Du kan slappe af, mens vores maskiner i bilvasken vasker din bil. Vores automatiske bilvaskemaskiner har aldrig gjort det nemmere at få en ren bil. Og du kan vælge mellem flere forskellige programmer og funktioner, der passer lige til din bil. Alle vaskeprogrammer er miljærigtige og giver dig en ren og skinnende bil.

Find vejen til din nærmeste Q8 og F24 i Silkeborg og omegn herunder.  

Her kan du vaske bilen

Q8 Service

Nordre Ringvej 8
8600 Silkeborg

Åbningstider i vaskehal
0-24

F24

Horsensvej 6, Virklund
8600 Silkeborg

Åbningstider i vaskehal
7-22

Q8 Service

Baneårdsvej 57
8660 Skanderborg

Åbningstider i vaskehal
6-22 (weekend 7-22)

Bilvask fra 89,95 kr

Silkeborg er spækket med smuk natur – Søhøjlandet spænder over 224 km2 skov, som I kan udforske til lands og til vands omkring Silkeborgsøerne og Gudenåen. Og uanset om du, familien og bilen kører gennem skovene, eller lægger vejen forbi det 147 meter høje Himmelbjerg, så er der også rig mulighed for at forkæle bilen. Bilen kan blive godt beskidt i naturen omkring Silkeborg, og så er det godt, du kan lægge vejen forbi vores vaskehaller i Silkeborg og omegn.

I alle vores vaskehaller får din bil en grundig vask med vores bløde vaskebørster, uanset om du vælger vores korte Basis-vask eller en dyrere vask, hvor vaskehallen forkæler din bil med ekstra børstevask og polering.

Så let er det:

1. Vælg vaskeprogram på betalingsautomaten ude ved vaskehallen

2. Indsæt betalingskort eller scan vaskekupon, som er købt inde i butikken

3. Vælg på automaten om du vil blive siddende i bilen, eller om du vil vente udenfor, mens vi vasker din bil for dig

4. Fold sidespejlene ind, sikr at vinduer og soltag er lukket og skru antennen af. Og så er det bare at køre ind i vaskehallen. Træk håndbremsen, når du holder korrekt.

Tips på vejen

Jo flere gange du vasker din bil, jo blankere bliver den. Det er faktisk sandt. At børsterne i de automatiske bilvaskemaskiner skulle give ridser i lakken er en gammel skrøne.

Førhen var børsterne udrustet med nylonstrå, som kunne efterlade mærker i lakken. Men i dag anvender vi bløde skumbørster.  De er meget skånsomme mod lakken og har snarere en polerende effekt – børsterne minder mest af alt om svampeklude. Bilen bliver blankere, jo flere gange du vasker den.

Hvornår har du sidst puslet din bil?

Næsten alle Q8 stationer har en pusleplads, hvor du kan støvsuge, banke måtter, polere ruder m.m. i fred og ro efter vasken. Husk at du kan låne gratis vinylpleje, silicone, ruderens m.m. i butikken!  

Plejemidler til alle situationer

Vi har seks forskellige bilplejemidler til rådighed, når du vasker! Lån ruderens, silicone, fælgrens, insektfjerner, indvendig og udvendig vinylpleje og spar plads i bagagerummet.