Brændstoffer

Vores Q8 GoEasy-brændstoffer indeholder et effektivt additiv, som renser og vedligeholder motoren – og er bedre for din motor. Velkommen til opfyldning med Q8 GoEasy-brændstof.

 • Q8 GoEasy 95 E10

  14,29 kr./l

 • Q8 GoEasy Diesel

  12,99 kr./l

Vejledende pumpepriser pr. 22 juni 2024

GoEasy - Bedre for motoren

Vi har gjort det let for dig at rengøre og pleje din motor

Q8 GoEasy er et fælles navn for vores forbedrede brændstoffer, som rengør og smører motoren, så den fungerer så effektivt som muligt og holder brændstofforbruget nede. Q8 GoEasy Diesel Extra indeholder også ekstra meget additiv med antioxidanter for at sikre stabil drift. Dette er bare nogle af de ekstra fordele ved at vælge Q8 GoEasy Diesel Extra.


Hvilken effekt har det, når motoren smøres og renholdes?

Vedligeholdelse af motoren kan sammenlignes med en cykelkæde: Når vi cykler, udsættes den for urenheder og andet, som med tiden gør, at cykelkæden bliver mindre smidig. Den skal rengøres og smøres for igen at fungere som ny. Når en motor kører, dannes der med tiden urenheder og aflejringer i forbrændingskamre og brændstofsystemet, som sætter sig fast og kan medføre, at motoren fungerer mindre effektivt, sammenlignet med da motoren var ny. Ved at holde motor og brændstofsystem rent, sikres det, at motoren fungerer bedst muligt. Resultatet bliver, at du får en motor, som holder længere, bruger mindre brændstof og udleder færre skadelige stoffer.

Se vores video om Q8 GoEasy

Q8 GoEasy-familien består af:

 • Q8 GoEasy 95 E10
 • Q8 GoEasy Extra E5
 • Q8 GoEasy Diesel
 • Q8 GoEasy Diesel Extra 

Tryk din brændstofregning helt i bund

Det er de små ting, der gør forskellen. Et lille ekstra pres på gaspedalen kan koste op til 20 % ekstra brændstof. Et par streger under eller over det anbefalede dæktryk koster også benzin eller diesel. Her er vores bedste sparetips:

Sænk farten

Kør lidt langsommere og spar på benzinen. Eksempelvis sparer du 20 % benzin, hvis du kører 110 km/t i stedet for 130 km/t. (kilde)

Tjek dit dæktryk

Kontroller dæktrykket med jævne mellemrum. Og juster altid, når bilen er fyldt, f.eks. på en ferie.

Kør stabilt

Det kræver meget mere brændstof at få en bil til at flytte sig end at holde den i fart.

Spar på A/C

Er det varmt, og kører du ved lavere hastighed (under 90 km/t), så rul vinduerne ned og brug den friske luft til at afkøle bilen frem for A/C. Så sparer du op mod 10 % brændstof.

Planlæg dine daglige ture

Læg dine daglige stop mellem supermarkedet, daginstitutionen og resten af dine gøremål i strategisk forlængelse af hinanden, så du slipper for at køre unødige omveje.

Fjern unødig baggage

Har du ting liggende i bilen, som du ikke bruger? Så fjern dem – 20 kg ekstra bagage forbruger i gennemsnit 1 % mere brændstof.

Fjern tagboksen, når du ikke bruger den

Tagboksen skaber masser af unødig vindmodstand. Faktisk bruger du op mod 30 % mere brændstof med en tagboks på taget. Så fjern den og tag bøjlerne, når du ikke bruger dem.

Tank kvalitets brændstof

Det er ikke lige meget, hvilken brændstof du tanker. Spar mellem 1-2 % på brændstofforbruget, og forlæng samtidig motorens levetid ved at tanke Q8 GoEasy Diesel eller Q8 GoEasy 95 Extra.

Loyale kunder får altid de bedste priser

Som fast kunde hos os får du rabat på hver liter brændstof, du køber hos os. 

Du får altid:

 • Store rabatter på bilvask, mad og brændstof
 • Online forbrugsoversigt
 • Rabat og betaling af broafgifter m.m.
 • Bestil i dag - nemt, hurtigt og gratis
 • Kan bruges på alle Q8-servicestationer og F24-anlæg
Benzinkort