Q8 GoEasy plejer din motor

Tank Q8 GoEasy benzin og diesel, som renser og beskytter din motor.

 • Q8 GoEasy 92

  11,16 kr./l

 • Q8 GoEasy 95

  11,19 kr./l

 • Q8 GoEasy Diesel

  9,89 kr./l

Vejledende pumpepriser pr. 23 oktober 2019

Q8 GoEasy med Q8

Vi har gjort det let for dig at rengøre og pleje din motor.

Vi ved godt, at din motors velbefindende ikke er noget, du går og spekulerer over i din hverdag. Og det behøver du heller ikke.

Hos Q8 arbejder vi hver eneste dag på at gøre det nemt for mennesker at være på farten. Derfor har vi nu udviklet et brændstof, der hjælper med at holde din motor i topform.

Brændstoffet er udviklet med additiver, der renser og beskytter motoren, hver gang du tanker din bil og kører. Dermed giver du din motor de bedste forudsætninger for at langt og godt liv, når du tanker Q8 GoEasy. Det er da en meget god tanke, ikke?


Q8 GoEasy holder dig og din bil godt kørende – i længere tid.

Vi introducerer Q8 GoEasy på vores mere end 240 servicestationer landet over i løbet af den kommende tid. 

Q8 GoEasy-familien består af:


 • Q8 GoEasy 92
 • Q8 GoEasy 95
 • Q8 GoEasy 95 Extra
 • Q8 GoEasy Diesel
 • Q8 GoEasy Diesel Extra (kommer løbende på udvalgte stationer)

Q8 GoEasy-familien indeholder additiver, som passer til både moderne og ældre benzin- og dieselmotorer. Vi har blandt andet et friktionsreducerende og rengørende additiv, som mindsker slitage på bevægelige dele i brændstofsystemet. Dette kan sikre en besparelse på brændstof i mange benzinbiler. 


I vores diesel har vi valgt et additiv, som er særligt for dieselbiler. Her kan vi fokusere på de høje krav, der stilles til motorens og brændstoffets renhed og stabilitet. Det høje indhold af antioxidanter sikre ligeledes, at dieselfilteret og hele brændstofsystemet holdes i god stand.

Alle additiver er testet efter europæiske standarder på vej og i laboratorium – blandt andet vores eget forskningslaboratorium Q8 Research. Hvis der er spørgsmål til vores produkter, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundecenter på telefon 8020 8888.

Noget Extra

Q8 GoEasy Extra 95

Vi bytter navn på vores premiumbenzin fra Q8 Dynamic til Q8 GoEasy 95 Extra. Q8 GoEasy 95 Extra indeholder en højere andel af plejende, smørende og rengørende additiver, og giver dermed en hurtigere rengørende effekt og sikre den bedst mulige beskyttelse af din motor. Samtidig kører en ren motor også længere på literen, den forurener mindre og bilen bliver faktisk også mere kraftfuld. Det er en af de ekstra fordele ved at vælge vores Extra-produkter.

Du som kører på 95 Oktan kan med fordel vælge Q8 GoEasy Extra for endnu højere ydeevne.


Q8 GoEasy Diesel Extra (Ikke F24)

Vi har ikke tidligere tilbudt en diesel, som kan lidt mere end det almindelige, men vi ved, at vores diselkunder også ønsker en renere bil med en længere levetid. Derfor lancerer vi nu en diesel, som ligesom sine familiemedlemmer plejer og rengører motoren. Q8 GoEasy Extra Diesel har fået et ekstra skud antioxidanter og rengørende additiver, som hurtigere rengører motoren. Q8 GoEasy Diesel Extra bliver tilgængelig på udvalgte stationer løbende.


Q8 GoEasy Extra-produkterne anbefales særligt til kunder, som vil gøre noget ekstra for deres bil, som kører sjældent og/eller kører med mange start og stop og ofte holder i tomgang. FAQ

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål omkring Q8 GoEasy eller andre produkter. Vi har dog svaret på de mest typiske spørgsmål herunder.


Hvorfor skal jeg vælge Q8 GoEasy?

Med Q8 GoEasy har vi gjort det nemt og enkelt for dig at pleje din bils motor – hver gang du tanker. Den særlige sammensætning af additiver sikrer, at din bils motor er så ren og dermed så effektiv som muligt. Q8 GoEasy holder din motor ren, forbedrer din brændstoføkonomi og er dermed mere skånsom for miljøet.


Hvad er et additiv?

Et additiv er et tilsætningsstof, der kan anvendes i benzin og diesel for at tilføre brændstoffet særlige egenskaber. Med Q8 GoEasy har vi sat særlig fokus på brændstoffets rengørende og plejende egenskaber, så din bil kan udnytte brændstoffet optimalt.


Hvordan tager Q8 GoEasy bedre hånd om motoren end Q8’s tidligere brændstoffer?

Ved at bruge en ny særlig sammensætning af additiver har vi med Q8 GoEasy øget og forbedret den plejende og rengørende effekt af vores brændstoffer. Det gælder blandt andet brændstoffernes evne til at rengøre og smøre motoren og forebygger mod rust. På den måde hjælper Q8 GoEasy med at holde din motor ren og i så god stand som muligt, så den udnytter brændstoffet optimalt.

Tryk din brændstofregning helt i bund

Det er de små ting, der gør forskellen. Et lille ekstra pres på gaspedalen kan koste op til 20% ekstra brændstof. Et par streger under eller over det anbefalede dæktryk koster også benzin eller diesel. Her er vores bedste sparetips:

Sænk farten

Kør lidt langsommere og spar både benzin og fartbøder. Eksempelvis sparer du 20% benzin, hvis du kører 110 km/t i stedet for 130 km/t.

Tjek dit dæktryk

Kontroller dæktrykket med jævne mellemrum. Og juster altid når bilen er fyldt, f.eks. på en ferie.

Kør stabilt

Det kræver meget mere brændstof at få en bil til at flytte sig end at holde den i fart.

Spar på A/C

Er det varmt og kører du ved lavere hastigher (under 90 km/t) så rul vinduerne ned og brug den friske luft til at afkøle bilen frem for A/C. Så sparer du op mod 10% brændstof.

Planlæg dine daglige ture

Læg dine daglige stop mellem supermarkedet, dagsinstitutionen og resterende gøremål i strategisk forlængelse af hinanden, så du slipper for at køre unødige omveje.

Fjern unødig baggage

Har du ting liggende i bilen som du ikke bruger? Så fjern dem, 20kg ekstra baggage forbruger igennemsnit 1% mere bændstof.

Fjern tagboksen når du ikke bruger den

Tagboksen skaber masser af unødig vindmodstand. Faktisk bruger du opmod 30% mere brændstof med en tagboks på taget. Så fjern den og tagbøjlerne når du ikke bruger dem.

Tank kvalitets brændstof

Det er ikke lige meget hvilken brændstof du tanker. Spar mellem 1-2% på brændstofforbruget og forlæng samtidig motorens levetid ved at tanke Q8 GoEasy Diesel eller Q8 GoEasy 95 Extra.

De bedste kunder får altid de bedste priser

Som fast kunde hos os, får du rabat på hver liter brændstof, du køber hos os. Desuden sikrer vi dig:

Du får altid

 • 30 dages kredit
 • Online forbrugsoversigt
 • Rabat og betaling af broafgifter m.m.
 • Bestil idag - nemt, hurtigt og gratis
 • Kan bruges på alle Q8 og F24 tankstationer

Kørselsbog

Svært ved at huske, hvor langt du kørte i sidste uge? Så hent en gratis Q8 kørselsbog og få styr på kilometerregnskabet samt dine udgifter til brændstof, vask og værksted.

Qviktanken

Qviktanken er brændstof uden omveje:

Du sætter kortet i, vælger brændstoftype og stander.

Du tanker.

Du er på vej igen.

Blyfri benzin

Brug den i alle biler, med mindre motorfabrikanten eller importøren kræver blyholdig benzin. Det sker sjældnere og sjældnere. Vælg mellem Q8 GoEasy 92, Q8 GoEasy 95 og Q8 GoEasy 95 Extra.