Frisklavet mad på farten

Q8 tilbyder et hurtigt måltid til dig på farten. Er du til friske rundstykker til morgenmad, lækre sandwich til frokost eller en Starbucks on the go, så kig forbi en af vores mange stationer. Vi ønsker at give dig en madoplevelse, som er lidt mere, end du forventer på en tankstation.

Mad og drikke til alle på farten

Vi gør os umage med altid at kunne tilbyde et bredt udvalg af madvarer – uanset om du skal nå morgenmaden inden arbejde, eller om du skal forkæle dig selv med et hurtigt måltid i din pause.

Morgenmad

Morgenmad

Hver morgen står vi klar med friske rundstykker, der sikrer dig den bedste start på dagen. Vi har et bredt udvalg af forskellige rundstykker. 
Sandwiches

Frokost

Vi sørger altid for at have frisksmurte sandwich i vores butikker. Vi laver nye hele dagen, så du altid kan være sikker på at få en frisk oplevelse, når du besøger din lokale Q8-station. 
Starbucks kaffe

Kaffe

Starbucks on the go er Q8’s måde at gøre din tur bedre på. Nu kan du glæde ganen med lækker kaffe, te eller chokolade brygget på de ingredienser, Starbucks selv bruger.

Slik

Lækkersulten?

Vi har et bredt udvalg af Premier Is, slik og andre lækre snacks, der kan stille din lækkersult på farten.

Lune snacks to-go

Mærker du den lille sult i maven? Så kom ind til os. Her kan du købe alt fra sprøde og spicy taquitos, lune pølsehorn, nuggets og meget mere.

Kager

Til den søde tand

Er du i humør til søde sager, så foreslår vi, at du prøver en af vores kager eller andre snacks.

Il Fornaio

Q8 tilbyder frisksmurte sandwiches med brød fra Il Fornaio

  • Økologisk surdejsbrød bagt i København
  • Passion for kvalitet og håndværk
  • Prøv vores lækre sandwiches for 40 kr.

Gode tilbud – kun med Q8 app

Med Q8 app har du altid vores bedste tilbud lige ved hånden. Et QvikOffer er gode tilbud på snacks, mad og drikke, som kan hjælpe dig videre, når du har lyst til lidt godt på farten.

Vores app giver dig ugentligt mulighed for at holde øje med, hvornår vi har de bedste tilbud for dig. I appen har du også mulighed for hurtigt at finde din nærmeste station. Hent appen i App Store eller Google Play.

Too Good To Go

Too Good To Go-samarbejde

Vi samarbejder med Too Good To Go om at reducere madspild. Det betyder, at du hos Q8 kan købe en lykkepose med det, der er tilbage fra dagen. Din lykkepose kan bestå af lækre mad- og mejeriprodukter og en gang imellem andre produkter fra butikken. 

Vores lykkepose kan bestå af pizzaer, kyllingespyd og andre lækre snacks. De kan spises kolde, men vi anbefaler, at du varmer dem inden. Vores udvalg varierer, så du kan være heldig at få noget andet næste gang – måske allerede i morgen?
 
Q8 app

Gode tilbud med Q8 App

Hent vores app i dag, så har du altid et godt tilbud ved hånden og du kan let finde nærmeste Q8. Du kan også indtaste din nummerplade og finde præcis de produkter, som passer til din bil.

Start dagen med et smil

Ja, vi er stolte samlere af smileys – og vi er dedikerede samlere.

Facebook

Følg os på Facebook

Få gode tilbud, deltag i konkurrencer samt få nyheder og tips til bilen.