Frisklavet mad på farten

Q8 tilbyder et hurtigt måltid til dig på farten. Er du til friske rundstykker til morgenmad, lækre sandwich til frokost eller en Starbucks on the go, så kig forbi en af vores mange stationer. Vi ønsker at give dig en madoplevelse, som er lidt mere, end du forventer på en tankstation.

Mad og drikke til alle på farten

Vi gør os umage med altid at kunne tilbyde et bredt udvalg af madvarer – uanset om du skal nå morgenmaden inden arbejde, eller om du skal forkæle dig selv med et hurtigt måltid i din pause.

Morgenmad

Hver morgen er vi klar med friskbagte lækre boller og brød med Bagværk fra Meyers. Så er der solidt brændstof i maven fra morgenstunden.

Lækker frokost

Vi sørger altid for at have frisksmurte sandwich i vores butikker. Vi laver nye hele dagen, så du altid kan være sikker på at få en frisk oplevelse, når du besøger din lokale Q8-station. 

Kaffe

Starbucks on the go er Q8’s måde at gøre din tur bedre på. Nu kan du glæde ganen med lækker kaffe, te eller chokolade brygget på de ingredienser, Starbucks selv bruger.

Red et måltid

Sammen med Too Good To Go reducerer vi og vores kunder madspild. I appen kan du købe fire forskellige lykkeposer fra Q8 i løbet af dagen. Du får lækker mad til en lækker reduceret pris.

Månedens tilbud

Hver måned har vi altid rigtig gode tilbud på noget godt til ganen hos Q8. Læg vejen forbi, og forkæl maven med noget lækkert på farten.

Plantebaserede måltider

Plantebaserede måltider hos Q8 er ikke alene sund fornuft, det er også virkelig velsmagende. Vi sætter en ære i at lave måltider, der tilfredsstiller alle smagsløg.

Et plantebaseret måltid - med smæk på smagen

Plantebaserede måltider hos Q8 er ikke alene sund fornuft, det er også virkelig velsmagende. Vi sætter en ære i at lave måltider, der tilfredsstiller alle smagsløg.

Og vores plantebaserede måltider er ingen undtagelse. Prøv fx vores vores horn med en krydret pølse fra, Peas of Heaven, svøbt i brød krydret med chili. Eller sæt tænderne i den saftige Bearnaise burger med kraftig smag af den elskede bearnaise.

Hent Q8-appen - giver dig muligheder på vejen

Dine fordele med Q8-appen


  • Find altid nærmeste servicestation
  • Tank og betal direkte ved brændstofstanderen
  • Købe abonnement på bilvask
  • Købe en enkelt bilvask

Hent appen i
App Store og Google Play

 

AppStore 

GooglePlay

Forside af Q8-appen. Her kan du betale for brændstof og bilvask.
Il Fornaio

Nyt sandwichkoncept hos Q8

Hos Q8 kan du sætte tænderne i et helt nyt udvalg af sandwiches, hvor kvalitet, velsmag og ansvarligt producerede råvarer løftes til et nyt niveau. Det betyder bl.a. lækkert brød, lokal produceret salat med fokus på reduceret vandforbrug, kylling med to dyrevelfærdshjerter, "uperfekt" bacon hvor vi mindsker madspild og en helt plantebaseret variant på menuen.

Too Good To Go

Too Good To Go-samarbejde

Vi samarbejder med Too Good To Go om at reducere madspild. Det betyder, at du hos Q8 kan købe en lykkepose med det, der er tilbage fra dagen. Din lykkepose kan bestå af lækre mad- og mejeriprodukter og en gang imellem andre produkter fra butikken. 

Vores lykkepose kan bestå af pizzaer, kyllingespyd og andre lækre snacks. De kan spises kolde, men vi anbefaler, at du varmer dem inden. Vores udvalg varierer, så du kan være heldig at få noget andet næste gang – måske allerede i morgen?
 

Start dagen med et smil

Ja, vi er stolte samlere af smileys – og vi er dedikerede samlere.

Facebook

Følg os på Facebook

Få gode tilbud, deltag i konkurrencer samt få nyheder og tips til bilen.