Kompromisløst lækker mad

God mad starter med gode råvarer. Derfor køber vi kræsent ind. Vi laver mad hele dagen. For frisk mad smager bare bedre.

Frisklavet mad på farten

Vores sandwiches venter ikke længe på en ny ejer.

Vi smører nye hele dagen, så du altid kan være sikker på en frisk oplevelse.

Burger med det hele

En lun, blød bolle. En saftig, grillet bøf af godt dansk oksekød. Godt med salat, solmodne tomater. Dressing efter behag. Lyder det lækkert? Det smager endnu bedre!

Grønne fristelser

Dagens høst fra markedet bliver til sunde salater, du kan hente ekstra energi fra. Vælg mellem flere slags – med eller uden kød.

Klassikeren

Mad, man spiser i bilen, skal helst være praktisk. Intet er mere praktisk end et stykke nybagt flute, der vogter en god pølse og den dressing, du har valgt.


Værsgo og gab!

Vi er ikke nærige med hverken salat eller fyld i vores sandwiches. Så forbered dig på at åbne munden for alvor, når du bestiller en frisksmurt sandwich hos os. Vi smører nye friske sandwiches til dig hele dagen.

Lidt til den søde tand

Er blodsukkeret lavt så prøv en af vores mange lige-ud-af-ovnen-lækkerier: F.eks. en luftig muffin, en donut, en croissant eller måske en lille kage… Vidste du, at vores muffin er blevet kåret til Danmarks bedste i Søndagsavisen? Kom og prøv den, vi er sikre på, at du vil elske den!

Chokolademuffin fra Q8. Bedst i test.

Gode tilbud med Q8 App

Hent vores app i dag, så har du altid et godt tilbud ved hånden og du kan let finde nærmeste Q8. Du kan også indtaste din nummerplade og finde præcis de produkter som passer til din bil.

Start dagen med et smil

Ja, vi er stolte samlere af glade smileys – og vi er dedikerede samlere.

Følg os på Facebook

Få gode tilbud, deltag i konkurrencer samt få nyheder og tips til bilen.