Flere grønne måltider på farten

Q8 mærker appetitten efter flere grønne måltider og tilbyder dig nu – i samarbejde med NATURLI' og Scandi Standard – 100 % plantebaserede versioner af populære måltider på køreturen. Læs mere om den grønne velsmag her.

100 % plantebaseret

- og 100 % velsmag

Vi vil tilbyde flere grønne og klimabevidste måltider til vores kunder, og indenfor tre år skal 10 % af vores omsætning af måltider komme fra plantebaserede produkter. 

Vi har allerede lanceret de første plantebaserede produkter på stationerne i samarbejde med NATURLI', og du kan fx købe en 100 % plantebaseret, lækker og saftig burger to go med en plantebaseret bearnaise-dressing, når du besøger en Q8-station. 

Grønne måltider – med den gode smag i højsædet

Vi vil gerne gøre det nemt for dig, der gerne vil have et grønnere alternativ til et hurtigt måltid på farten. Og derfor har vi lanceret nogle velsmagende og plantebaserede måltider. 

Vi har to stærke samarbejdspartnere, der leverer de grønne måltider til alle vores stationer: Scandi Standard (Den svenske ejer af Danpo – koncernen er Nordens største fjerkræproducent) og selskabet NATURLI', som er kendt for sine 100 % plantebaserede fødevarer.

Den gode smag er afgørende for, at flere vælger plantebaserede måltider. Og vores partnere viser, at plantebaserede måltider sagtens kan smage mindst lige så godt som de animalske måltider, de fleste er vokset op med. I det hele taget er der arbejdet intenst med både tekstur og smag, så det bliver nemmere at tage det grønne valg næste gang.

Grønne snacks hos Q8

Green Horn

De bløde Green Horn er brød bagt med surdej og fuldkorn, og har en perfekt krydret plantepølse i midten.

Bearnaiseburger

Prøv den superlækre 100% plantebaserede Bearnaiseburger med velsmagende NATURLI' bøf i midten.

Green Nuggets

De sprøde Green nuggets er pankopaneret, plantebaseret og produceret i Danmark.

Bæredygtighed i Q8

Som et af Skandinaviens største olieselskaber tager vi ansvar for vores påvirkning på vores omgivelser. Derfor har vi igangsat forskellige initiativer for at efterleve vores vision om at være den foretrukne muliggører for bæredygtig bevægelse.  Det inkluderer den mad, vi serverer på stationerne, og derfor arbejder vi målrettet for at tilbyde flere måltider med lavere klimapåvirkning. 

Initiativer som dette udgør en del af arbejdet for at nå vores mål om, at vores egen drift skal være klimaneutral senest 2030, og at hele vores værdikæde skal være klimaneutral senest 2045.