The Happy Chicken Project

En kylling, der har haft det godt, smager godt

Kyllinger smager godt. Glade kyllinger smager endnu bedre. Når du køber kylling fra The Happy Chicken Project, får du mere end bare dét. Kødet kommer nemlig fra ægte velfærdskyllinger, som har haft et fantastisk liv i det fri.

For at holde kyllingerne glade og sunde får de nærende foder, masser af plads og aktiviteter for at holde dem optaget. På farmen har de adgang til et stort udeareal med en særlig kyllingelegeplads, hvor de mange kyllinger kan boltre sig under den åbne himmel. Det giver glade kyllinger, og det kan smages.

Kig efter The Happy Chicken Project, næste gang du køber noget med kylling hos Q8.

 

Grillet panini m. Happy Chicken og pesto

Paninien er lavet på økologisk brød. Det mørke er med en masse kerner så som rug, hørfrø, gulerødder, hvor det lyse er fyldt m. chiafrø, byg og durum kerner. Kyllingen er Happy Chicken ”kebab”, der er mildt krydret med bla. chili, fermenteret hvidløg, estragon og porcinisvampe, lagt på en sprød lækker bund af frisk spinat og en grov smagfuld basilikum pesto.

Happy Chicken Club Sandwich

Sandwichen er lavet på økologisk brød, og kan fås både i mørkt rugbrød og lys hvede med hørfrø. Kyllingen er Roasted Happy Chicken af kyllingebrystfilet, smagt til med smagfuld Karry mango dressing, sprød salat og soltørrede tomater.

Happy Chicken Toast


Vores toast er lavet på sprøde skiver af enten mørkt eller lyst koldhævet surdejstoastbrød. Kyllingen er Happy Chicken ”kebab” der er mildt krydret med bla. chili, fermenteret hvidløg, estragon og porcinisvampe. Toasten er smurt med en grov smagfuld basilikum pesto samt lækker frisk fløde philadelphia.

Happy Chicken Nuggets

Happy Chicken Nuggets er lavet på kyllingefilet paneret i sprød pankopanering med et mildt strejf af rosmarin.

Happy Chicken crispy kyllingespyd

Happy Chicken crispy kyllingespyd er lavet af kyllingeinderfilet paneret i risrasp krydret m. paprika, hvidløg, chili, oregano og meget mere.

Der er musik i vores kyllinger

Her kan du se, hvor godt vores kyllinger har det.