Flere plantebaserede måltider på farten

Q8 mærker appetitten efter flere plantebaserede måltider og tilbyder dig nu – i samarbejde med NATURLI' – 100 % plantebaserede versioner af populære måltider på køreturen. Læs mere om de velsmagende måltider her.

100 % plantebaseret

- og 100 % velsmag

Vi vil tilbyde flere plantebaserede måltider til vores kunder, og indenfor tre år skal 10 % af vores omsætning af måltider komme fra plantebaserede produkter. 

Vi har allerede lanceret de første plantebaserede produkter på stationerne i samarbejde med NATURLI', og du kan fx købe en 100 % plantebaseret, lækker og saftig burger to go med en plantebaseret bearnaise-dressing, når du besøger en Q8-station. Bearnaise Burgeren vandt i 2022 prisen for Årets PlanteVækst Produkt.

Plantebaserede måltider – med den gode smag i højsædet

Vi vil gerne gøre det nemt for dig, der gerne vil have et plantebaseret alternativ til et hurtigt måltid på farten. Og derfor har vi lanceret nogle velsmagende og plantebaserede måltider. 

Vi har en stærk samarbejdspartner, der leverer måltider til alle vores stationer: NATURLI', som er kendt for sine 100 % plantebaserede fødevarer.

Den gode smag er afgørende for, at flere vælger plantebaserede måltider. Og vores partner viser, at plantebaserede måltider sagtens kan smage mindst lige så godt som de animalske måltider, de fleste er vokset op med. I det hele taget er der arbejdet intenst med både tekstur og smag, så det bliver nemmere at tage det plantebaserede valg næste gang.

Plantebaserede måltider hos Q8

Spicy Horn

Der er smæk på smagen med vores Spicy Horn. Nyd varmen af chili i dej og ketchup, samt den sprøde Chorizopølse fra Peas of Heaven.

Bearnaiseburger

Prøv den superlækre 100% plantebaserede Bearnaiseburger med velsmagende NATURLI' bøf i midten.

Crispy Nuggets

De lækre Crispy Nuggets er pankopaneret, plantebaseret og produceret i Danmark.

Fremtidens transport og mobilitet

Vi vil være den foretrukne leverandør af energi, produkter og services, som gør det muligt for dig eller din virksomhed at køre fra A til B med mindst mulig negativ påvirkning på klima og miljø.

Vores mål er, at vi senest i 2035 har opnået netto nul-udledning i hele vores værdikæde, hvilket betyder, at vi skal reducere vores CO2e-udledning med min. 90 procent (ift. basisår 2020) inden da. På vejen dertil vil vi opnå nettonul-udslip i egen drift senest i 2025.