Bæredygtige stationer

Velkommen til vores bæredygtige stationer: Kalbygård Skov Syd og Nord. De to stationer, der blev indviet i foråret 2019, er placeret på motorvejsstrækningen mellem Aarhus og Silkeborg. Stationerne er designet af det norske arkitektfirma Snøhetta efter bæredygtige principper.

Hvordan er stationerne bæredygtige?

Vores mål er at skabe en række stationer, der bygges efter bæredygtige principper, og hvor byggestilen er tilpasset den enkelte station og dens nærmiljø. På Kalbygård-stationerne har vi blandt andet sat solceller op, vi har installeret varmepumpe og LED-lys, og stationerne er bygget efter bæredygtige principper med CLT-træelementer og brug af limtræsbjælker, der er mere bæredygtige byggematerialer end eksempelvis beton. Arkitektonisk skiller de sig også ud fra de servicestationer, man normalt møder. Stationerne er nemlig designet til formmæssigt at passe ind i det bakkede terræn, som de ligger i.

 

Oplev vores Food Deli-koncept

Hvis du holder ind på vores stationer mellem Aarhus og Silkeborg, kan du opleve vores food-koncept, Food Deli. Vi har ambitioner om at tilbyde vores kunder friskt og lækkert mad på farten. Derfor fortsætter vi med at hæve niveauet på vores mad – uden at gå på kompromis med kundens tid.

Vi forbereder maden løbende, så du altid er sikker på at få en madoplevelse af høj kvalitet. Du får hurtigt og nemt din mad, og den er smart at tage med på farten. Stationerne ved Kalbygård Skov har som de første indført et næsten økologisk brødsortiment, mens de også har en vegansk burger og en vegetarisk version af vores populære sandwich.

 

Vores bæredygtige stationer ved Kalbygård Skov

Ved Kalbygård Skov tæt ved Århus ligger to Q8 stationer lidt ud over det sædvanlige. Arkitekturen er skabt med udgangspunkt i det omlæggende morænelandskab og taget er  belagt med sedum, der samler regnvand og derved gavner dyre- og planteliv. 

Vi har den største tilgængelighed langs vejene!

Vores to bæredygtige stationer på motorvejsstrækningen mellem Aarhus og Silkeborg er med til at gøre os endnu mere tilgængelig i hele Danmark. Det samme er vores kortsamarbejde med Shell, der giver os Danmarks største netværk af bemandede stationer. Nu kan du nemlig også bruge dit erhvervskort på samtlige Shell og Shell Express stationer i hele landet. Og du tager dine fordele med dig!

Bestil et benzinkort

Q8 Benzinkort er et betalingskort til alt, hvad du har brug for – både ved brændstofstanderen, i vaskehallen og i butikken.

Du kan handle for op til kr. 2.000 pr. gang. Heraf op til kr. 1.200 butiksvarer.

Bestil et erhvervskort

Du kan vælge mellem tre typer erhvervskort, som giver forskellige fordele. Fælles for dem alle er, at du får overblik over dine udgifter med en specifikation pr. bil.

Glæd dig til en masse fordele, uanset hvilket kort der passer bedst til dig.