Lækker smagsoplevelse hos Q8

Vi sætter en dyd i at skabe en smagsoplevelse lidt ud over det sædvanlige til dig på farten. Økologien, bæredygtigheden, passionen, dyrevelfærden og madkærligheden er byggestenene i en samlet smagsoplevelse.

En hotdog ud over det sædvanlige

Uanset smag skal der være et alternativ til klassisk fast-food. Derfor tilbyder vi dig en hotdog, som vil forkæle dine smagsløg. Vores hotdog er med en grov, håndlavet urtepølse fra Danish Crown, tre forskellige og smagfulde dressinger fra Johns Hotdog Deli, i smørbagt brioche brød.

Men skynd dig… den er her kun i oktober og november.

100% økologisk, 100% velsmag

Sammen med Oles Gård tilbyder vi 100% økologiske og bæredygtige to-go pizzaer, bygget på gode råvarer, håndværk, dyrevelfærd og kærlighed til både mad og mennesker. Noget som vi er meget stolte af. 

Med sin knasende skorpe og saftige pålæg, kan du med Oles pizza nemt få en fantastisk madoplevelse med på farten – kun hos Q8. Velbekomme. 

 

100% økologisk rundstykke med Gammel Knas ost

Måske Danmarks bedste ostemad? Vi har i hvert fald lavet vores bud på en ostemad, som du ikke vil gå glip af. 

Vi byder på 100% økologiske surdejsrundstykker fra Jalm&B med en smagfuld Gammel Knas ost – mums siger vi bare. Du finder den kun hos Q8 i oktober og november.

Hindbærsnitten kaffen fortjener

Eeeeelsker du også en god hindbærsnitte til kaffen? Så har vi sættet til dig. En smagfuld Starbucks kaffe, te eller kakao, med en sød sidevogn til den søde tand.

Du finder den kun hos Q8, og den smager himmelsk.​

Find nærmeste Q8

Føler du maven rumle efter at smage de nye lækkerier, så kom forbi Q8. Vi står klar til at betjene dig.