Månedens tilbud

Som kunde hos os, får du hver måned lidt ekstra gode priser, på et antal af produkter på vores stationer. Det kan være mad, drikke eller tilbehør til bilen. På denne side kan du se hvilke tilbud som gælder i netop denne måned.

Glade kyllinger smager bare bedst

Prøv vores kyllingekød fra The Happy Chicken Project, hvor kyllingerne har haft måske verdens bedste og sjoveste kyllingeliv. Og det kan smages.

Kage til din Starbucks?

Når du køber din sædvanlige Starbucks-kaffe hos os, kan du få hele 4 valgfrie kager eller wienerbrød med oveni hatten for kun 30,-

Sprød underholdning til bagsædet

Lange køer er kedelige. Men det bliver lidt sjovere at sidde fast i trafikken, hvis du har en pose chips i gemmerne, som kan gå på omgang i bilen.

Til hele bilen. Eller bare til dig selv?

En 4-pack er genialt, når du skal købe noget til alle på én gang. Men det er også genialt, hvis du virkelig bare elsker Cocio.

Ægte forsæde-forkælelse

Giver dig den der følelse af mormor-hygge med hæklet dug og kaffe i porcelænskopper. Bare bag rattet på E45 i stedet for.

En pose med jul, tak

Julen er lige om hjørnet. Sådan da. Og det er altid en god undskyldning for at tage juleslik med, næste gang du og dine søde tænder holder ind forbi.

Gode tilbud på produkter til bilen

SPAR 20 %
Osram Halogenpære NightBreaker H4

Osram Halogenpære NightBreaker H4

kr. 219,95

Se mere her

Basta Splendo Ruderens Forside

Basta Splendo Ruderens

kr. 64,95

Se mere her

Basta Punkteringsspray 500 ml. Forside

Basta Punkteringsspray 500 ml.

kr. 99,95

Se mere her

Basta Car Wipes Ruder/spejle 20 stk. Forside

Basta Car Wipes Ruder/spejle 20 stk.

kr. 39,95

Se mere her