Målfest hos Q8

Så er fodboldfesten fløjtet i gang. Q8 støtter Danmark, og har sparket en storstilet VM-kampagne i gang med masser af fede tilbud, du ikke må gå glip af. Udover at slukke din tørst og stille din sult kan du blive klædt på til kampene hos Q8 med en række forskellige Roliganprodukter. 

Fodboldfeberen hos Q8 raser helt frem til 9. juli. Så kom ind til Q8 og mærk VM-stemningen. 

 

Kun 15,-

Fyld på før kampstart

Stil den værste sult før kampstart med en fransk hotdog til en skarp VM-pris. Tilbud gælder på stationer, der skilter med det.
3 for 30,- + pant

Så kører vi, Danmark

Tank op til Danmarks kampe med en iskold sodavand. Coca-Cola 33 cl, flere varianter. Tilbud gælder på stationer, der skilter med det.
2 for 30,-

Ingen fest uden chips

Lækre, sprøde Pringoooals chips er et sikkert hit til at sparke VM-festen i gang. Flere varianter. Tilbud gælder på stationer, der skilter med det.
20 pak, 1 for 99,95 + pant

Kom så Danmark

Undgå at løbe tør for øl under kampen med en 20 pak Tuborg eller Tuborg Classic 33 cl. Tilbud gælder på stationer, der skilter med det.
Konkurrence

Vind en VM-86 landsholdstrøje

I samarbejde med Carlsberg udlodder alle Q8 stationer én trøje hver. Så skynd dig ned til din lokale Q8 og hør mere om, hvordan du deltager.
1 for 15,- + pant

Vær klar til kampen

Bliv klar til kamp hos Q8. Så misser du ikke alle målene. Coca-Cola 1,5 l, flere varianter. Tilbud gælder på stationer, der skilter med det.

Køb dit Roligan udstyr hos Q8

Kom i VM-stemning. Med klaphat 119,95, solbriller 29,95, drikkedunk 49,95 og Roligan box 109,95 går du ikke ned på udstyret. Begrænset antal.
Danmarks Isen 15,-

Danmarks Isen – VM is fra Premier Is

Premier Is har udviklet en ny, lækker is – Danmarks Isen til 15,-. Klassisk flødeis med smag af søde jordbær; Danmarks yndlingsspise over sommeren.

Gode tilbud

Turle Wet'n Black Dækglans Forside

Turtle Wet'n Black Dækglans

kr. 99,95

Se mere her

Turtle fælgrens

Turtle fælgrens

kr. 89,95

Se mere her

Turtle Microfiberklud Ekstra Tyk

Turtle Microfiberklud Ekstra Tyk

kr. 79,95

Se mere her

Turtle Fælgbørste

Turtle Fælgbørste

kr. 44,95

Se mere her