Månedens tilbud hos Q8

Som kunde hos Q8 får du hver måned ekstra gode priser på et udvalg af produkter på vores stationer. Det kan være mad, drikke eller tilbehør til bilen. Her på siden kan du altid se månedens tilbud.

Ved pludselig lækkersult

Når småsulten melder sig, er Q8 klar til at hjælpe. I december får du 3 for 2 på franske hotdogs. Køb nu og hent, når du vil.

Søde sager til alle

Så er der frit valg mellem søde sager, som får munden til at løbe i vand. Lige nu kan du købe 3 kager og kun betale for 2. Den billigste er gratis.

Hånden på hjertet

Nu er smagen af jul endelig tilbage hos Q8. I hele december kan du købe det populære honninghjerte til +15,-, når du køber en Starbucks. Uhmmm.

Tørstslukker til hele bilen

I december får du hele 3 stk. 0,5l. sodavand for 38,- +pant. Vælg mellem flere varianter og sluk tørsten på for- og bagsæde.

Forsød tilværelsen

Lidt til den søde tand på turen? Nu kan du købe to chokoladebarer for kr. 25,- og forære den ene til én du holder af. Eller nyde den selv.

Find din favorit

Lige nu får du 3 stk. 0,25 cl. Red Bull for 38,- + pant, så der er rigelig mulighed for at finde din favorit. Tilbuddet gælder hele december.

Gode tilbud på produkter til bilen

Basta Easy Shine Box

Basta Easy Shine Box

kr. 149,95

Se mere her

Sonax Airconrens

Sonax Airconrens

kr. 79,95

Se mere her

Q8 Sprinklervæske 10 liter

Q8 Sprinklervæske 10 liter

kr. 94,95

Se mere her

Turtle Wax ClearVue Glass Clean 500ml

Turtle Clearvue Ruderens

kr. 79,95

Se mere her