Kameraovervågning

På vores tankstationer er der sikkerhedskameraer, der kan forhindre og hjælper i efterforskning af forbrydelser. Overvågningen dækker området omkring vores tankstationer, såsom pumper, betalingsterminaler, bilvask og butikker. Optagede optagelser opbevares i højst to måneder i overensstemmelse med gældende retningslinjer.

Vores kameraovervågning er baseret på en interesseafvejning af, at vi stræber efter at skabe et sikkert miljø for både vores kunder og medarbejdere og at kunne undersøge eventuelle skader på en sikker og fair måde. Derudover er vores interesseafvejning baseret på, at billeder kun gennemgås, hvis der er mistanke om kriminelle handlinger, eller hvis der har været skader, og at billeder gemmes på OKQ8 i højst to måneder fra optagelsen, hvilket anses for at udgøre en begrænset risiko til de registreredes friheder og rettigheder. Denne risiko betragtes som rimelig i sammenligning med risikoen for at blive udsat for kriminalitet, hvis sikkerhedskameraer ikke havde været tilgængelige på vores stationer. I tilfælde af mistanke om forbrydelse kan optagelserne blive afleveret til politiet. Det er også i vores interesse at kunne undersøge skader, der opstår på vores faciliteter. Derfor kan optaget materiale under visse betingelser deles med skadebehandleren.

Vi udøver kameraovervågning i overensstemmelse med tv-overvågningsloven og de begrænsninger, der følger af Persondataforordningen” (FORORDNING (EU) 2016/679 af 27. april 2016 om beskyttelse af fysiske personer i forbindelse med behandling af personoplysninger).

Ejeren af ​​tankstationen er ansvarlig for sin kameraovervågning, og den juridiske enhed, som stationen tilhører, er ansvarlig for personoplysninger, f.eks. Q8 Danmark A/S.

Hvis du har spørgsmål om vores kameraovervågning, kan du kontakte vores databeskyttelsesrepræsentant via dso@okq8.se

www.q8.se/personoplysninger kan du læse mere om, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger.

Senest opdateret 28.05.2021