Online handelsbetingelser

for Q8 fyringsolie leveret til privatkunder

Q8.dk er en e-mærket netbutik. Når du handler på e-mærkede netbutikker har du altid adgang til e-handelsfondens forbruger hotline.

Download vores online handelsbetingelser og vores generelle salgs- og leveringsbetingelser.

Produkter:

  • Q8 Comfort Super
  • Q8 Comfort
  • Q8 Basis
  • Q8 Blåflamme

Salgs- og leveringsbetingelser:

Online bestilling er omfattet af vores salgs- og leveringsbetingelser for fyringsolie leveret til privatkunder.

Hvem kan handle?

Privatpersoner over 18 år.

For ikke landfaste øer undtagen Bornholm og Samsø gælder særlige betingelser, og der kan ikke bestilles fyringsolie online. Ring og hør, hvordan vi så kan hjælpe dig på telefon 8020 8888.

Hvad hvis jeg har en leveringsaftale i forvejen:

Hvis du har en aftale med Q8 om at blive ringet op før levering eller er på automatisk levering, kan du ikke umiddelbart bestille fyringsolie online. Du må først ringe til os på 8020 8888, så vi kan ændre din aftale.

Pris og rabat:

Den pris, der opgives og beregnes, er olieprisen på bestillingsdagen inkl. moms og afgifter. Prisen kan variere fra dag til dag. Rabatten beregnes pr. 1.000 liter. Det vil sige, at du får rabat i forhold til hvor mange liter, du bestiller. Et eksempel: Er rabatten 900 kr. pr. 1.000 liter og du bestiller 850 liter, så får du 765 kr. i rabat (900 kr. divideret med 1.000 liter x 850 liter). Du kan opnå yderligere rabat i forbindelse med 6 dages levering eller hvis du vælger at fylde din tank helt op. De udløser hver en rabat på 100 kr. pr. 1000 liter. 

Hvad hvis der kan være mere eller mindre i tanken end bestilt:

Når vi har leveret fyringsolien, laver vi en endelig afregning baseret på den faktiske kan være mere levering. Rabatten bliver også justeret i forhold til den faktiske levering.

Hvis den faktiske levering er mindre end 700 liter tillægges et leveringsgebyr på 500 kr. inkl. moms.

Dine oplysninger:

For at vi kan levere fyringsolie har vi brug for følgende oplysninger: Navn, fødselsår, adresse, telefonnummer, e-mail, olietankens størrelse, type og hvor påfyldningsstudsen er placeret. Alle oplysningerne bliver behandlet i overensstemmelse med vores persondatapolitik.

Når du laver en online oliebestilling, har du mulighed for selv at ændre din stamoplysninger. Du kan også ringe til os på 8020 8888, så retter vi oplysningerne for dig.

Kvantum:

Det mindste kvantum fyringsolie du kan bestille er 700 liter. Det maksimale kvantum er det, der svarer til olietankens størrelse. Ønsker du at bestille mere end 6.000 liter, beder vi dig ringe til os på 8020 8888.

Ordrebekræftelse:

Når du har sendt ordren, modtager du kort efter en email med alle informationer om ordren.

Endelig afregning:

Når vi har leveret fyringsolien, sender vi en email med endelig afregning baseret på den faktiske levering.

Afbestilling:

Hvis du ønsker at afbestille din ordre, skal du ringe til os på 8020 8888.

Levering:

Vi leverer fyringsolien inden for det antal dage, du har valgt i din bestilling. Du kan få leveret gratis inden for 3 dage, levering op til 6 dage udløser en ekstra rabat på 100 kr. pr. 1000 liter og akut levering mod et leveringsgebyr på 500 kr. Har du spørgsmål til levering, er du velkommen til at ringe til os på 8020 8888.

Leveringstiden beregnes ud fra efterfølgende hverdag. Det betyder, at den hverdag, hvor bestillingen gennemføres, IKKE regnes med i den valgte leveringstid på 3 eller 6 hverdage.

Lørdag betragtes IKKE som en hverdag. Datoerne 5. juni og 31. december betragtes ikke som hverdage uanset, om de falder på en af ugedagene mandag til fredag.

NB Hvis olietanken er placeret mere end 60 meter fra vej, beder vi dig skrive en bemærkning, når du bestiller eller ringe til os på 8020 8888. Ellers er det ikke sikkert, at tankbilen har tilstrækkelig lang slange med og dermed ikke kan levere olien.

Levering til anden adresse end faktura adresse:

Fakturaadresse og leveringsadresse skal være identisk, for at du kan bestille online. Hvis du ønsker levering til en særlig leveringsadresse, skal du bestille på telefon 8022 8888.

Manglende levering:

Skulle det ske, at fyringsolien ikke bliver leveret inden for den ønskede leveringstid, kan du ringe til os på telefon 8020 8888.

Leveringsgebyr:

Levering af 700 liter og derover er gratis. Levering af mindre end 700 liter bliver pålagt et leveringsgebyr på 500 kr. inkl. moms.

Forskel på bestilling og levering:

Har du valgt ’Fyld op’, vil der naturligvis være forskel på din bestilling og den faktiske levering. Det samme gælder, hvis der kan være færre liter i tanken end bestilt. 'Fyld op' udløser en yderligere rabat på 100 kr. pr. 1000 liter. 

Betaling:

Du kan betale med Dankort, VISA kort, Eurocard eller Mastercard. Når du betaler med betalingskort reserverer vi et beløb på din konto via PBS. Hvis du har valgt ’Fyld op’ reserverer vi 15% mere. Den faktiske betaling sker først efter den faktiske levering har fundet sted.

Ved betaling med kort bliver dine kortoplysninger sendt til Q8s egen server en SSL baseret løsning (Secure Socket Layer). Det betyder, at al kommunikation med serveren er krypteret og de informationer, du indtaster, kan ikke aflæses eller opsnappes.

Du kan også betale via BetalingsService, Q8 Varmekonto eller få tilsendt girokort med betalingsbetingelserne fakturadato + 7 dage.

Vi hjælper gerne med at tilmelde eller afmelde BetalingsService på telefon 8020 8888.

Hvis du er tilmeldt Betalingsservice og vælger giro som betalingsform, bliver beløbet automatisk trukket via Betalingsservice.

Kundeservice er altid åben:

Vi er klar til at hjælpe på telefon 8020 8888 alle dage, døgnet rundt.

Online handelsbetingelser for Q8 fyringsolie leveret til privatkunder, oktober 2018