Konkurrencebetingelser Q8 Cup

Konkurrencen afholdes af Q8 Danmark A/S

Q8 Danmark A/S
Arne Jacobsens Allé 7
2300 København S.
CVR. nr. 61082913.

Konkurrencen løber fra 1. juni 2021 til og med 1. juli 2021.
Belønninger kan hentes på den nærmeste Q8 Danmark A/S servicestation t.o.m. 1. juli 2021.


Belønninger

En belønning udgør enten én 0,5 l sodavand, én pose Kims chips eller én pakke scoresnøfler pr. uploaded video og person.

Belønningerne udloddes af Q8 Danmark A/S og kan hentes på alle 107 Q8 servicestationer.

Belønninger kan ikke ombyttes til kontanter, gavekort eller andre varer.

For at deltage i konkurrencen skal man uploade en video på Q8 Danmarks Facebook inden man henter sin belønning. Dette er for at vinderne kan bevise at de har deltaget i konkurrencen og dermed kan indløse sin belønning.

Vilkår
Man deltager i konkurrencen ved at uploade en video med sig selv, som laver et fodboldtrick med en Q8-vare på vores Facebook "Q8 Danmark" på opslaget "Vis os dine skills – så gi’r vi lækkerier". 
 
Ansatte hos Q8 Danmark A/S kan ikke deltage. 

Ved at acceptere vores vilkår og betingelser accepterer man også at modtage Q8 Danmark A/S nyhedsbrev med unik adgang til konkurrencer, gavekort, bonusser og special-offers. Det er altid muligt at framelde sig nyhedsbrevet.

Konkurrencer fra Q8 er ikke sponsoreret af hverken Google eller Apple.

Ændring af konkurrencevilkår
Q8 Danmark A/S forbeholder sig retten til når som helst, at indstille konkurrencen, ændre gevinster og konkurrencens periode.

Behandling af personoplysninger
Læs om, hvordan Q8 Danmark A/S behandler dine personoplysninger, i forbindelse med din konkurrencedeltagelse, i vores privatlivspolitik: klik her.

Betingelser ved upload af video
Ved at uploade en video på Q8 Danmark A/S’s Facebook accepteres vilkår og betingelser for at Q8 kan  genbruge filmen til at lave sammenklip af deltagernes uploadede videoer, som bruges til videre markedsføring af Q8 CUP-kampagnen.